2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 夢歷都越黎越衰- -
樓主: 槍神JX
go

[閒聊討論] 夢歷都越黎越衰- - [複製鏈接]

sck123 發表於 14-1-11 12:48 AM
夢歷依家好多恩恩怨怨 新玩家其實我都建議玩一排 但系上到高LV我就建議你一路玩其他GAME 或者退夢
姐系 ...

夢之不嬲都係多恩怨麻煩野
先排除忍耐力係因人而定
夢之p場係唔係一定要入D易比人搞既SER?
開頭入D普通家族 得閒去D少人既p場玩唔好?
on9仔一定有 行到邊見到邊 有人清你 你要on99企係度比人清??
你去搵番班FD玩唔好??間唔中搵下團打 打下呢樣打下個樣
當然...夠打既緊係可以還拖啦
不過要先cap圖先 唔係第時嘈起上泥都有證據
放幾多錢因人價值觀已定 你覺得洗錢無謂 人地中意洗
你又憑乜去同人地講:拎D錢去食餐飯仲好啦
唔通閣下你真係好心氾濫??係既話去幫下更加有需要既人啦
仲係度"好心"地叫人回頭是岸 你唔覺煩我都覺煩

夢之不嬲都係多恩怨麻煩野呢句我認同阿,甘忍耐力又的確因人而定。
問題黎啦,你唔入d易比人搞既ser甘其實你比較少機會搵到一班志同道合既朋友,ok,就當你入普通家族去d少人既p場,其實你可以維持到幾耐呢,當家族越黎越強勢,總會引起嫉妒,我都唔知呢種所謂既普通家族可以普通幾耐。甘其實你班fd系台下面 你又想同佢玩 無奈你比人清緊 甘你可以點,同樣地,無人叫你智障甘企系度比人清,問題系人地鐘意清你就清你,無理由,你一入p場就話清你,你企系到之外你仲可以做咩呢?

至於你講到搵番班一齊打團打呢打路,我玩緊夢歷果陣成日都做呢樣野,不過當你比人清果陣,又會有幾多個真心朋友系企系你果邊搵你玩呢。人人自危既世界,當然系自保要緊。

到你問我憑乜同人講拎d錢去食餐飯好過。甘不如我黎問你你抽箱抽到五set滿月,同你食到一餐豐富既飯,你會選擇邊樣。如果你依然堅持系果堆滿月 甘我就祝你好評。

老實講我好心就唔氾濫,有時仲有d缺少。我只系回應番你講既野 我無開過任何post叫人地回頭是岸,你見到煩系你既事,人地表達意見其實都唔關你事,你可以大可置之不理。

最後我本人所講既野只為立場而說,無特別針對任何人,要對號入座,我不介意 i don't care i don't mind

玩過星曲WEB

回覆 s0810649 的帖子

姐唔知你玩過幾多港服既game啦
姐我就玩過好多.關於一入P場就會比人(清)
其實e個唔係本身p場既意義咩?
按照常理的話,邊一隻有P場既港服唔會有人亂殺人??

或者你見識太少,又或者你係去到黑社會地頭比黑社會打跟住問打我做咩果d人..
......................................................................
......................................................................
樓上上上果堆人寫文應該好高分數~.~
好似上親夢版都有長文睇
已有 1 人評分Good 收起 理由
s0810649 + 1 不俗 寫文好高分系咪指我xd 先對號入座自hi.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

wasdwasd777 發表於 14-1-11 04:45 PM
回覆 s0810649 的帖子

姐唔知你玩過幾多港服既game啦

p場既本身既存在意義唔系亂殺人
只系因為玩家們追求呢種刺激感先慢慢演變成依家所謂既p場

s0810649 發表於 14-1-11 04:14 PM
既然你要玩字海 我又唔介意同你玩既

好心還好心 煩鳩還煩鳩 2kf大把呢類post 係唔係別有居心我 ...

姐系人地好心咪好心 正如你話 人地放唔放關你鬼事 你自己頂唔順又關人咩事
要走既的確走左 但系唔代表唔可以系2kf勸人地收手 姐系唔玩game都可以理下game既野
始終苦心經營過都尚有一絲感情 你唔可以排除人地真系真心想d人回頭是岸架wor
同埋要留既始終都要留 又點會一言兩語就勸到人退夢呢 甘易講得走都證明呢位玩家好易被人動搖到 難保佢唔會玩完一陣就走

"人地放唔放關你鬼事" 姐係人地明知係咁仲要叫人地放?? 搞笑?
人地係度"好心地"嘈住哂 加陣唔比人插番佢轉頭???
要走既的確走左 要走既又幾時到人勸??唔好話多舊魚
無人話唔比退左夢既人理番夢既人 但係唔代表可以一路不厭其煩地叫人退夢退夢
重點就係:既然剩番既人都唔會比人三言兩語勸到 班人明知都仲要係度煩膠
明嬲插?

