2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 到底屌人又唔敢單挑既係咩心態黎
go

[抱怨專區] 到底屌人又唔敢單挑既係咩心態黎 [複製鏈接]

笑傲無雙

已經見過好多次,屌親人既,叫佢單挑又唔挑
只係識罵廢物廢物,真係唔知咩心態黎

挑贏我,咪有資格屌我囉,又唔係
叫親挑機就只係識淆,一個二個台灣佬都係咁樣

我自己唔係勁,但係都知屌人要講資格啦

成日就話lol團戰game,單挑都輸,即係打路輸線啦,咪又係靠隊友carry
唔肯單挑既真係on99既,一大堆廢話支持自己無膽

好啦,其實我都只係發洩下only

十週年勳章(賀詞)

咁多時間單挑串人 不如開局新既開開心心玩啦
嬴左又代表D咩..??

玩呢d game最緊要係控制自己
你都識講. 打機姐 唔洗嬲既  打機你令到人地為左你嬲為左你炆你咪贏家囉
做人睇兩面啦

笑傲無雙

〞kIu﹑ 發表於 13-12-8 01:59 PM
咁多時間單挑串人 不如開局新既開開心心玩啦
嬴左又代表D咩..??

我自己都唔係鐘意同人罵既人黎
打得差我認曬衰仔,仲比人屌全家
真係話唔興就假既

贏左的確唔代表咩野
但係,好多人連資格都無,就係咁屌,真係唔明咩心態
明明贏左我,我掛住機係度比佢屌又有咩所謂
偏偏好多人連單挑都唔敢

笑傲無雙 玩過星曲WEB

個人認為屌人係唔洗資格既
就好似大把人都屌緊比賽果D人玩得差喇
唔通屌佢地D人又有打比賽既實力?(可能會有 但一定唔係全部)

屌得岩唔岩 同單挑輸嬴係2回事
就好似一個高學歷做錯事 比個低學歷既人屌
咁唔通個高學歷既人 又會話「你讀書叻過我先講喇」

可能D人有時真係屌得過火
SAY 晒SORRY仲屌既話
一個黑名單 算喇
玩GAME冇咩人會想輸
盡左力 冇計喇

當然屌人又唔敢單挑既心態
梗係怕柒喇

哂單挑時間 不如開自訂練食兵 哂氣

回覆 原來係咁既 的帖子

上面有個講得幾好   罵人真係唔使資格   當我地睇波 我地都會話邊個邊個廢啦  咁唔通我地踢得勁過d球員?   其實只要黑名佢 等下場  下場都唔會咁好彩又見到佢掛  d人做得d乜 最多咪開post 罵下你 影你相  最後又有邊個認得你

sosad

同d小學雞單挑不如打多場ng仲好 贏左又唔代表到d咩

LOL主打team work, 你叫人單挑證明佢比你勁咁不如叫美斯同你單挑3分球證明佢踢波比你勁吧

原來係咁既  你到底up咩?而家個情況應該係,我要屌美斯,我就要謝3分勁過佢先好屌佢,同埋一睇就知你唔係望曬就回  發表於 13-12-10 10:49 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

恕我無知   1V1場好似仲未開....

打機求開心   打得咁緊張唔係本末倒置咩

你打職業另係一回事   不過似乎唔係囉=.=

PS: 你打到鑽1/精英  個個操控差唔多   後選=sure win  挑黎做乜?

