2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 頭文字D6 AA 車隊 獎章一問
返回列表 發新帖 回覆
go

車隊 獎章一問 [複製鏈接]

請問一下~ 車隊有3個吉左既格可以打獎章,
第1個是車隊分數, 第2個是車隊TA 時間,

請問:
1)第3個點先有?
2)今個月拎到, 下個月入賞失敗係咪會消失?
3)最低入賞要求係咪排全國300名?

THX

jacky188 發表於 13-8-6 05:04 PM
請問一下~ 車隊有3個吉左既格可以打獎章,
第1個是車隊分數, 第2個是車隊TA 時間,

https://asi.sega-initiald.net/inid7ext/hk-p/service/team.html

DC(2) 發表於 13-8-6 06:37 PM
https://asi.sega-initiald.net/inid7ext/hk-p/service/team.html

唔好意思, 可能我領悟能力低,睇唔明
我想問:
依兩行邊個係講緊車隊分數, 邊個係車隊TA, 仲有第3個章點拎我都搵唔到

顯示車隊既組團日或活動天數、及各月份既車隊成績。   
※一旦車隊排名在300名以內,名次就會顯示出黎。

顯示車隊從被組成開始所獲得既車隊分數及每月既車隊分數。
※一旦車隊排名在200名以內,名次就會顯示出黎。

仲有幾個問題:
1)我見人第3個獎章有個數字,例: 點先有?
2)排第幾係銅杯? 排幾係銀? 金杯又係排第幾?

jacky188 發表於 13-8-7 02:44 AM
唔好意思, 可能我領悟能力低,睇唔明
我想問:
依兩行邊個係講緊車隊分數, 邊個係車隊TA, 仲有第3 ...

當獎章限額有300個
咁頭100名就金,200名就銀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 02:37 AM , Processed in 0.029134 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存