姐系我表達我既意見去回應番你既問題 我講出既意思無針對任何人 你要對號入座我可阻不了你
你引用緊我既回應 又唔係針對緊我 又話我對號入座
請問你up緊D咩??理解不能

的確大有大玩 細有細玩 但系系夢歷呢個世界你唔買點靠耐性我都唔知你可以靠幾耐
我自己呢就無用過點去強化自己任何野既,但系我一路升上84系幾甘辛苦既一件事,當然要廣結人緣先至可以達致長久。當然who care?請你玩game唔好用任何金錢,去證實你所講既理論。
同埋打機唔一定錢有錢打 窮有窮打 以lol為例 唔通堆戰士一入去就op咩,同樣系要技術。
追極都追唔上好明顯就唔會再有心機玩落去,甘其實的確唔關人事,問題系個個玩家都甘諗既時間邊個去玩呢隻game呢

我玩game用幾多錢或者無用錢又話你知??
你同我都無任何手段去證實,GAG
追極都追唔上又要話呢樣個樣 簡單D泥講句叫做犯賤
我自問我一身平民裝 一樣都係有人同我玩
咁就叫無心機既話 咁個D多數唔係死哂就退哂
如果無心機又唔放手又要係度怨落去 你話似乜
人地要點諗我自問真係唔清楚 但係唔一定係個個玩家都咁諗,sor
打機要打到趕頭趕命去追上班真錢戰士先叫做樂趣
先可以有心機玩落去既話 閣下都幾可憐下

我重申一次只代表我既立場 非針對任何人,另外啦 game同現實其實毫不疑問系一定會有關連,無現實game點黎,無game,現實既代理商又點黎,如果你要針著於呢個問題,我對閣下既行為感到抱歉

現實同GAME緊係有一定既關連,打緊機既都係人
呢一點我諗唔需要刻意說明
而閣下十分之刻意利用呢一點 將某D所謂既GAME入面幾威幾威就可以打橫行咩
強行套用係我既身上
你既立場唔係針對任何人你又要係度回我文??
你同我開緊筆戰你仲要話唔係針對住我??

s0810649 發表於 14-1-11 04:22 PM
夢之不嬲都係多恩怨麻煩野
先排除忍耐力係因人而定
夢之p場係唔係一定要入D易比人搞既SER?

夢之不嬲都係多恩怨麻煩野呢句我認同阿,甘忍耐力又的確因人而定。
問題黎啦,你唔入d易比人搞既ser甘其實你比較少機會搵到一班志同道合既朋友,ok,就當你入普通家族去d少人既p場,其實你可以維持到幾耐呢,當家族越黎越強勢,總會引起嫉妒,我都唔知呢種所謂既普通家族可以普通幾耐。甘其實你班fd系台下面 你又想同佢玩 無奈你比人清緊 甘你可以點,同樣地,無人叫你智障甘企系度比人清,問題系人地鐘意清你就清你,無理由,你一入p場就話清你,你企系到之外你仲可以做咩呢?

又要想識人 又怕識錯人 有得必有失 你夾硬將佢打撗講我自問真係吹你唔脹
入少D既家族可以維持幾耐?你問我我問邊個?
有咩理論同證據係可以證明開個族係度就一定會越泥越強勢??
唔可以散左/或者轉族?? 我自問見到唔少族都係開到一半就散哂
甘其實你班fd系台下面 你又想同佢玩 無奈你比人清緊 甘你可以點,同樣地,無人叫你智障甘企系度比人清,問題系人地鐘意清你就清你,無理由,你一入p場就話清你,你企系到之外你仲可以做咩呢?
咪話去少人D既p場玩 閣下思想有問題???

