2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 偏離目的,工作人員請ftp聯絡thx
go

[新聞] 偏離目的,工作人員請ftp聯絡thx   [複製鏈接]

偏離目的,工作人員請ftp聯絡thx

呢個AC唔會再用
已有 35 人評分Good 收起 理由
johnny461995 + 3 good
mckh00 + 3 救世主
好味 + 3 救世主AAA
kz健 + 3 鼓勵
奸仔 + 3 支持你!下次繼續^_^
realfantasy + 3 祝你好運
ray530 + 3 救世者
twaxzero + 3 神人終於出現
笨~蛋~夢~ + 3 內容觸犯版規
夏娜乂呆 + 3 活動參與

總評分:  Good + 103   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

鳩估無痛苦

留名睇樓主比日服官方告到破產 InsertText(\'#hoho#dw\',false).gif

有心整出黎搵人玩係好事,但係日服都仲係度,你一係搵自己FD圍喂餵就算
你咁POST出黎,你話用哂跳版又好乜都好,IP又搵唔到
但係日服有心要整死你,我相信係99%死硬

仲有,你呢D唔係叫有愛,你呢D係叫自撚私
有老正唔去支持,係都要整個番既出黎玩,我真係好撚睇呢D唔起

↑↑
呢句過份左~唔好意思~但係我呢個觀點唔會變

︴紫﹏藍〞  清高拎你好、清高拎再見!  發表於 13-8-27 11:59 PM

十週年勳章(賀詞)

鳩估無痛苦

留名睇樓主比日服官方告到破產 InsertText(\'#hoho#dw\',false).gif

有心整出黎搵人玩係好事,但係日服都仲係度,你一係搵自己FD圍喂餵就算
你咁POST出黎,你話用哂跳版又好乜都好,IP又搵唔到
但係日服有心要整死你,我相信係99%死硬

仲有,你呢D唔係叫有愛,你呢D係叫自撚私
有老正唔去支持,係都要整個番既出黎玩,我真係好撚睇呢D唔起

fiy 發表於 13-7-7 03:24 PM
鳩估無痛苦

留名睇樓主比日服官方告到破產

以下內容無意引起罵戰

其實我都只不過係想,一D有心玩FEZ
但係冇心買VPN又好,有其他理由玩唔到其他服都好
既有心玩家
間唔中打幾場10Q姐...

我只係唔想團火熄左
更唔想幾年既野就咁冇哂

講真,我冇諗過會影響到日服
我既目標只係10Q
如果仲咩得罪,我講句SORRY先

delaynomo  I KNOW THAT FEEL BRO  發表於 13-7-7 06:20 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
mckh00 + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你有你日服 我有我私服 你情我願 就冇話咩拉人影響既
更何況港服未宣佈執粒時 咪又係有班日服拎係咁出post拉人走
講到自撚私 港服玩家成棚遷移去日服 我唔理有意定無意 咪又係影響到日服班玩家
(外國P甲黎港SER 咪又係比人吊爆
所以你班清高拎就Stop la

利申:港服執左痴拎左線,廢人9up唔駛理
已有 18 人評分Good 收起 理由
VirusLoren + 1 港服執左痴拎左線
︴紫﹏藍〞 + 3 惡意灌水
霉乂男 + 1 鼓勵
夜鬼乂 + 3 你說的內容我非常同意
小丸子﹒ + 3 你說的內容我非常同意
mckh00 + 1 你說的內容我非常同意
好味 + 1 你說的內容我非常同意
笨小陶 + 2 內容觸犯版規
夏娜乂呆 + 2 涉及廣告/宣傳內容
RoSaRiO + 2 惡意灌水

總評分:  Good + 32   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

fez_sf 發表於 13-7-7 03:37 PM
以下內容無意引起罵戰

其實我都只不過係想,一D有心玩FEZ

其實我唔係話有無影響日服人流問題
因為原本日服就唔係比日本以外既玩
而家我想講既係代理係需要錢,你而家無代理佢無比錢佢就整個私服出黎
算係侵犯緊版權有機會比人告
我相信你地係有心,但係唔應該用係呢個方法

十週年勳章(賀詞)

更何況港服未宣佈執粒時 咪又係有班日服拎係咁出post拉人走
講到自撚私 港服玩家成棚遷移去日服 我唔理有意定無意 咪又係影響到日服班玩家

利申:港服執左痴拎左線,廢人9up唔駛理

十週年勳章(賀詞)

`FunG 發表於 13-7-7 03:52 PM

利申:港服執左痴拎左線,廢人9up唔駛理.

原來你唔明正服同私服既問題所有
難道我要叫你個私服做港服?!
請問你比錢買左FEZ個代理權未
未既,就同我收皮~
當時有人去日服,有人去港服,呢D就真係叫你情我願
我又唔撚見你係有香港正服既時候整個私服出黎?!

