2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 琴日發現有一個eco ser LOL
樓主: yuen1215
go

[消息情報] 琴日發現有一個eco ser LOL [複製鏈接]

okokop 發表於 14-1-20 11:45 PM
OK, 唔該唒, 不過唔去睇下試下我都唔知係乜,哈哈

另外,有無F服hk公會??

琴晚在遊戲m你  你下線了  哈哈

okokop 發表於 14-1-20 09:18 PM
已經玩緊, 岩岩做完7次運送任有40萬左右
f服 名 Adios 未轉職,
想問下有無咩新系統,任務,活動 新手係需 ...

日服想玩達人流?
不如玩技流吧

mingwai 發表於 14-1-21 04:34 PM
琴晚在遊戲m你  你下線了  哈哈

因為想睇多D資料,考慮玩咩職- -

另外,我想知 依家D凱提重唔重要??  我記得好耐以前人人都渴望盡快可以有一隻,哈哈

任務點數24小時先1點... 好似好珍貴  我諗依家升級都唔會刷咩康康任了
所以有咩任務最好盡快做 / 升過左等級但都要做的?

lecky 發表於 14-1-21 09:42 PM
日服想玩達人流?
不如玩技流吧

我之前係私服試過下攻速職,但玩唔到
所以先想係正服試下- -

技流嘅話, F系都可以?? 定係新手玩魔法系好D??

okokop 發表於 14-1-22 10:42 AM
我之前係私服試過下攻速職,但玩唔到
所以先想係正服試下- -

達人/攻速上限800 唱詠850上限
自己評估一下
f/bp系初時用技打(如:打撃)會無扣那麼多血
出外用屬武武器轉換就可以(1lv~60lv內npc有售的不用開洞就可以插卡)
只要帶sp水
(網頁版新手網會開到hp mp sp水)
你亦可以ai化寵物來補血或是做肉盾

新手的玩元素無死錯

lecky 發表於 14-1-22 02:42 PM
達人/攻速上限800 唱詠850上限
自己評估一下
f/bp系初時用技打(如:打撃)會無扣那麼多血

我意思係就算我有9X敏但打怪果陣都因為網絡影響搞到連400速都唔知有無.

屬武轉換? 我諗應該唔係新出果個IRIS插卡系統  
但係咩黎...點轉- -

>>我意思係就算我有9X敏但打怪果陣都因為網絡影響搞到連400速都唔知有無.
不會,當時要看你代理什麼vpn會不會斷線
又回想到星期日定六憑依隻騎時食花生的趣事
>>屬武轉換? 我諗應該唔係新出果個IRIS插卡系統  
>>但係咩黎...點轉- -
武器不上什麼他媽的憑依就行,
當然你可以只打一種屬性怪才用什麼武器都可以

lecky  自己買吧?不算貴  發表於 14-1-23 07:46 PM
okokop  我諗唔係禁易有低級武器係地上可以比新手用掛...  發表於 14-1-22 03:24 PM

okokop 發表於 14-1-22 10:32 AM
因為想睇多D資料,考慮玩咩職- -

另外,我想知 依家D凱提重唔重要??  我記得好耐以前人人都渴望盡快可以有 ...

刪左人物? 哈  怪不得

我是玩敏劍的  開始的    玩左1 個月左右
我覺得打怪接受到  當然無以前係高等地方, 如虛 以前的速度
但當你要去高等地方時  相信已經變技能流

新手前期如要升等  我個人建議 練隻寵 係南平原有免費傳送去寵場  基本上練先滿物魔防  跟住去ai化後  掛1-2晚 升到ai寵 30多等左右 點物防魔防  再去南門口或直接光塔設定ai寵任它自己打  你去打一下  就有經   好快升  
還有的是 ai 有招會心技可以npc買  +50會心的  (但ai寵要20lv 及紫心)   超好用  必學   對自己用或寵用都好用  

如你要寵   可以去買傭兵再用商人直接轉, 我可幫忙

我都在摸索階段.....一齊玩可以呀

okokop  無刪,但開多左個新人 Kimbura試玩敏劍 玩左4,5個鐘先20- - 寵我都有隻紅色辣椒 會無啦啦用火焰噴射 但又唔係打怪,哈哈  發表於 14-1-22 03:28 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
陸小鳳 + 2 感謝分享!