至於你講到搵番班一齊打團打呢打路,我玩緊夢歷果陣成日都做呢樣野,不過當你比人清果陣,又會有幾多個真心朋友系企系你果邊搵你玩呢。人人自危既世界,當然系自保要緊。

打團打乜都好 又會幾時扯到去真心朋友
無"真心朋友"唔打得團/怪??
比人清又關打團/怪事??
人人自危?人人自保?
九唔搭八

到你問我憑乜同人講拎d錢去食餐飯好過。甘不如我黎問你你抽箱抽到五set滿月,同你食到一餐豐富既飯,你會選擇邊樣。如果你依然堅持系果堆滿月 甘我就祝你好評。

或然率呢一樣野我真係唔識解比你聽
不過既然你話"抽箱"抽到5set滿月要,同你食到一餐豐富既飯,你會揀邊樣
你係唔係真係係度搞緊笑??你出去食飯同人講拎5S滿月去找數??
再者你點樣知道你係唔係一定咁好運滿到5S
之後你係唔係唔識得將現實同遊戲分開處理得好呢?
打機打到連飯都無得食個D好明顯係叫做"有問題"
你搬埋D病態打機既出泥 我真係唔知你係咩窮

老實講我好心就唔氾濫,有時仲有d缺少。我只系回應番你講既野 我無開過任何post叫人地回頭是岸,你見到煩系你既事,人地表達意見其實都唔關你事,你可以大可置之不理。
最後我本人所講既野只為立場而說,無特別針對任何人,要對號入座,我不介意 i don't care i don't mind

你好唔好心見仁見智,你都識講回應我既野,但係又唔係針對我??
對住人講野,之後人地回你,你又話唔係針對佢講野...理解不能*2

打個比例:人地樓下係度嘈,嘈到周圍既人,咁係唔係唔比得人插?
同樣,開得post預左有人回有人嘈 你開post唔比人回架??
咁你去玩單機論壇唔好??
你係為你既立場而去同人開罵戰,唔好將責任推走ok?
講乜春唔係針對任何人之前,你已經回左我
如果閣下一直都要覺得自己無針對任何人既話
好明顯一係就係精神有問題或者係想插人又唔想比人插個類人

snoopy123456789 發表於 14-1-11 12:43 PM
其實人地up乜 唱好唱淡又關你咩事
隻sck123做咩咁激動,唔順眼咪上一頁or even禁都唔好禁入黎
仲要講咁多看 ...

唱好唱淡 唔會嘈唔會煩?,
人耐忍力有限,明顯閣下屬於個類愛理不理既人
幾個月內同類post而重複出現多次
人地係度無限重複D同樣內容去呃分
你當然可以唔好禁入泥,廢事眼怨
不過呢個係"論壇",有人開文就自然有人回文
唔順眼就唔好入泥睇??搞笑??
抱住呢個心態去開文個D,唔該去玩番單機2kfun
引起罵戰??如果你要咁講我唔否認
不過我覺得我挑用既只係筆戰,sor
如有不滿請去投訴版ok?
我有貨/無貨,唔通又要話你知??
另外雖然唔知閣下係屬於炮灰人仔定係正身邊類
但係按左入去閣下所謂既個人空間
我點睇你都唔似係成日係2kf
註冊時間08-10-17 在線時間255 小時
註冊5年以上 on得10日半
除番開你每日泥計0.1小時都無
點睇都唔係正身個呢類
所以我只係會回一次咁大把
如閣下一直要用疑似分身回我文的話
不論事實閣下係定係唔係
本人一律不作任何回應

夢歷D活動年年一樣真係一大敗點

sck123 發表於 14-1-11 05:33 PM
姐系人地好心咪好心 正如你話 人地放唔放關你鬼事 你自己頂唔順又關人咩事
要走既的確走左 但系唔代表 ...

"人地放唔放關你鬼事" 姐係人地明知係咁仲要叫人地放??  搞笑?
人地係度"好心地"嘈住哂 加陣唔比人插番佢轉頭???
要走既的確走左 要走既又幾時到人勸??唔好話多舊魚  
無人話唔比退左夢既人理番夢既人 但係唔代表可以一路不厭其煩地叫人退夢退夢
重點就係:既然剩番既人都唔會比人三言兩語勸到 班人明知都仲要係度煩膠
明嬲插?

