2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 唔識睇中文可以轉睇英文-新出地圖ONE FOR ALL ...
go

[閒聊] 唔識睇中文可以轉睇英文-新出地圖ONE FOR ALL [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

SEASON4 完全迫人玩AP SUP/ AD SUP, 已經唔係全SUP....
草又剪

家陣轉玩ONE FOR ALL圖啦, 笑到卜街

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TO ALL OF YOU WHO CAN NOT READ CHINESE
One for All is live
If you've ever dreamed of nuking an enemy team with five Final Sparks, chaining together a series of Unstoppable Forces or living forever with back-to-back Chronoshifts, now's your chance.
One for All will be available from 11/22 to 12/2 so cover the battlefield with Cannon Barrage and have some fun!

呢幾句都唔識睇就可以去死了

玩過星曲WEB

你唔嘢講  冇人當你啞架... 請放心

ffssdd135 發表於 13-11-23 11:14 AM
你唔嘢講  冇人當你啞架... 請放心

狗唔搭八?

咁你咪唔好玩 膠都費事比

壺一v一  其實你係唔係睇唔撚到我話轉玩ONE FOR ALL?  發表於 13-11-23 01:12 PM

你地睇唔撚到我話轉玩ONE FOR ALL圖?

回覆 壺一v一 的帖子

剪草係正常 因為而家個個帶得三隻眼 太多黑位只會S4齊齊伏人太爽
其實SUP/JG改法咁樣 只係增加遊戲趣味性 因為JG同SUP後期太醫油
已有 1 人評分Good 收起 理由
壺一v一 + 1 小小認同, 但作為曾主玩SUP有小小失望-_-基.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

你又唔洗比錢玩隻game
又要人開全民公投?改得'你'唔滿意就炸哂型

kkcc0825 發表於 13-11-23 01:41 PM
你又唔洗比錢玩隻game
又要人開全民公投?改得'你'唔滿意就炸哂型

你講咩柒全民公投?
你係唔識睇中文定咩?

壺一v一 發表於 13-11-23 01:48 PM
你講咩柒全民公投?
你係唔識睇中文定咩?

7. 嚴禁任何粗口,包括同音字

版主冷靜d吧.  把口生系人地到.  你覺得五岩聽咪睇完就算囉

壺一v一  唉 港人STYLE 按句子回覆非成段文字  發表於 13-11-23 03:48 PM
壺一v一 + 1 唔知佢地真膠定假膠 日撚日做鍵盤戰士.

只可以講一句...無遊戲係完美...你覺得S4唔好玩時可能出面有大把人覺得S4好好玩...樓主如果唔想玩LOL可以試下轉玩Dota2...

其實樓上知唔知我講緊LOL新出左個地圖呢? 5隻SAME英 打 5隻SAME英

你講咩柒DOTA=.=

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

點都要加粗口落去,以為自己好威,實質只係好笑

壺一v一  唔好扮讀書人啦 打機話全場又唔見你講, 笑  發表於 13-11-23 05:14 PM

........話說小弟從九陰轉過黎玩

當時轉既原因就係成個遊戲得返幫會罵戰同除褲問老母(大家可以去2000fun既9yin區望吓...日鬧夜鬧)

心諗lol冇事喇掛,團體合作,五對五,三對三又得,公平公正

點知入面玩都梗係有班人會爆粗

上黎論壇望吓.....點知都係爆粗= =

就好似樓主係咪都要加個「柒」字= =

壺一v一  如果你見到堆傻, 你會有咩反應 我係按人回覆  發表於 13-11-25 04:56 AM

one for all 係娛樂圖, JUST FOR FUN.

同S4點改無關係.
壺一v一 + 3 limited time, but laugh my heart off

總評分:  Good + 3   查看全部評分

2000fun係咪已經要請d弱智人士做版主? 之前未編輯就講緊S4唔好玩 e+編輯左就講咩one for all
定係你覺得個個人得閒睇你幾時編輯 定係你有精神分裂?

壺一v一  你知唔知咩叫ONE FOR ALL? 你弱智?  發表於 13-11-25 04:18 AM

沉醉之晚 發表於 13-11-23 01:39 PM
回覆 壺一v一 的帖子

剪草係正常 因為而家個個帶得三隻眼 太多黑位只會S4齊齊伏人太爽

睇咩JG姐
人馬札克嘉文史瓦妮反而後期先係精華

佢都唔係依個版既
壺一v一 + 1 新會員唔怪, 佢地係到5 6年都成個蕃薯.

扑野大王 發表於 13-11-24 10:32 PM
2000fun係咪已經要請d弱智人士做版主? 之前未編輯就講緊S4唔好玩 e+編輯左就講咩one for all
定係你覺得個 ...

你講我編輯出黎之前個TOPIC係咩啦 唔好扮偉人
S4 已經變得唔好玩 轉玩ONE FOR ALL圖 <- 呢句野有咩問題?  
叫你轉玩ONE FOR ALL , 笑到卜街   建議你玩又要嘈
香港人標題撚果然係真, 連結又唔睇, LOL公告又唔睇. 一味屌左先算
我係唔知你唔知出左one for all圖  定係以為 ONE FOR ALL 係另一隻遊戲
對住你呢D傻仔 我真係無言了
次次壇有親呢D 白痴會員 知道自己柒左就又話編輯又話咩
老老實實, 你知唔知出左新地圖?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SEASON4 完全迫人玩AP SUP/ AD SUP, 已經唔係全SUP....
草又剪

家陣轉玩ONE FOR ALL圖啦, 笑到卜街

^無改過一隻字

會員回覆:
1.你唔嘢講  冇人當你啞架
2.膠都費事比
3.又要人開全民公投?改得'你'唔滿意就炸哂型
4.樓主如果唔想玩LOL可以試下轉玩Dota2
5.點都要加粗口落去,以為自己好威,實質只係好笑

我真係唔知比咩反應定佢地無睇公告? 係我太Die-hard FANS 日日睇公告 定係咩?
5號我可以接受, 但如果你面對果班唔睇公告GA傻仔真係無奈
真係要我夾埋曬d菜COPY埋段字放埋入佢地把口到先得

心諗: 呢個活動limited time, 你仲唔玩等幾時
的確呢個活動只係放開幾星期
(之前有會員post左5v5同英打同英 又要建議拳頭社出個地圖, 家陣拳頭社出左地圖比玩家玩, 又唔撚睇公告, 一味屌左先算 鍵盤無敵)

a96543 發表於 13-11-24 10:34 PM
睇咩JG姐
人馬札克嘉文史瓦妮反而後期先係精華

上草剪我覺得幾好, 因為通常上路1v1會比人GANK
但係藍BUFF果到剪左我覺得唔係幾好:(
每人3眼...SUP出完石頭基本可以自由出裝...失去左之前全SUP果種感覺(我S2 MAIN SUP)

其實情況又唔係最差
最少拳頭nerf左eu流,變相可以玩其他打法
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:36 AM , Processed in 0.036775 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存