2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 琴日發現有一個eco ser LOL
樓主: yuen1215
go

[消息情報] 琴日發現有一個eco ser LOL [複製鏈接]

>>運送屋? 南平摩托車任 係巴哈睇話要4次任務 但計埋一開始7次到依家都十次以上啦
>>>所以死左扣黃字任務成功次數都唔係無可能?
你做成點?要去西開拓再回來 先比油?
btw入到金魚遺址基本上解到

>>屬性武係點整?? 插卡?? 唔識呢樣野
你要買把有洞武器
之後插張iris卡入去
iris卡可打怪 or買
right kick武器那個iris按鈕選卡入去 之後鎖上就得
btw60以上基本武器要打洞 有關傳送門

>>同埋點樣快速傳送去第2D島, 異世界, 仲有個唔知咩界, 飛空庭又有咩用之類的,,我都唔識..
什麼島?唐卡?唐卡你要登記飛空才可以用唐卡証由上城西南飛空工匠npc去
而上城飛空工匠另一個npc就是每個月會傳送任何一角的(要給1000g左右)
飛空庭只是一個家的成式出現(?)因為有南平機車 令到使用飛空庭來飛來飛去的日子少了
異世界?魔界要在西國解沖天塔証及解主線任才去到 而水鄉其他的要解白龍任

>>唔知東牢有無咩主動怪呢..
基本上有花花豬、紫雷蜥蝪人、貝伊亞
有關資訊: http://gametsg.techbang.com/eco/ ... 092000#monster_list
貝伊亞就是黑馬 黑馬區自行找
p.s.透視鏡不同日服經驗,別參考

南平摩托車任
我連接都接唔到= =

屬武
我依家用元素頂住先:)

飛圖
我睇左下面個網 打算慢慢搞隻飛空庭 點知見到你話南平機車可代替= = 但自己又接唔到...
http://forum.gamer.com.tw/G2.php ... %81%288%E7%AF%87%29

我指タイタニア世界同ドミニオン世界  其實有無必要去呢兩個界??

東牢
我自己打唔到啊, 但用元素上火武水武比隻白狼就打到 仲好快
不過自己貪玩 去左毒之濕原 打過一隻紅色死神, 好彩無事, 打水蜥蝪 打土花人 都ok 但最後都係死左,,哈哈
差兩級就可以2轉 :)

溫泉蛋  電單車果個要21名聲,即係要做過7個任  發表於 14-1-29 06:41 PM

>>南平摩托車任
>>我連接都接唔到= =
當做此任務時沒有任何任務訊息的,做多個任務再試試看?

>>我指タイタニア世界同ドミニオン世界  其實有無必要去呢兩個界??
你要解s8or之後的要經過吧.

ok唒,,,岩先用新人問NPC先知原來已經接左我自己唔知而已...

另外
http://forum.gamer.com.tw/G2.php ... 9%E7%9B%B8%E9%97%9C
呢個任務, 要咩條件先接到?? 同埋D暗號係WIKI有無??

okokop 發表於 14-1-29 07:17 PM
ok唒,,,岩先用新人問NPC先知原來已經接左我自己唔知而已...

另外

wiki有暗號
基本上無名聲限制吧

暗號: http://ec.gamedb.info/wiki/Quest/Waterlayer.html#if237dcb

lecky 發表於 14-1-29 09:35 PM
wiki有暗號
基本上無名聲限制吧

但我問完大叔再去問大富豪 無任何有關任務的對話..只有買唔買証, 存錢提錢同倉庫

okokop 發表於 14-1-29 07:55 PM
但我問完大叔再去問大富豪 無任何有關任務的對話..只有買唔買証, 存錢提錢同倉庫 ...

不明你說那裡..
開導航>其他2>天塔島道路>跟住做

lecky 發表於 14-1-29 10:04 PM
不明你說那裡..
開導航>其他2>天塔島道路>跟住做

原來係navi  都唔明點解有D任務可以係果到跟住做, 有D其實好重要嘅任務又無係果到顯示出來

okokop 發表於 14-1-29 08:41 PM
原來係navi  都唔明點解有D任務可以係果到跟住做, 有D其實好重要嘅任務又無係果到顯示出來 ...

好重要...?例如..?

lecky 發表於 14-1-30 12:53 PM
好重要...?例如..?

南平機車算係好重要啦 但導航都無  台版D資料又無

我仲想問,  升級升到攰, 唔想升住, 仲可以做D咩?? 例如, 系統 騎士演習, heart skill

寵物除左D平民寵 其他都應該無錢買架啦...

飛空庭...又係無錢玩...

我依家唯一嘅收入就係賣唒之前打落果D水晶  唔識點賺錢

回覆 okokop 的帖子

用網頁版開角色,會有個新手箱送,升到唔知幾多lv(45lv?)會有個飛空box送比你
入面大致上飛空需要既料都有齊,差一兩個帆要自己合,而且d帆而家有更加易合既配方

okokop  okok thx, 遲D玩下:)  發表於 14-1-30 11:03 PM

>>南平機車算係好重要啦 但導航都無  台版D資料又無
這個算是s15之後的版本出現吧?

>>我仲想問,  升級升到攰, 唔想升住, 仲可以做D咩?? 例如, 系統 騎士演習, heart skill
釣魚、rvr(打完會有經驗及cp)、金魚、入cr吹水

>>寵物除左D平民寵 其他都應該無錢買架啦...
kuji寵除了抽 還有什麼入手?

>>飛空庭...又係無錢玩...
正如上面說 網頁版創角box中開到 好似是30定35 做大商人任會送一座帆 其他的自己合or買

>>我依家唯一嘅收入就係賣唒之前打落果D水晶  唔識點賺錢
釣礦井可出水晶

lecky 發表於 14-1-30 07:04 PM
>>南平機車算係好重要啦 但導航都無  台版D資料又無
這個算是s15之後的版本出現吧?

rvr係咩?? chatroom?禁揚話係Chinese room得唔得架...

唔知有咩入手方法...係咪唔一定要買點? 日日上給印仔果個都有機會抽中?

礦井例如係邊D地方有啊??

>>rvr係咩?? chatroom?禁揚話係Chinese room得唔得架...

rvr=國戰 每晚5點50分(香港時間)就會有系統蘋彈出來就 一晚不知多少次
chatroom=cr 即是聊天室

>>唔知有咩入手方法...係咪唔一定要買點? 日日上給印仔果個都有機會抽中?

一是你用日本錢交易 一是你用game錢交易
kuji寵不可以在吸印抽到的
吸印可以抽到富戒、經戒、結晶、私牢之類的東西

>>礦井例如係邊D地方有啊??

南海角果個井

-del-
2kf回post慢到出3post

-del-
-del-
-del-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:20 PM , Processed in 0.030438 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存