世界就系甘架啦"明知不可為而為之","明知山有虎 偏向虎山行" 呢d野你應該有聽過啦 呢d你又覺得系搞笑既系嬲插既,甘我都無言以對了。

你引用緊我既回應 又唔係針對緊我 又話我對號入座
請問你up緊D咩??理解不能

我引用你既回應唔代表針對緊你 只系有d野我同你既觀點唔同,我想表達我既觀點 姐系如果你系甘介意我引用既我可以直接回覆架

我玩game用幾多錢或者無用錢又話你知??  
你同我都無任何手段去證實,GAG
追極都追唔上又要話呢樣個樣 簡單D泥講句叫做犯賤
我自問我一身平民裝 一樣都係有人同我玩
咁就叫無心機既話 咁個D多數唔係死哂就退哂
如果無心機又唔放手又要係度怨落去 你話似乜
人地要點諗我自問真係唔清楚 但係唔一定係個個玩家都咁諗,sor
打機要打到趕頭趕命去追上班真錢戰士先叫做樂趣
先可以有心機玩落去既話 閣下都幾可憐下

本人自知自己乃平民之一也,但又會有幾多個願意同你玩呢?你又自問所謂既人你認識幾多個呢
至於你話到犯賤,恕我不能苟同。追極都追唔上而埋怨唔代表犯賤,只是對世界的不公感到可悲。
我本人其實亦唔會去追上果班所謂戰士,自問無甘既金錢與時間。同樣地,引用番你句野,唔系個個玩家都系甘諗,我只系舉個例,如果你依然認為例子系唔適合,大可舉個有公信力既例子。

現實同GAME緊係有一定既關連,打緊機既都係人
呢一點我諗唔需要刻意說明
而閣下十分之刻意利用呢一點 將某D所謂既GAME入面幾威幾威就可以打橫行咩
強行套用係我既身上
你既立場唔係針對任何人你又要係度回我文??
你同我開緊筆戰你仲要話唔係針對住我??

首先,我無刻意利用呢一點,只系其中一個觀點,我提出既觀點無刻意說明呢一點。
另外,我系見呢位玩家有小小怨言,我先提出我個人既觀點,之後你又回番我,我先回番你文姐。
我其實提出個人既觀點,引用方面應該不用再說明了吧,文中所用到既"你"只系為左令讀者更容易理解文章內容非針對性,同埋請指出我邊度有強行套用系你身上,我只當我地之間作一個現況既交流,從來無想過呢個系一個針對性既言論,如果令你造成誤會,我只可以同你講聲抱歉。

如何回到當時

sck123 發表於 14-1-11 05:50 PM
問題黎啦,你唔入d易比人搞既ser甘其 ...

又要想識人 又怕識錯人 有得必有失 你夾硬將佢打撗講我自問真係吹你唔脹
入少D既家族可以維持幾耐?你問我我問邊個?
有咩理論同證據係可以證明開個族係度就一定會越泥越強勢??
唔可以散左/或者轉族?? 我自問見到唔少族都係開到一半就散哂
甘其實你班fd系台下面 你又想同佢玩 無奈你比人清緊 甘你可以點,同樣地,無人叫你智障甘企系度比人清,問題系人地鐘意清你就清你,無理由,你一入p場就話清你,你企系到之外你仲可以做咩呢?
咪話去少人D既p場玩 閣下思想有問題???

甘其實我開始唔系幾明你講緊乜,請問我邊度講左句又要想識人 又怕識錯人 有得必有失 而我又將佢打撗講呢
當然你可以話散左或者轉族,但系請問在下又會唔會永遠轉族去普通家族呢?
至於你最尾果句,請你留意番你上面既言論,我唔系順住落黎認你,請你對應番文章
好啦 既然你提出去少人d既p場玩的話,is ok,just do it 問題系我見過唔只一次系所謂族戰系其他ser進行,當然亦有無辜既人被牽涉其中。
同埋另一樣野系,你識去其他ser,唔代表其他人唔識,我唔排除系其他ser會有其他ser既霸道人士。

打團打乜都好 又會幾時扯到去真心朋友  
無"真心朋友"唔打得團/怪??
比人清又關打團/怪事??
人人自危?人人自保?
九唔搭八

我諗呢位會員系咪誤解我既意思,要知道當比人清果陣,唔代表你唔打得團,但系你所做既野會被人留意著,有邊個同你熟唔多唔少會有d霸氣既人士會話熟就打埋,甘你明解點解會有"真心朋友"既出現啦。至於我剛才都無講過系打團/怪,你只系講搵你玩姐,打團當然無問題,至於系咪毫無關聯,就見仁見志了。

或然率呢一樣野我真係唔識解比你聽
不過既然你話"抽箱"抽到5set滿月要,同你食到一餐豐富既飯,你會揀邊樣
你係唔係真係係度搞緊笑??你出去食飯同人講拎5S滿月去找數??
再者你點樣知道你係唔係一定咁好運滿到5S
之後你係唔係唔識得將現實同遊戲分開處理得好呢?
打機打到連飯都無得食個D好明顯係叫做"有問題"
你搬埋D病態打機既出泥 我真係唔知你係咩窮

