2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 偏離目的,工作人員請ftp聯絡thx
樓主: fez_sf
go

[新聞] 偏離目的,工作人員請ftp聯絡thx   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

一拍兩散

笨小陶 發表於 13-7-11 01:22 AM
人多就係道理呢句
充份反映就算講得好有道理
但係沒人支持都只不過係一堆廢話

都係果幾句啦, 我始終都覺得道理唔應該用人數,範圍黎定
點解 道理可以 分係FEZ 版同社會情況
可以分係大陸同全球
但係大陸同香港就唔得呢?
因為根本就唔應該咁樣分

至於你講既
"人多就係道理"
我覺得只係人多就有優勢
可能我同你對道理既理解有D唔同啦
如果一堆人冇道理但係人多, 我唔會話佢有道理
我會話佢人多蝦人少, 再衰D — 欺凌
道理同人多, 唔一定會同時間出現

但係係咪因為少人支持就叫廢話呢.
我又唔覺得係,
如果係咁既話你應該都默認左香港永遠都冇普選
果D腐敗既國家如果一世無外國界入
應該一世都咁腐敗  革命呢D野都應該唔會係歷史出現

有時人少唔一定係錯既, 可能只係大家諗既野,
未夠深入
咁岩又有人諗到咁入,又講埋出黎
但係可能佢語氣係差D
但係唔代表佢講野既冇道理
只在乎大家肯唔肯理解, 佢講緊既究竟係咩
我相信呢點你都明嫁啦
都唔多講啦

BTW 我都係見你講道理先應你

FEZ呢隻GAME真係勁, 執左都有花生
咁樣會唔會繼續長期排第1

如果仲有D唔知咩事以為FEZ仲有得玩既人
見到FEZ長期排第1 好興奮咁走左入黎
點知見到執左
除左鄧佢可憐都唔知比咩反應

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙

Ding_xD 發表於 13-7-11 01:02 PM
都係果幾句啦, 我始終都覺得道理唔應該用人數,範圍黎定
點解 道理可以 分係FEZ 版同社會情況
可以分係大 ...

其實我想講 呢句野
係諷刺緊呢個社會已經變成咁 跟大隊 盲目追隨
你理解係沒錯 道理本來都係咁既意思你都沒錯
算 我詞窮唔想打咁多字

至於fiy我從來都沒否認佢既論點
佢講既野唔係冇道理
我都沒否認過佢講既野係錯
單純因為佢態度唔好所以我先出聲

補充
"態度唔好 係咁嫁啦 你唔係第一日識佢下化" 呢d
即係認同佢個態度
唔好意思我做唔出 咁既態度我理得佢有冇道理 係唔係都插左佢先
唔好問點解 人就係咁

其實唔洗再回嫁啦
樓主都已經關post
再講落去都沒意義
所以呢次堅最後88

這花生好無奈 由本來小樓主 之後到第三者介入
然後開始第三者9唔搭8架留言 前文又不對返後理
真係令人大開眼界 EMINLEO應該都要係度取下材

玩個遊戲有必要嗎?喜歡就玩久一點,不喜歡就再找過一個羅有什麽好吵的

下冇啦?? 唔係話要整好佢架咩;(

方尖塔  仆街 突然就放棄 等我仲咁期待[CRY]  發表於 13-8-5 10:53 PM

少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我換個ID發同樣的話給你看。

十週年勳章(賀詞)

遊 發表於 13-7-11 01:25 AM
我好讚成搵人開
你玩日服 係你打到國戰 但係好鬼機械化  得個打字
日交唔識睇 無交流可言

係港服都唔見有人係軍頻講野啦
未又係同日服一樣冇膠流
有呀, 藍國AR怡成日出軍頻叫人點點點
但有冇人真係做丫?
結果未又係比人開POST話"藍國軍師"笑鳩人地
真係講經咩
已有 2 人評分Good 收起 理由
ARChing0v0 + 1 中肯
kei2003 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

唉, 求大大舉報世上所有私服, 網絡遊戲既正義就靠你了。

CloudAW 發表於 13-7-11 10:59 PM
唉, 求大大舉報世上所有私服, 網絡遊戲既正義就靠你了。

洗乜舉 一定知架啦 得唔得閒捉唔捉另一回事

7B! 發表於 13-7-11 10:44 PM
係港服都唔見有人係軍頻講野啦
未又係同日服一樣冇膠流
有呀, 藍國AR怡成日出軍頻叫人點點點

有架

未合ser 個時 我玩得最開心

ser b 人士

合左之後 由於開頭大家 都唔慣a ser 玩法 好多朋友仔無玩

諗起都傷心

一句講灑  前期fez 大家對輸贏 無睇得咁重  輸左咪下一場再打囉

後期 贏一場 就 串9對面  輸就  唔鋸  話打十kill

跟住就話又部隊戰  以前邊會咁架

遊 發表於 13-7-21 01:33 PM
有架

有團戰咪好
有火唔錯呀
好過之前連團戰都冇為玩而玩囉

遊 發表於 13-7-21 01:33 PM
有架

你覺得後期都有人對輸贏睇得重咩?
掛水既掛水,呃傷既呃傷,個個為上榜,有好成績邊有人在意贏唔贏

e+搞成點= =定係放棄左?

