2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回憶總是如此美好~第十四回
go

[小說特區] 回憶總是如此美好~第十四回 [複製鏈接]

所謂一個族慢慢變大時,問題自然多左,唔知點解,我地竟然得罪左唔G咩咩咩族,結果次次我地族D人去P

場,果個咩咩咩族就吹雞清我地族的人(= =其實我到E+都係5G點解我地會得罪人地),結果大家都

5敢去P場,而且有D人仲要退埋族,我同翔哥哥都覺得咁樣落去係唔得嫁,於是,我地就走去同果個家族的家長交涉

(談判談判XD)

談判詳情如下XD:

翔哥哥: 唔好意思,請問我地做左D咩,搞到我地黎親P場,你都要吹雞清我地族的人呢?

XXX族家長: 我地族的人話,你地家族果個YYY無緣無故打死左我地族的人

於是翔哥哥叫我去密YYY:

我: 喂!你做咩打人地族的人呀?

YYY: 我幾時有呀,明明係上次條X街(唔好意思= =有粗口XD)話要同我PVP,咁我咪同佢打LO~我   

本來話唔打嫁,係條粉腸煩9住我,我至同佢打,結果,我鸁左,佢又話我無緣無故打佢,係到嘈嘈嘈,我懶得理佢咪走左

LO= =(= =咳咳!!又粗口= =唔怪得佢,因為果時佢好火)

我: 咁你唔係無緣無故打佢LA~明白明白

我同翔哥哥交代左件事的來龍去脈,我地繼續同XXX族個家長談判

翔哥哥: 明明係你個族D人要求同我個族D人PVP,你點可以話係我個族D人無緣無故打佢呢= =

XXX族家長: 車,佢係你個族的人,你話咩都得LA~我唔理,你一係就親自同我地族的人say sorry,一係就叫你個族D人同你2個收屍,我已經吹左雞

我: 乜你咁野蠻嫁,又唔係我地族的人無緣無故打你地D人,錯不在我們呀(我果時已經好火嫁LA~=O=+)

XXX族家長:我理得你,我E+係要為我個族D人討反個公道(扮唒野=3=)

我:你都打撗黎講嫁

翔哥哥:算la~兒兒,唔好嘈LA~~~~XXX族家長(唔好意思,我已經唔記得個名la~),我E+話你G,我地

無做錯,我係唔會同你個族D人say sorry,你唔好以為你好巴閉,唔係得你地識吹雞,由E+開始,我唔會同你地D人客氣

結果就係咁,談判決裂XD,結果翔哥哥宣佈,全族的人要1個月以內沖上70LV以上,一日未上70LV果D人都唔準

去P場(我都唔明點解O_O??),要去執好D裝,以後係P場見到XXX族的人就要清左佢

(哇~咁鬼激嫁@@"")
,果時,全族的人都嚇親,果1個月個個都係到喪沖LV,但係族果到有D人認為冤冤相報何

時了,唔肯去P場清人,結果個族分裂左做2派(我表示我係中立XD,我只係做支援的工作XDD),果1

個月,P場果到日日都腥風血雨,日日同XXX族D人係到PVP,最後XXX族嚇到散左(我諗個家長估唔到我

地族D人咁鬼勁XD)
,但係我地個族都變得四分五裂,過左幾個月,我地個族最後都散埋~~~~

唉~其實大家當時都退一步,件事就5會搞到咁大LA~= =

後記:
唔好意思,由2月拖到E+= =,因為下學期好鬼BUSY,唔係小測就係補課,煩到死左XD

舊果個帖已經更新唔到,所以我開過個新帖,原諒我吧~大家TOT

舊果個帖條LINK~~
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4876264&extra=

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

無錯.
d族愈勁就愈多問題.
所以我鐘意入果d平凡既族

入d 1lv族最好

同意....冤冤相報何時了
遊戲玩開心嘛.....動氣不好

appleeman 發表於 2013-6-17 12:40
所謂一個族慢慢變大時,問題自然多左,唔知點解,我地竟然得罪左唔G咩咩咩族,結果次次我地族D人 ...

我記得你喇~你n個月前停左post你d故仔-_-
d內容都算幾好睇 BTW點解你仲可以記得咁多以前嘅野

_呀K~ 發表於 13-6-17 01:49 PM
我記得你喇~你n個月前停左post你d故仔-_-
d內容都算幾好睇 BTW點解你仲可以記得咁多以前嘅野 ...

唔好意思><停左咁耐>O<
因為E個GAME太令我深刻,我到E+仲有好多野記得~~嘿嘿

appleeman 發表於 2013-6-17 14:09
唔好意思>O<
因為E個GAME太令我深刻,我到E+仲有好多野記得~~嘿嘿

我淨係記得幾年前小學果時個fd係1村比左幾支p水我
佢地話食完會勁左
之後我食完幾次狂死
第二日佢地同番我講我先知我比佢地打死左

其實我已經唔記得左上一回講咩0.0

零度可樂 發表於 2013-6-17 14:16

我淨係記樓主話佢game入面條仔退左nos

零度可樂 發表於 13-6-17 02:16 PM

上面有舊LINK XD

_呀K~ 發表於 13-6-17 02:21 PM
我淨係記樓主話佢game入面條仔退左nos

咁你都記得O_O

appleeman 發表於 2013-6-17 14:27
咁你都記得O_O

成堆人扮你條仔wo@@

回覆 _呀K~ 的帖子

@@呀~好似係
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:54 PM , Processed in 0.036027 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存