唔知呢位兄台又系咪搞緊笑呢,我邊度講你講話拎5s滿月去找數 系咪ff得太多,甘我又的確唔知系咪一定甘好運既。甘其實顯然地系你曲解左我既意思,我只系解釋緊個概念比你聽,打機打到連飯都無得食,又未必一定,但我就見過為左買點要草食飯錢。同埋呢個例子你系邊度諗出黎,我從來冇講過飯都無得食呢樣野。

你好唔好心見仁見智,你都識講回應我既野,但係又唔係針對我??
對住人講野,之後人地回你,你又話唔係針對佢講野...理解不能*2

打個比例:人地樓下係度嘈,嘈到周圍既人,咁係唔係唔比得人插?
同樣,開得post預左有人回有人嘈 你開post唔比人回架??
咁你去玩單機論壇唔好??  
你係為你既立場而去同人開罵戰,唔好將責任推走ok?
講乜春唔係針對任何人之前,你已經回左我
如果閣下一直都要覺得自己無針對任何人既話
好明顯一係就係精神有問題或者係想插人又唔想比人插個類人

甘我都系解釋番比你聽啦,我第一次既回覆只系提出我既觀點,無針對過任何人,只不過呢位人兄你回應我引用你既文,我先再加以解釋,你會唔會有小小誤會,文中所講既"你"唔系指你本人,對號入座我亦不阻止。

或者我引用番你既比例阿,人地樓下系度嘈,甘的確系要比人插架啦,因為實在嘈到周圍既人,而且無可避免。但系開post你大可無視,你唔理其實對你毫無影響,同埋我無話唔比人回,你唔好將你自high既野放落我身上。

我所針對既非人也,我只系見到呢位會員既文彩,想用自己既觀點去睇件事,我無針對過你,甘其實我又唔明關責任咩事呢,如果你堅持要話我針對你,find it's none of my business

s0810649 發表於 14-1-11 06:33 PM
入少D既家族可以維持幾耐?你問我 ...

甘其實我開始唔系幾明你講緊乜,請問我邊度講左句又要想識人 又怕識錯人 有得必有失 而我又將佢打撗講呢
你唔入d易比人搞既ser甘其實你比較少機會搵到一班志同道合既朋友

請問一聲有無我所講既意思呢??
咁我轉一個講法
你又唔想入D易比人搞既SER
你又想多D機會搵到志同道合既朋友

當然你可以話散左或者轉族,但系請問在下又會唔會永遠轉族去普通家族呢?
至於你最尾果句,請你留意番你上面既言論,我唔系順住落黎認你,請你對應番文章
好啦 既然你提出去少人d既p場玩的話,is ok,just do it 問題系我見過唔只一次系所謂族戰系其他ser進行,當然亦有無辜既人被牽涉其中。
同埋另一樣野系,你識去其他ser,唔代表其他人唔識,我唔排除系其他ser會有其他ser既霸道人士。

我自問無法分咩叫做普通唔普通,不過我入族只會揀中立族
天空5個SER 五個SER一齊都打緊族戰...我自問無見過咁邀烈既場面
請問閣下有圖證明嗎??????????????
我自問少見過有人打人會不擇手段瘋狂追SER
個個SER都有霸道人士??咁你不如講哂佢
我夠可以話,你有預知能力?你又知一定係咁樣?搞笑
再者乜唔係仲有雪地咩?

我諗呢位會員系咪誤解我既意思,要知道當比人清果陣,唔代表你唔打得團,但系你所做既野會被人留意著,有邊個同你熟唔多唔少會有d霸氣既人士會話熟就打埋,甘你明解點解會有"真心朋友"既出現啦。至於我剛才都無講過系打團/怪,只系講搵你玩姐,打團當然無問題,至於系咪毫無關聯,就見仁見志了。

呢位兄台你都有好大仇口,得罪人得罪到比人留意埋你身邊既人
小弟自問未撞過呢個情況,所以不作回應
我一開頭就話打團打呢打路,我想講既係打團打死打怪之類
到底閣下做左D咩,先做到打團個陣都比人留意住..
同埋閣下係點諗先可以將兩個意思扯埋一齊泥講....????
另外你錯字 個句搵你玩姐,係你講 唔係我講
會造成好大誤會
如果你搵人玩 都要搞到你身邊既人都比人打埋一份
好明顯係閣下你自己都有問題,當然我唔否定打你個個更加有問題...

