2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神兵玄奇Online 最基本的公報都沒有做!Gameone真系好廢! ...
go

[閒聊討論] 最基本的公報都沒有做!Gameone真系好廢! [複製鏈接]

經常特然停機,一日停幾次?又不公報,開機又沒有說聲!這樣的免費Game有沒有尊重過我們這些班家?

行商城都要我們消費得開心才有利潤,你們Gameone做成這樣子還敢說代理其他Game?你們代理的Game我見到都不敢玩那個Game了!

如果大家同意的話請多多回複和轉發給其他論壇網,我們一同炮轟Gameone代理,他們實在不附責任!

一入game睇佢份合約已經知佢唔會負責同gameone係好狗 吾係隻game好玩一早走左 隻game 1汁 以後吾會玩gameone d野即使有好game因為比個垃圾代理一定好快汁又吾見其他hk代理會係咁係gameone 先會on99咁比個廢ser d玩家玩

其實g1有部分既game係唔錯既,相信神兵既問題係在於開發商同台版2邊都汁晒粒,根本就冇可能有更新出黎..

唔係佢唔想開轉轉樂- -係佢根本就冇數據去開....

呢家隻game只係用緊開發商比既果個版本,永遠都唔會有更新,除非有其他開發商接手研發,隻game都仲有可能唔使死
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:58 PM , Processed in 0.025835 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存