單係紅字果度你都FAIL左啦
外國當時連黎香港,無人會反對,反對既係"P甲"
香港既"P甲"都係
而且不論國外定香港既P甲都係有心上前線打
屌你你坐水會有人屌柒P甲?!

而家講到明有班人係講,去日服,守規矩
高P坐水出水,低PING上前線無人插你

知唔知咩叫自律?!係唔自律既P甲影響到全部人連自律既P甲都可能會屌埋

對唔住啵,我係清高架啦,你邊忽見我玩左成4,5年有唔清高過架姐
仲有唔係話利伸完就講野唔洗負責任當自己無講過既

笑傲無雙 玩過星曲WEB

fiy 發表於 13-7-7 04:08 PM
原來你唔明正服同私服既問題所有
難道我要叫你個私服做港服?!
請問你比錢買左FEZ個代理權未

其實都係搵幫拖姐,洗唔洗搞到好似罵戰咁

可唔可以整返我隻人出黎QAQ

十週年勳章(賀詞)

唔知呀你呢? 發表於 13-7-7 04:16 PM
其實都係搵幫拖姐,洗唔洗搞到好似罵戰咁

有人唔明正服同私服分別,我講事實姐
P甲果度又有人好似唔知"P甲"同外國玩家既分別
香港既P甲無人屌?!,剩係屌外國連香港既P甲?!
講撚到香港無P甲玩家存在咁
以前香港正服係度果陣,黎親既"P甲"都係明知P,都要上前線既仆街仔黎
而家單講去日服既,都識得守規矩啦
係未要鬥爛先開心
姐係人P,我都一定要P埋一份去日服打前線?!
唔係架麻,屌那星呢排VPN高PING到仆街
我都唔ON 日服咁濟,
自律同他律問題

笑傲無雙 玩過星曲WEB

大把game有私服啦 有咩好嘈 支持樓主 有心啦

十週年勳章(賀詞)

Coral 發表於 13-7-7 04:21 PM
大把game有私服啦 有咩好嘈 支持樓主 有心啦

無錯,好多game都有私服架
告與唔告都會係商家問題
我目的係想提樓主有機會比人告姐

屌那星,,而家想開私服果個唔係你地
就算日服要捉都係捉樓主罰錢,仲唔知洗唔洗坐監
連入去玩果個風險一d都無
而家咪個個口口聲聲話支持樓主囉
到樓主出事果陣,睇下你班廢柴去撚左邊啦
到時無講企唔企出黎
樓主到時想搵大家捐錢
捐1蚊出黎比樓主賠錢比日服都難阿
希0_0 + 2 好buy你最尾5句.

總評分:  Good + 2   查看全部評分

fiy 發表於 13-7-7 04:24 PM
無錯,好多game都有私服架
告與唔告都會係商家問題
我目的係想提樓主有機會比人告姐

完全體現到理想與現實

有d人真係好麻煩,又唔係幫手

今次應該係最後一次回應
除非係重要事

其實我知道私服(下稱sf)會比人告,但係都多謝你提我
風險,一定有,只係睇當事人識唔識做

以下內容,信則有,不信則無
細佬我之前亦參與過其他團隊既sf
我亦知道有同行中左招

不過,其實行有行規,只要唔影響到正服,其實大部份代理商都會默許sf既行為
點解?因為可以拉人氣,可以比其他人知道有呢隻game
又有幾多人知道,GGC(亦姐係Garena)係以類私服手段黎出身
你上GOOGLE搜尋下私服,咪又係一大堆

加上,我係海外亦都識得一班團隊(rage)
佢地亦會條件性地可以提供機房
條件?放d廣告係個登入器到囉
唔通你地會覺得我會冒咁大風險PO出黎咩

講真果句,其實我都只係想玩幾場10Q
想報串既,我阻你唔到

上黎既目的,我真係搵隊友架咋

十週年勳章(賀詞)

fez_sf 發表於 13-7-7 04:52 PM
今次應該係最後一次回應
除非係重要事

我做人不嬲怕麻煩野,所以報串呢d行為唔會做'
而且真係最撚驚既係25仔,又要玩,玩完又要報串果d
不過你都已經有哂覺悟就算啦

fiy 發表於 13-7-7 03:24 PM
鳩估無痛苦

留名睇樓主比日服官方告到破產

咁人地都係一片好心

你唔BUY既咪算囉 駛唔駛咁呀

十週年勳章(賀詞)

delaynomo 發表於 13-7-7 06:09 PM
咁人地都係一片好心

你唔BUY既咪算囉 駛唔駛咁呀

我最後幾句係過份左少少既,唔好意思囉
唔知呀你呢? + 1 笑左

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:19 PM , Processed in 0.041452 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存