唔知呢位兄台又系咪搞緊笑呢,我邊度講你講話拎5s滿月去找數 系咪ff得太多,甘我又的確唔知系咪一定甘好運既。甘其實顯然地系你曲解左我既意思,我只系解釋緊個概念比你聽,打機打到連飯都無得食,又未必一定,但我就見過為左買點要草食飯錢。同埋呢個例子你系邊度諗出黎,我從來冇講過飯都無得食呢樣野。

你既然拎得兩樣野出泥揀,自然兩樣都有一樣既價值,如果唔係既話
揀邊一樣一目了然,你仲要拎出泥比人揀....你搞緊笑???
係閣下要搬D低機率既可能性出泥先,抽箱抽到5set月你都可以拎出泥講
我自問真係唔想笑你
既然人地又唔係無飯食,再者即使有人草食飯錢
起碼人地係自願咁樣草,你又可以做到D咩?
個個例子我只係將另一個答案既可能性解出泥
有人揀滿月=無左一餐豐富既飯=你講緊既野
如果閣下想指無左一餐豐富既飯唔代表飯都無得食
我只可以話你斷章取義,因為你提出既可能性
只有滿月同埋飯,二選一既情況之下 有A就無B 完

甘我都系解釋番比你聽啦,我第一次既回覆只系提出我既觀點,無針對過任何人,只不過呢位人兄你回應我引用你既文,我先再加以解釋,你會唔會有小小誤會,文中所講既"你"唔系指你本人,對號入座我亦不阻止。

呢一段我都懶得再回差唔多既廢話

或者我引用番你既比例阿,人地樓下系度嘈,甘的確系要比人插架啦,因為實在嘈到周圍既人,而且無可避免。但系開post你大可無視,你唔理其實對你毫無影響,同埋我無話唔比人回,你唔好將你自high既野放落我身上。

樓下有人嘈,就可以插番人
開post有人嘈 就可以無視
閣下你咩心理泥??
再者,先唔好講上面個兩句
我自問真係屌唔順D人不停重複同樣意思既內容係度開post

我所針對既非人也,我只系見到呢位會員既文彩,想用自己既觀點去睇件事,我無針對過你,甘其實我又唔明關責任咩事呢,如果你堅持要話我針對你,find it's none of my business

一直針對緊我既說話作出回應
而你又係咁否認呢個事實
人屌緊你個陣,你又屌番人
之後你又話你唔係針對佢泥屌
係我眼中好明顯算係唔負責任一類
A:我屌你老母
B:我屌番你老母
A屌B:你做乜屌我老母
B:我只係回應番你個句屌你老母
並唔係針對你,唔好對號入座

我英文唔多好 串錯請指正

sck123 發表於 14-1-11 06:00 PM
唱好唱淡 唔會嘈唔會煩?,
人耐忍力有限,明顯閣下屬於個類愛理不理既人
幾個月內同類post而重複出現多次

真係唔想笑你
咁樣既思維  
上得少=''疑似''唔係正身=''疑似''分身(you said''點睇都唔係正身個呢類'',''如閣下一直要用疑似分身回我文的話'')
大老,長時間on 2000fun有金汁咩
我就唔似你la鍵盤戰士,成日mark實個版 ,我無咁得閒咁留意d post  ,只係有習慣上交易平台睇有無金汁姐
just放假得閒路過見到有d傻狗 ,唔知為乜咁好q激動,又講晒粗口,又逐點回應反駁,如果呢d人讀書有咁用功,世上就少d傻仔了 so sad but true
好似比人趕走晒d客咁,賣唔出野係度發爛渣
好似ja
唔好成日ff自己看透世事咁
又ff人係分身,又ff人地要求你回答有無貨
好似做足資料 又睇個人空間又睇注冊日期又運用你精密既計算,結果得出個結論:係疑似分身
真係世事都比你看透了

sck123 發表於 14-1-11 07:21 PM
...

咁我轉一個講法
你又想多D機會搵到志同道合既朋友

甘其實你回應左d咩呢,你唔會同我講你做緊總結掛

我自問無法分咩叫做普通唔普通,不過我入族只會揀中立族
天空5個SER 五個SER一齊都打緊族戰...我自問無見過咁邀烈既場面
請問閣下有圖證明嗎??????????????
我自問少見過有人打人會不擇手段瘋狂追SER
我夠可以話,你有預知能力?你又知一定係咁樣?搞笑
再者乜唔係仲有雪地咩?

