2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 我不要被你記住(日後)
go

[其他] 我不要被你記住(日後)   [複製鏈接]

哩首歌係某位團友搵比我的

點樣接觸哩隻game?
係一個同事介紹比我的
我諗冇乜人會記得佢 佢game叫浪子妖狐(紅國)
佢係hkser第一個用墳墓黎做遺言既人(佢自稱)
而我第一隻人亦都係紅國 叫 斬首者(戰士) 因為之前我玩緊魔力私服........
第一個入既團 係紅蝶 當時on99乜都唔識 比人吊晒x母
第二個團係赤夜 係入面我學識左咩叫集火 咩叫蓋傷 常睇地圖同睇頻
同埋最重要既係團結 老實講 我覺得團入面帶隊既文仔係重要
但令人會留係團入面既係渡邊 因為佢有種凝聚力(我都唔識解釋)
所有基本既野都係係赤夜入面學的

玩到甘上下啦 機緣巧合地藍國有國商 當時記得係3個月都冇國商
又甘岩有致命大劍 最巧合地我甘岩又放12日大假.....我做左個決定
我要做水工!!當時其實係紅國都開左其他職 就只有拳手冇 我就開左隻拳手去藍國
改咩名好? 其實都冇乜點諗-.-係keyboard求其禁個"日"字 跟住諗諗下 事9旦旦打左個后字
成個過程 3分鐘左右 15lv開始坐水 目標好簡單明確 "致命大劍" 坐坐下比條on9仔組左 條on9叫ar月
之後on99甘入左團 (同班on9玩其實都幾開心) 坐足一個星期 15lv坐到28lv 買完致命大劍諗住番紅國

正要番紅國之際 吊佢老味 藍國又有國商 有拳套.....
當時已紅儲左幾套國商(至今已有 執政,里爾,草人,綠龍,男拳2套,隱士..)-.- 我繼續玩藍國
我因為唔頂攻唔頂防既關係 拳手真係好肉 技能射程短 好難控制 (當時仲有bug拳,神拳蓄力一次15pw,飛踢8pw,蠶食40pw)基本上係逼人玩bug拳(個人意見) 經常比人話on9拳 條氣唔順買左套點裝(當時頂攻拳已到手)-.-
但拳手 唔係話頂攻頂防就會識玩(當時我未上過一粒石)唔識玩始終都係唔識玩
我上網睇片 鑽研再鑽研 練習再練習 玩到比人話 on9玩bug拳(明顯就係條氣唔順)
過左一條時間 bug拳其實都幾屈下 我開始練習唔玩bug拳(當時記得係35lv) (現時40lv,第一隻40lv角色)
我諗會有人睇過台服果幾條拳手片 有bug拳但自己唔會用 當然 佢係插晒石 有隊友幫佢
而我仲係單機(間唔中有人組下甘)
為左自己更強 我開左隻人去紫國 叫(唯獨小月) 玩1lv神拳 新手拳套 低lv既國商裝
18lv開始去打人 當時玩凌晨場比較多(亦練到打p甲既方法) 玩玩下識到_____怒介同雪理等人
記得果陣一入skype就會有人唱"日後,盡量別教今天的淚白流"....

過左一段時間 我就開始試玩吉吉  為左玩吉吉 降p, 改鍵, 就係為左條吉吉片
我慶幸自己玩拳手先 有左拳手既基礎之後 之後我玩咩職其實都好手感(或者係距離感)-.-
番紅國玩隻低lv吉吉 我見到1on1機會一定唔會放過
有次見到有隻叫LIN既仆街 唔可以話佢勁 只可以話我玩吉吉廢佢係我面前放毒霧 ....我吊佢x母個g 換把弓普攻我
自己唔頂攻唔頂防冇插石唔齊技 緊係死左啦 之後佢密我 : (你玩吉吉都唔差之類既說話)
我同佢講
其實我藍國都有人
咩名
叫日后
果隻拳手 ?

下次去教一玩下.....

