2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 help緊急,女朋友要求聽日中午12點前有答覆…悲劇了 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

help緊急,女朋友要求聽日中午12點前有答覆…悲劇了 [複製鏈接]

小弟早排生日.女朋友冇出席當日嘅活動,出現嘅係以前散左但依然好好朋友嘅前度女朋友,我倆都清楚只係好朋友,冇其他嘅,我都冇怪過我女朋友冇泥陪我,當晚一直同前度舉杯痛飲,玩得好開心,,第二日早上,惡夢來了,昨晚嘅朋友不斷討論我同前度行得好埋,番撻之類嘅傳言,我女朋友就比左一個咁嘅回應我【唔怪得咁順灘啦,我話唔到你一句都冇埋怨過,原來約左個臭x,同人地玩得咁高興,有冇上埋人地屋企張床玩呀?】……此事發生後,豬朋狗友們,當然紛紛推卸責任啦,我只想問咁多位大大,如何可以還自己一個清白,冤枉呀

同朋友玩都唔比的話
9成是惡人先告狀
唔想你問佢點解唔出席
一個星期內如果無分手的話
大概只是你女友占有欲強而已
再用補償方式陪番佢
占有欲強的女人
最好就所有節目都帶她出席就很容易解決
這類型處理不好的話
會令你朋友流失

交你個電話俾你女朋友

十卜~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

嘩.........唔怪之得啦原來約左個臭X........
你女受友好有霸氣,好直接
佢咁串....如果你唔係無左佢唔得我建議你.....我比69你聞下有無佢陣除囉......

想補獲咪睇教學囉..................          你仲咩比個女仔上你屋企呀......你有冇當我係你女朋友呀............    你出句聲好唔好呀........

講真.冇咩解釋, 都係信任既問題姐...你又唔係同前度單獨一齊............

佢唔信你要飛你咪由佢囉...............  

味試過起男女感情上做輸家,因為永遠都唔敢全心全意去付出,去看待.

認真你就輸了,佢敢既說話都講得出,忍佢都算啦.仲要同佢認錯既話我寧愿選擇放手.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 03:57 AM , Processed in 0.030184 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存