原來係咁既  早就知打機求開心,但係比人罵到祖宗我真係唔信有幾多個忍得住手唔屌番人  發表於 13-12-10 10:49 PM

唉  又係呢d小插曲

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

小學雞咩 下下叫人單挑

樓主仲係小學雞?  仲單挑?  你講出黎真係笑死人  小學雞到你  , 已經唔係人屌唔屌你問題

原來係咁既  一望就知你係果批淆西黎  發表於 13-12-10 10:50 PM

挑完又點,證明到d咩,定係你唔服氣你輸左條路

錯就認,你輸左路人比人屌一樣合理,尤係係一開始要搶路果d
有時間係到挑機不如練好d技術

無計 d人根本打上癮
系街場到雷一雷,好似用下d唔常用既英走唔常走既路,好似未見識過世面甘 一見到就話人
就系因為台服d人永遠甘跟規矩,d英先會用黎用去都系果幾個果個位。
玩遊戲求個開心,個個都有雷既日子架啦,點解人地雷你要嘴人,你雷人地要嘴你,甘樣無限loop有咩意義
雷既咪講聲加油咪算,有需要嘴人地屋企人,講到人地一無即處甘款嗎?
好坦白我雷開既,玩個遊戲都要上火,甘其實玩遊戲既真正意義,系比你串人定還是比你放鬆呢
你話真系睇唔過眼d雷既,完場黑名加檢舉咪算,我認為無必要搞到大家都著晒
最後我本人雖然玩果陣都有時會燥,但系我未至於講晒粗口,我只會講"20"
甘大家都明,其實有人雷緊

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-12-9 06:02 PM
挑完又點,證明到d咩,定係你唔服氣你輸左條路

錯就認,你輸左路人比人屌一樣合理,尤係係一開始要搶路果d

你有無望我講到咩?
我係講曬sorry都比人屌全家

隊友雷,我都廢事屌人,就算屌人,我都唔會罵人屋企人
但係我係比人屌到祖宗,真係唔做番d野會比雷劈
可能你地覺得祖宗唔係咩野,但係至少對我黎講我好尊重佢地

同埋上面講到話屌人唔使資格
又係啦,唔同人唔同睇法
我自己唔會話學歷高過我既係學業上有咩錯
我睇波從來都唔會話謝雲奴踢得點差點差
因為我自己知到自己唔知資格

我挑贏左,唔代表咩
但係挑輸左,佢地有曬著數,大條道理去屌我
點解連呢小小野都唔做?係要做埋d淆西既行為
淆都唔緊要,仲要好威武咁淆,話唔同廢物單挑?

算啦,都係發洩下
你地而家個個企係道德高地
我真係唔信有幾多個比人罵到太公果代仲忍得住

要屌 咪比佢屌囉

屌完打得好D 有乜所謂

佢屌到咁 同你E+一樣都係 發洩下姐

價值觀 無得解決

你小幾呀?理解力唔係咁低下話?!!你話屌人前先要有資格..我依家咪就係講LOL係主打teamwork既game..所以如果屌你條傻西要資格,姐係屌你果個既teamwork要比你強先屌得你.咁你叫條春人同你單挑呀? '''LOL主打team work, 你叫人單挑證明佢比你勁咁不如叫美斯同你單挑3分球證明佢踢波比你勁吧''' 依家明唔撚明呀? p.s.我諗你唔明大概係因為你以為美斯係個籃球員吧?!!!!!!

笑傲無雙

jay220 發表於 13-12-11 06:19 PM
你小幾呀?理解力唔係咁低下話?!!你話屌人前先要有資格..我依家咪就係講LOL係主打teamwork既game..所以如果 ...

小朋友,你係唔係眼盲?
我都講左單挑證明左咩囉
你係唔係想講,輸線輸到仆街,靠隊友贏既果班人都好神?
因為輸線條友好有teamwork先贏到?

我認我回你果個三分波果度係我既問題,唔撚記得左三分波係籃球既野

但係你果個例子咪一樣錯曬
個例子應該係,我係唔係要跑得快過美斯先屌得佢

跑得快,同踢波勁,兩者有關係
就好似單挑勁,贏線,同贏果場比賽有關係咁

小朋友,如果你係場場輸線既,靠神運,靠隊友,即係你講既teamwork一路贏上去
我真係好羨慕你,你太幸福啦,可以一路沉醉係無個人實力都贏到lol呢個夢入面
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:48 PM , Processed in 0.034148 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存