有D清高拎既字海我選擇性無視了

怎麼辦?

笨小陶 發表於 13-7-9 10:50 PM
真係你自己講野有幾毒
不過你都唔會覺嫁喇
唔怪得一般人見到都要踩你一腳先

我就唔信果個清高拎係現實咁樣同人交道啦!

做職員咁對老闆死定,
做老闆咁對職員一樣死定,

不過睇佢日日係到2000FUN回帖罵戰就知有冇工做
如果未有工作就已經咁樣搵工就立即自殺投胎下世啦!

話說有冇人知果個版權撚FEZ角色叫咩名

為了積分來湊個熱鬧啊

睇唔明唔緊要,有解釋,所以先特登有圈d數字
===========================================================
1係地圖既列表,依加可以入到既只係得
奧萊大陸(黃國本土)
藍,紫,紅國首都(除左第一地區以外全部入唔到)
黃,綠國首都(完整)
遊樂場入面(出面入唔到,要用首都傳送入去先得)
競技場內外
各國教1(為左方便起見,del左教2同教3)
===========================================================
2係技能(比右上果舊擋住左wtf)
戰士技能(共通+雙手,大劍,單手獨有技能):100%(痛克無限時間bug)

遊俠技能:
共通技能:100%(無bug)
刀遊獨有技能:~70%(破足無效,破武後敵人防禦歸0bug)
弓+槍遊獨有技能:~40%(未知bug)

法師技能:
共通技能:100%(無bug)
雷+冰:~90%(無bug)
火:~50%(火D dot圖示無法顯示)
額外技能:~20%(重力無限距離orz)

拳鬥技能(狼式):100%(無bug)
拳鬥技能(鷹式):~10%(未知bug)

吉吉技能:100%(無bug)
3係道具
修復度好少,依加只係整好左d回血用既野
因為數據來源自國服&日服
所以要逐一較驗,比較麻煩
最後決定係首先修復回血既道具
右上果個,就係來自偉大既國服 既寵物系統(笑
我裝左落個fez度之後,成個系統爆炸左(好彩有備份
關於裝備,依加只係修復好黑金同埋功夫裝,因為共通嘛
本身計劃係將所有既裝備放哂入去道具店0蚊買
而d曾經好hit既裝就放入競技場商店
ps,進度:0%
進度總結就完左喇,做左一個月,只係得我自己一個做
雖然每日都只係做幾十分鐘至個幾鐘不等
但係我覺得都對得住自己鳥

係呢到,向咁多位支持或者唔支持我既fez戰友講聲 多謝
因為有反對先知原來有咁多人支持
正正有支持先有動力(所以down完seed要多謝樓主
港服fez係起點,但並不代表係終點
眼見台灣既fez戰友仲努力咁去想番生fez
雖然仲未知成功率有幾大,但係唔做一次真係唔知得唔得
唔好連做都未做就放棄,如果當初台灣果邊既fb群連開都冇開
咁就連資集呢樣主意,我估到依加都唔會有人諗到

最後,我只能說,我力已盡,9月喇,開始唔得閒
所以我最希望就係有人可以接左我份file黎繼續做,因為我人手都寫左成10幾mb文本
1mb文本成40幾萬字架大佬(講真,我唔係幾記得係唔係40幾萬字等於1mb)
如果要我份file,盡情email我
(如果唔計bug,完成度都已經有6-80%)

有咩問題或者想插既就盡情黎啦,今日成日都開呢個ac
已有 3 人評分Good 收起 理由
Nari_Wai + 3 精品文章
圓月之牙 + 3 雖然我都睇唔明,但點都支持下先!.
donald02hk + 3 唔識但十二分支持

總評分:  Good + 9   查看全部評分

fez_sf 發表於 13-9-1 03:17 PM
睇唔明唔緊要,有解釋,所以先特登有圈d數字
=========================================================== ...

見到份pet db有poring呆左一呆
睇番你下面d文先知原來係國服野....
加油努力

  好眼力  發表於 13-9-14 02:40 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:05 PM , Processed in 0.057608 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存