恕小弟見識小啦,我海s玩家所以得四個s,無可能個個ser都打緊族戰 我只系話我見過,非四s同時進行。
你少見不等於我沒見過,圖我就唔會有架啦,之前部機壞左,呢部機任何圖片都無。
甘呢樣我想問系咪事實先,我又唔可以否認有呢樣野wor,你話我講晒隨便你。
當然站系依家黎講雪地系少人既,甘無可否認的確仲有雪地,既然你都甘講我仲可以點,你系都要想盡辦法同班朋友仔轉s,去雪地等等,我阻你唔到

呢位兄台你都有好大仇口,得罪人得罪到比人留意埋你身邊既人
小弟自問未撞過呢個情況,所以不作回應
我一開頭就話打團打呢打路,我想講既係打團打死打怪之類
到底閣下做左D咩,先做到打團個陣都比人留意住..
同埋閣下係點諗先可以將兩個意思扯埋一齊泥講....????
另外你錯字 個句搵你玩姐,係你講 唔係我講
會造成好大誤會  
如果你搵人玩 都要搞到你身邊既人都比人打埋一份
好明顯係閣下你自己都有問題,當然我唔否定打你個個更加有問題...

我只系見慣世面,唔代表我有好大仇口,如果系有既話其實我應該比人圍插甘,自知無睇前文架啦,你要點講咪點講,同樣我都系見過,非自身經歷也。
我其實好多錯字 不過廢事去汁姐
我唔否認有此類玩家存在架wor 以我所知就有幾個 其實雖然我只系見過,但系意見相同,我只可以用五字黎形容:傻仔無極限

你既然拎得兩樣野出泥揀,自然兩樣都有一樣既價值,如果唔係既話
揀邊一樣一目了然,你仲要拎出泥比人揀....你搞緊笑???
係閣下要搬D低機率既可能性出泥先,抽箱抽到5set月你都可以拎出泥講
我自問真係唔想笑你
既然人地又唔係無飯食,再者即使有人草食飯錢
起碼人地係自願咁樣草,你又可以做到D咩?
個個例子我只係將另一個答案既可能性解出泥
有人揀滿月=無左一餐豐富既飯=你講緊既野
如果閣下想指無左一餐豐富既飯唔代表飯都無得食
我只可以話你斷章取義,因為你提出既可能性
只有滿月同埋飯,二選一既情況之下 有A就無B 完

我拎兩樣野出黎唔代表價值等同,意義上既問題姐,姐系同學錄同電話,兩樣價值唔同既野,都可以用黎選擇。
至於草錢食飯呢樣野我就唔深究,我的確做唔到d乜
我所提出既論據只系作為參考,無斷章取義的意思,如果我講得唔岩,就多多見諒 你大可提出你既論據

樓下有人嘈,就可以插番人
開post有人嘈 就可以無視
閣下你咩心理泥??
再者,先唔好講上面個兩句
我自問真係屌唔順D人不停重複同樣意思既內容係度開post

事實上樓下有人嘈系咪影響你既日常生活??系阿嘛,開post唔代表你要禁入去睇,有何問題??唔禁入去睇會影響你生活嗎??
你頂唔順可不關人事 你既然甘多不滿去投訴不就可以?

一直針對緊我既說話作出回應
而你又係咁否認呢個事實
人屌緊你個陣,你又屌番人
之後你又話你唔係針對佢泥屌
係我眼中好明顯算係唔負責任一類
A:我屌你老母
B:我屌番你老母
A屌B:你做乜屌我老母
B:我只係回應番你個句屌你老母
並唔係針對你,唔好對號入座

我唔否認依家我同你系對立既立場,但系頭果段的確無針對既意義,我只是說明自己既立場,頭果段你都認為我系針對緊你既,我的確無話可說。
我同你可不存在上面所講既情況
在我眼中,我同你只系作為會員小小既交流,站系我黎講,前面你未回我之前我的確無針對你既意思,但既然你要逐一回應我所講既觀點,我只好針對你的言論作出回應
但這不代表我是針對你本人,你明白此話意思??

最後你post果張野我真系完全睇唔明 希望你可以解讀比我聽系咩英文黎

玩過星曲WEB 忍影世界

咁都可以嘈一餐

今日既事黎咩.樓主未訓醒.鑑定完畢.

snoopy123456789 發表於 14-1-11 12:43 PM
其實人地up乜 唱好唱淡又關你咩事
隻sck123做咩咁激動,唔順眼咪上一頁or even禁都唔好禁入黎
仲要講咁多看 ...

