2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 大家注意两个骗子
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 大家注意两个骗子 [複製鏈接]

阿斯兰萨拉 恶魔團丶灝哥大家記清楚

你的圖片看不到.....這兩個人怎麼了?

是骗子啊

十週年勳章(賀詞)

我從不信大陸人,所以沒影響

回覆 sai888 的帖子

虽然我也是大陆人,不过我想当赞同你的观点,没错大陆人可信度几乎为0!

candy9605  -0-  發表於 13-10-31 01:26 PM

大陸人係咁架啦 好出奇呀

CrazyBrazel 發表於 13-10-28 11:12 PM
回覆 sai888 的帖子

虽然我也是大陆人,不过我想当赞同你的观点,没错大陆人可信度几乎为0! ...

你太強了<自己不相信自己的人
.... 但我相信一定會有一些會好,,沒可能100%都不好...XD

monkeymko  我在美國D大陸人同我都一樣新移民到美國 ,,他們都有D好好人  發表於 13-10-29 06:23 AM
wingpk19  其實係環境問題,唔係人種問題  發表於 13-10-29 04:02 AM
monkeymko  因為我在美國高中時有好多大陸人都會幫我....我都會幫他們  發表於 13-10-28 11:51 PM

他幹麼是騙子?請列舉說明之。謝謝。

事情d經過點解唔講出來?  一開始你講收3階VZ蛋,OK   120M我放俾你  你收完后先至話要噶系3階完全體VZ蛋,而我噶蛋系成熟體,交易完后,你同我話你話你要噶系完全體要退貨!你問下其他商家有冇人交易完可以退貨噶?點解你之前唔檢查清楚再確認收貨?我系冇退貨俾你,但系我退左10M 俾你,而你仲要企論壇度發依滴野出黎,話我系騙子?我會唔會傻到羅幾十M出黎影響我噶聲譽  ,請你好好檢討下自己先至講人地 !我做得出就唔怕認。                                                                 
                                                                                      恶魔團丶灝哥  

mylikeyy  撐你  發表於 13-10-29 10:25 AM
吖Lon  撑你  發表於 13-10-29 02:08 AM

回覆 a421443054 的帖子

請你說清楚內容才後証明是骗子 的人

死啦, 我想寫LAW黎解釋呢個問題...
in this case, 灝哥 is offeree, a421443054 is offeror. a421443054 accepted the agreement, and knew the egg are 成熟體. when a421443054 accepted the agreement and could seen the egg were written 成熟體 , then a421443054 confirmed and paid money. 灝哥 knew that a421443054 want to get back money, he had been gave damageto a421443054. 灝哥 no need to pay any damage and refund because a421443054 knew and accepted this contract in clear and reasonable condition.

唔好意思, 我只係識打英文(自己學LAW係英文), 各位辛苦了
(如果唔夠, 我可以引埋CASE)

tommy乂仔  快D搵人同你解碼的文字  發表於 13-10-29 01:52 AM

a421443054 接受左依個協議,亦知道隻蛋係成熟體,當a421443054接受依個交易時,佢係可以睇到隻蛋上面寫住成熟體,a4214354確認同比錢
灝哥知道a421443054想回水,佢已經比左10萬a421443054 , 灝哥唔需要回水 因為a4421443054 清楚同接受依份既清楚又合理既條款

翻譯得唔好 英翻中好難翻

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我说最少给15和20你就给了10市场上90我要你120做什么啊

我一开始发的就是收3阶完全体V仔我发了这个后你马上回复谁知道你会放成熟啊 成熟市场90M100M都一堆了我又不是傻子我120收他做什么啊

而且这还是你自己让我骂的

回覆 你講乜春 的帖子

如果係咁既情況, 我係商人, 會要回蛋, 比番錢佢, 呢D客, 我最討厭, 明明係自己唔睇清楚, 個客可以在交易時既交易欄上睇清楚, 再點確定買或否. 麥你買野前唔係做哂RESEARCH先至買咩? 簡直同我公司D怪獸客一樣, 之前一天(星期三)買貴左, 星期四轉牌, 見到平左, 就要退差額, 呢D到底係咩人黎?

第一:我聲明我一開始我冇睇到你要噶系完全體
第二:完全體同成熟體相差三個進化器,你120M絕對買唔到完全體,除非系岩入遊戲噶新手先會賣俾黎,對唔住我唔系新手.
第三:你交易完要求我退翻20M噶要求我冇接受,你就話要同全世界噶人講我系騙子,雖然我有權拒絕你無理噶要求,但系我依然退左10M俾你,而你收完錢後繼續履行你滴野蠻噶行為.其實邊個先系野蠻人?!!
第四:贈你一句  偷雞不成蝕把米,以後做咩事都認真考慮過先去做,吾好似個野蠻人甘到處吠人,希望大家可以文明遊戲和諧共處.  
   你噶ID號我就唔講出黎住,希望你唔好變本加厲.

自己看錯的話,不能把責任怪責對方啊~
因為人家由一開始就沒有騙你錢,下次交易記得要先看清楚囉^^

回覆 戰鱷無懼 的帖子

板主, 之前謝謝啦, 幫我轉左板, 我睇唔到有開交易板既事, 仲有呢, KIU板主的簽名搞到我卡死, 所以佢所有板我都一律唔睇, 卡到我要重開電腦(哭)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:23 AM , Processed in 0.047058 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存