2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 Gameone再創online game 傳奇
go

[消息情報] Gameone再創online game 傳奇 [複製鏈接]

開服有bug, 好正常, 唔怪你
新古龍 開服至今未夠一星期
在線玩家都根本唔超過200個, 甚至懷疑100都冇
一個server 2個分流
竟然可以lag到死server。
技術唔到家, 就唔好開game出黎獻醜。
古龍個名一次又一次比你整臭。

數咁多武俠小說作家ge改篇作品, 有邊隻online game 係可以臭得過古龍2個字?
金庸1完出2, 再返煲1; 黃易出完1又出2
兩者一直口碑甚佳
唯獨你gameone代理古龍, 一次又一次令人失望
論最好玩莫過於 古龍群俠傳online 更加係最受80後玩家所熱愛,
想當年開ser 熱鬧情況, 令幾多玩家至今仍然津津樂道,
陸小鳳, 西門吹雪, 葉孤城, 呢d名真係陪住我大。
如今管理不善, 連版權都唔買, 索性改名群俠傳online ,
lag機 死server狀態不斷, 失經無神就維護, 死ser冇補償, 維護冇通知,
人流自然流失, 最後落得如斯田地

後來者, 所謂夢幻古龍, 3d古龍, 打著舊古龍名號, 打算食住條水。
夢古都算係咁, 但數到3d古龍, 實在令人咋舌,
開game搵埋d 鬼五馬六ge人黎代言, 見到都唔想玩。
一年多dd, 又舊酒新瓶, 出隻新古龍online。
本身我見舊古龍lag到咁, 轉下game玩, 又有隻新古龍出。
冇封測我都覺奇怪, 連討論ge人都少, 但我冇理到, 照玩。到我玩, 我發現原來係3d古龍改少少, 就推出街。
當中仲存好多bug, 就我玩左2,3日就已經中左5,6個。今日仲lag爆, 死server。

今日8月7日, 另一家公司幻想x域封測, 封測帳號搶住要, 唔夠派。
今日8月7日, gameone 新古龍online 隻game已經冇人玩, 仲要死server。
我再一次質疑 gameone ge技術。
玩過gameone幾隻game, 隻隻都係lag機,
向官方反映, 官方人員彩你都臭,  
跟進中, 處理中, 向有關部門反映中。
呢3句 都係陪住我玩。

最後想鬧多樣野, gameone個go平台, 保安極差。
我無比過ac人, 但比人開左黎買九陰ge野。
仲要買隻我冇玩過隻 game。

雖然我成日鬧, 但我又要玩,
鬧下玩下就十幾年, gameone一直冇改善。

利申: 玩過古龍群俠傳(舊), 火鳳(電腦+手機版) , 新古龍
3隻都lag 3隻都死server。

===========================================================================
可唔可以唔好再刪我鬧gameone ge post?
我唔明討論區點解唔可以鬧代理商
呢度又唔係官方討論區

回覆 孤星矢 的帖子

我唔係太明白你依句
『可唔可以唔好再刪我鬧gameone ge post?』
我檢查過回收區並無閣下所講既情況發生
你所開的以下討論古龍斷線等問題既帖子,從來沒有任何刪除事宜發生。
如果以下有任何一條連結有顯示相關帖子有審核既情況,請向我告知一下。
2013-05-01 如果gameone仲會理呢隻game 麻煩入一入黎 (抱怨)
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5359726
2013-06-20 頂你! 日日咁樣死server! 不如汁左佢啦!
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5403241
2013-07-27 呢隻game現況
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5418786
2013-07-25 To:gameone (一位默默支持十多年的玩家心聲) [燥底mode]  
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5418184

~星星月亮太陽~ 發表於 13-8-7 04:27 PM
回覆 孤星矢 的帖子

我唔係太明白你依句

未必係你del
總之我有一篇係罵gameone
第2日起身唔見左
可能有心人del左都未定

關於GO點數唔見到,小弟發現古龍官網同埋GO平係應該無加密處理過(不是https),只係得充值個到LOG IN 係有加密(https),其他地方LOG IN基本上係無加密.....但係一個GO ACC係全部共通, 個人認為如果有人真係有心要犯法,唔係無機會....所以都係報警同告gameone啦-x-

回覆 孤星矢 的帖子

我知你講緊邊張Post...
http://www.2000fun.com/thread-5418778-1-2.html
你果篇既標題係
『夜半三更...又無啦啦維護』
依期大部份既Post都係數Gameone話lag又回溯,
該類相同類型主題我係會將佢地合併討論。
合併只係將兩/多張帖變成一張方便討論,
合併並非代表帖子刪除。

同埋以下依樣野我可以好肯定...
刪post係一定可以係回收區搵得返....

~星星月亮太陽~ 發表於 13-8-7 04:58 PM
回覆 孤星矢 的帖子

我知你講緊邊張Post...

ok, 合併左...
下次可唔可以通知一聲?

~*雙雙*~  樣衰左~o~  發表於 13-8-7 08:20 PM

回覆 孤星矢 的帖子

合併帖子係會有提醒通知作者...

我冇收到

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

gameone 代理既GAME +埋都唔知有冇200個人玩 唔明點解一間公司要搞臭自己個名先開心
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:56 AM , Processed in 0.030736 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存