唔順眼就上一頁or唔好入黎?
老友呢度論壇黎
你估私人blog?

NOS新手  講得太好啦  發表於 14-1-11 11:51 PM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

修身齊家治國平天下
簡而精準XD
各位gag到我想講咩就得啦+r

講真,係E家無GAME挽先有人挽夢之,唔否認夢之唔好挽,但係實在太黑暗,外掛,昆鳩,傻系日日有........仲要見到班傻系昆鳩件件勁裝先可怕,你放錢洛去挽先可以同佢地抽過,不如做昆鳩等人比錢你.......
總結:夢之昆鳩太聰明了
已有 1 人評分Good 收起 理由
槍神JX + 3 OP

總評分:  Good + 3   查看全部評分

夢之可以好似之前咁就好啦

s0810649 發表於 14-1-11 08:07 PM
咁我轉一個講法

甘其實你回應左d咩呢,你唔會同我講你做緊總結掛
個度打少左句話你係唔係自相矛盾緊

恕小弟見識小啦,我海s玩家所以得四個s,無可能個個ser都打緊族戰 我只系話我見過,非四s同時進行。
你少見不等於我沒見過,圖我就唔會有架啦,之前部機壞左,呢部機任何圖片都無。
甘呢樣我想問系咪事實先,我又唔可以否認有呢樣野wor,你話我講晒隨便你。
當然站系依家黎講雪地系少人既,甘無可否認的確仲有雪地,既然你都甘講我仲可以點,你系都要想盡辦法同班朋友仔轉s,去雪地等等,我阻你唔到

乜原來閣下可以4開/同時入4個SER確認情況...
無圖的話,我都唔想深究落去
同上面一樣,事實的確係咁
再者,如果唔想比on9仔搞既話
自然就要諗方法避開D傻仔
既然你唔避既話,咁又可以點樣呢?

我只系見慣世面,唔代表我有好大仇口,如果系有既話其實我應該比人圍插甘,自知無睇前文架啦,你要點講咪點講,同樣我都系見過,非自身經歷也。
我其實好多錯字 不過廢事去汁姐
我唔否認有此類玩家存在架wor 以我所知就有幾個 其實雖然我只系見過,但系意見相同,我只可以用五字黎形容:傻仔無極限

夢之多唔代表2KF多 畢竟無幾多個真係會上2kf/有心查你係乜水
再者你都只係見過 唔係親身經歷 比人打個位做左D咩/打人個位做左D咩
你都無法100%肯定/證明
世界上乜人都有 呢一點我無法否認
如果閣下咁都可以招惹到或者比人間接拉落水既話
實屬不幸,本人表示默衰

我拎兩樣野出黎唔代表價值等同,意義上既問題姐,姐系同學錄同電話,兩樣價值唔同既野,都可以用黎選擇。
至於草錢食飯呢樣野我就唔深究,我的確做唔到d乜
我所提出既論據只系作為參考,無斷章取義的意思,如果我講得唔岩,就多多見諒 你大可提出你既論據

明知價值唔一樣仲要拎出泥比人揀,我唔知比咩反應你好
咩係同學錄同電話,我理解不能
兩樣價值唔同既野,都可以用泥選擇??
一蚊同十蚊 就只針對呢一點泥睇
要食飯定係要滿月 兩樣夾硬放上天秤
一定係傾向一面
正常人唔洗諗都知點揀
另外如果閣下要搬出反常例子
小弟自問無招架之力

事實上樓下有人嘈系咪影響你既日常生活??
系阿嘛,開post唔代表你要禁入去睇,有何問題??唔禁入去睇會影響你生活嗎??
你頂唔順可不關人事 你既然甘多不滿去投訴不就可以?

好明顯我係因為不滿係度投訴緊樓主
你跑埋泥中一槍咁解

我唔否認依家我同你系對立既立場,但系頭果段的確無針對既意義,我只是說明自己既立場,頭果段你都認為我系針對緊你既,我的確無話可說。
我同你可不存在上面所講既情況
在我眼中,我同你只系作為會員小小既交流,站系我黎講,前面你未回我之前我的確無針對你既意思,但既然你要逐一回應我所講既觀點,我只好針對你的言論作出回應
但這不代表我是針對你本人,你明白此話意思??

我無表明過你係針對我邊方面
"對立既立場,小小既交流"
只係文偽小小既講法
你既然用對立既立場
去回復人既言論
就代表係針對既行為
我又唔明點解一直唔認
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:12 AM , Processed in 0.034506 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存