之後..入左黑夜 見識到石頭既威力 以少勝多 以寡敵眾
開始左我既石器時代
我每月只買1200gash 星介買星紅 寶石買b石(唔算過份?)
之後咩國都遊走下
係黑夜入面 我只係一個無名廢系 滿血時行最前 玩大劍時 當前鋒 好似好威甘
其實我係信我身後既隊友
當然就行先死先啦

果段時間成日打10kill(但我打果陣非常認真 所以搞到隊友都好興 sor907ry囉)

.....黑夜亦開始少人了
我轉國玩單機
黃國 咩名?
3mins搞掂 winge
諗下除左弓之外
咩係未玩過
魔反沖吉...
開始街場時代 反正唔頂攻 要大吉都多餘
係各人眼中就係一個on9仔甘 一出閃光嘶!嘶!嘶!身邊既人就會 :吊 , 蓋!蓋!蓋!
老實講吉吉追人打 其實好正常 老手都知被動比主動更有勝算 所以我追人打 經常會輸
但我會繼續追  亦因為甘得罪左好多人 有人白頻話on9 紅頻話降p扮神手 密頻吊我母親 又圍un
但依家都睇化了...係我眼中吉吉係唔會輸比任何職 吉吉輸,唔能夠話你勁 只能說隻吉吉廢/不在狀態

hkser國戰:只能說愈黎愈唔好玩,相信大家都明

講真
我玩拳手唔夠魯魯v 誰动額的xxx(唔記得名)佢地勁
玩吉吉又唔夠NIL甘好反應
玩殘又唔夠舊恨 ,鬼八,小黑,果D甘準
玩介又冇含吹奶啜 麥田甘好介
玩槍/弓 直頭係廢
玩戰士又冇鴨仔,戰無雙甘有殺氣
玩盾 又冇箭妹(黑夜現任團長) Polar 果d甘恐怖
玩跳山 又唔夠風雨 小黑果d甘跳得
玩法師又冇安琪拉d b技甘撚準
玩雷a 又冇雷神果d.....(雷a其實仲停留係初學者階段)

係哩度同所有有過爭埶既機友們,同埋一齊拍擋過既隊友講聲   
對不起
謝謝

入過既團(主要的)
紅蝶, 赤夜,櫻之樹,黑夜,八千里,f e sad,血戰,tm團
已有 3 人評分Good 收起 理由
溫柔。 + 1
箭厥乂戰魂 + 1 我發覺藍國友D回憶錄好多都會特別鳴謝黑夜=.
tingting1012 + 1 WingE 開post post ._.

總評分:  Good + 3   查看全部評分

WingE 開post post ._. ~~~~~~~~~~~~~~~~
留名名._.

qunp  =.=  發表於 13-5-1 11:01 PM

為何還流動在心扉 日後只想抱著你~~~~~~~~

小糖xd  嘩識貨~~  發表於 13-5-1 11:28 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
小糖xd + 1 識貨:)

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原來日后就是winge
你玩winge 吉劍同埋戰士既時候幾勁

成日見你用隻WINGE殺2X 之後係城係咁見你殺戮機器

頂你 日後幾時再隻抽
我好有興趣比勁人SM  (廢人除外e.g國戰d人)

qunp  日後再說吧..  發表於 13-5-2 06:25 PM

我覺得你隻吉玩得幾好wo
起碼有打到我好炆
我記得你都入過夕陽嫁?

qunp  入左一陣...  發表於 13-5-2 06:24 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

仲記唔記得lisa

唔知呀你呢?  yes  發表於 13-5-2 06:50 PM
qunp  低LV吉吉?  發表於 13-5-2 06:25 PM

傳說中的毒后,幾時運D貨比我

支持日後bb lol

見識到石頭既威力.....特別係人渣生死戰x_x

ching  生死戰盡顯人性LOL 要洗石,搶雞,無隊友X_X  發表於 13-5-3 04:25 PM
qunp  諗起果陣超好笑.....  發表於 13-5-3 02:30 PM

玩過星曲WEB

中文歌.

玩吉吉幾勁揪

qunp  其實降左p好多人好勁==  發表於 13-5-3 02:31 PM

原來你就係毒后
玩吉吉好勁個個

日後...姐姐帶你轉GAME~ 重新黎過...
只要你肯毒... 其他GAME都有你出路lol

回覆 gloomyvi 的帖子

仲玩新game?
邊有甘多時間:-(

回覆 qunp 的帖子

你肯玩,實有既~~~~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:55 PM , Processed in 0.044898 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存