2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 重玩一問:$
go

[疑難雜症] 重玩一問:$ [複製鏈接]

話說小弟近排玩番
爬下文先知道原來E嫁同組超過19LV左右就有經驗懲罰
搞到E嫁都帶吾到人升:(

甘我系劍客81LV 同神官72LV
吾知有無方法可以帶35~38LV既新手
因為今次重玩拉左4~5個FD黎玩ava;
e嫁大部份時間都系南牢f3 憑人地打鳳凰
但系我想問仲有無其他地方/方法多d經又易帶呢?

另外想問下
1)其實系咪所有職都升到50job先轉職最好??
2)另外魔法師 魔攻師 元素使 盜賊 同祭司應該點咩pt
3)另外想再問下魔法系+命中系咪等於詠唱時間快左??
4)想問下我81lv應該打咩升最快o___o!!!?
5)我想問下81lv打咩賺錢最好=0=??
6)華推其實除左同人收之外仲有咩方法可以有= =?

有無老手答我d 問題; 或者比d有用心得借黎睇睇a__a
因為話說小弟升到81都系靠人地a___a
所以自己都吾系好清楚應該點玩a_a;
希望各位教教小弟. thz:$!

1) 1轉絕對是需要50job
3)魔法系+命中係會令詠唱時間快左
4)81lv劍應該打骸升最快
6)華推 = 普推 + ECO卷*5 + 108印

>>但系我想問仲有無其他地方/方法多d經又易帶呢?
開隻分身一起升(如果你沒有什麼分身可以在身上出技)

另外想問下
1)其實系咪所有職都升到50job先轉職最好??
不是3轉沒什麼需求
1轉的元素一定要50JOB去2轉
BP系的1轉50JOB轉會學多點技,那麼就不會後悔
2轉的50JOB轉無所謂,你要挑戰地獄式升等什麼去轉都是一樣
到最後3轉都會50JOB

2)另外魔法師 魔攻師 元素使 盜賊 同祭司應該點咩pt
做打手的SU系魔命 上身做輔助的SU系體命智
盜賊 力敏命
祭司 沒毛出來就魔>命=體 有毛出來就體=命>魔

3)另外想再問下魔法系+命中系咪等於詠唱時間快左??
對?

4)想問下我81lv應該打咩升最快o___o!!!?
沒多體的庭園(達人劍要火心/快精)、多體有108敏的去骸

5)我想問下81lv打咩賺錢最好=0=??
賺錢?做多點任,錢就會來.

6)華推其實除左同人收之外仲有咩方法可以有= =?
身上有108印+普推+ECO活動卷(注:無重的)*5
OR 100印+普推+ECO活動卷(注:無重的)*25(不太記得這個)
去泰島那個謎路不笑貓換
不過收比較快.

吾該晒!!! 真系十分感激兩位:$!!

有空閒時間多去爬爬舊文吧~~
知識係無窮無盡的
精文已多到看完也記不住

b2381752 發表於 13-5-8 01:11 AM
有空閒時間多去爬爬舊文吧~~
知識係無窮無盡的
精文已多到看完也記不住

開帖問比較快吧0.0
而且個個都爬舊文,咪唔會有咁多新POST出~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:00 AM , Processed in 0.028287 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存