2000FUN論壇

搜索
go

刀劍無雙一鍵端 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

圖:

下載地址

試玩
要元寶可以回帖講AC名,我會比你

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

不可有任何推廣LINE 此次我幫刪除 下次我當違規嫁勒

唔知呀你呢?  多謝手下留情  發表於 13-7-24 09:16 PM

可唔可以比d教學黎.因為我之前都想開,開唔到
入到去個主頁 又html乜乜乜又物物物

KiNG; 發表於 13-7-25 04:09 PM
可唔可以比d教學黎.因為我之前都想開,開唔到
入到去個主頁 又html乜乜乜又物物物 ...

要咩教學

回覆 唔知呀你呢? 的帖子

想知點樣單機玩.同埋點樣公開比人玩

KiNG; 發表於 13-7-26 09:47 PM

想知點樣單機玩.同埋點樣公開比人玩

入面有埋教學

試玩LINK瓜左,用第2條先
http://183.178.118.106/

KiNG;  你個試玩用vps開定自己機?  發表於 13-7-27 08:42 AM

張圖可唔可以整番好?

kyojj123 發表於 13-7-27 01:44 AM

張圖可唔可以整番好?

入試玩link直接玩一次都知遊戲情況

再唔係你google都有好多圖
主要係因為我懶,唔想再sd多張圖出黎

連點開都吾知....

你呢個端我之前都有
我發現有幾個問題..
我啓動左服務端後打算註冊帳號.又唔可以註冊
打算直接進入又唔得 話:無法顯示您要尋找的網頁,因為使用了不正確的方法 (HTTP 指令動詞)。
註冊問題圖片:

登入問題圖片:

我想知呢個教學...可以點做..

唔知呀你呢?  你呢個問題我未試過  發表於 13-7-27 03:33 PM

kyojj123 發表於 13-7-27 08:33 AM
連點開都吾知....

单机玩不需要修改  默认就可以

服务端默认存放路径是 D:\djwsserver  如果你放到其他盘请修改CYD集成环境-->设置-->配置Nginx
找到所有D:\djwsserver\CYDPHP/www; 替换成你的

请不要修改服务端内的DAOJIAN和java32文件夹的目录结构,否则会导致服务端不能启动

-----------------------网站公告修改----------------------

首页开区信息及客户服务信息   dispose文件夹 server.js 内修改

首页FLASH 滚动广告           dispose文件夹 cover_player1210.xml 修改 现在只有两条。自己可添加 广告图片在 AD文件夹

注册页  登陆页  修改密码页新闻内容   dispose文件夹login_news_cms.js 修改

---------------------------------------------------------

----------------------服务端数据库配置 ------------------
如果开外网请修改数据库密码
默认数据库账号 root 密码123456

需要修改的文件
\djwsserver\DAOJIAN\resources\jdbc.properties     注意这个文件的数据库账号密码后面带有个看不见的空格 请不要删除,否则游戏就启动不了了,一定要小心。

\djwsserver\CYDPHP\www\Config\Config.php

\djwsserver\CYDPHP\www\log.php

\djwsserver\控制器配置.ini
---------------------------------------------------------

----------------------如何开外网---------------------------
\djwsserver\CYDPHP\www\server.php
把里面的127.0.0.1替换成你的IP即可
有路由器请映射80和8003端口
如果80端口不能用 请修改CYD集成环境-->设置-->配置Nginx  里面找 listen       80; 把80修改成你的端口
非80端口请在域名后面加端口然后再访问,例如:http://127.0.0.1:81
更多教程请访问www.zyit.cc
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:40 AM , Processed in 0.056572 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存