總評分:  Good + 2   查看全部評分

mingwai 發表於 14-1-22 04:16 PM
刪左人物? 哈  怪不得

我是玩敏劍的  開始的    玩左1 個月左右

咩寵物可以加點= =  我果隻紅蘿蔔無得加... 只有訓練加果D..

okokop 發表於 14-1-22 04:09 PM
咩寵物可以加點= =  我果隻紅蘿蔔無得加... 只有訓練加果D..

AI化左 再升級就可以 好似人物咁加點
到時可以設定 隻寵  出咩輔助技能  如補血 命中咁  又可以設定主動攻擊 出咩攻擊技等等

okokop 發表於 14-1-22 04:09 PM

right kick ai寵第四個
set技
set完之後按下面的set up先生效

right kick ai寵第二個
加點的按右下角有個+號 加完按確定之後無得洗 自己考慮加什麼

一般來說新手創角>新手任>大商人任(~30lv)>自生自滅

嗯嗯,感謝幫忙,但琴晚研究到了, 解左隻桃子,訓練左陣,升左幾級,等於有隻小祭司已經唔錯  哈哈,之後就去左北角升
依家30級,有達人, 原來打得都仲快過私服果陣- -  正!!  一於玩落去~

想問下賺錢方法,,除左解運輸任務,,仲有?? 打怪汁野比玩家都唔算係賺得好多...

同埋有無香港.台灣公會??

okokop 發表於 14-1-23 10:18 PM
嗯嗯,感謝幫忙,但琴晚研究到了, 解左隻桃子,訓練左陣,升左幾級,等於有隻小祭司已經唔錯  哈哈,之後就去左北 ...

都是差多不是做搬任
金魚任唔記得係30lv定50lv前打最好

點雙開- -?  網頁版貌似都係淨係可以單開..

okokop 發表於 14-1-26 10:11 AM
點雙開- -?  網頁版貌似都係淨係可以單開..

網頁版不能雙開
客戶端可以雙開

okokop 發表於 14-1-23 10:18 PM
嗯嗯,感謝幫忙,但琴晚研究到了, 解左隻桃子,訓練左陣,升左幾級,等於有隻小祭司已經唔錯  哈哈,之後就去左北 ...

金魚
只限有知識
金魚慢慢都未遲 最主要看你有無範圍技清怪而已

升50JOB真係幾煩- -
打D怪得幾百經...一隻至兩隻先有0.1經- -
去北牢打又危險..
打算多開啦,,,有元素同祭司可能無禁易死啦,, 點知,,穿甲打死左隻祭司lol
死唔係問題...行先係問題...
死左又扣聲望,,我又未做開通4國任..

okokop 發表於 14-1-28 02:31 PM
升50JOB真係幾煩- -
打D怪得幾百經...一隻至兩隻先有0.1經- -
去北牢打又危險..

有扣聲名這回事?

什麼開通四國?是指南平機車?
東牢拿屬性武打草人容易秒吧?好似是千多job exp?

lecky 發表於 14-1-28 08:28 PM
有扣聲名這回事?

什麼開通四國?是指南平機車?

運送屋? 南平摩托車任 係巴哈睇話要4次任務 但計埋一開始7次到依家都十次以上啦
所以死左扣黃字任務成功次數都唔係無可能?
屬性武係點整?? 插卡?? 唔識呢樣野
同埋點樣快速傳送去第2D島, 異世界, 仲有個唔知咩界, 飛空庭又有咩用之類的,,我都唔識..

唔知東牢有無咩主動怪呢..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:58 PM , Processed in 0.038026 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存