2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 大家覺得九陰呢隻GAME仲可以有幾耐, 開服到而家一年都無 ...
樓主: crazyjcirs
go

[抱怨專區] 大家覺得九陰呢隻GAME仲可以有幾耐, 開服到而家一年都無 [複製鏈接]

如果有朋友仔支持,認同既或者遲d有時間我會出一個各門派詳細分析攻略心得post

俠客4小雲雲 發表於 13-12-23 01:33 PM
如果有朋友仔支持,認同既或者遲d有時間我會出一個各門派詳細分析攻略心得post ...

支持阿~

回覆 俠客4小雲雲 的帖子

呢D先係高質回應

成班盲撚見丐幫高傷就跟風去 去到你唔了解長短之處咪又照比人完爆
玩過丐幫都知丐幫得輸出 其他認真麻麻

無錯丐幫4內係好強 都要睇咩套路配架
平民丐幫冇2-3套打狗連你唔死 至於比人連到2-3套係邊個問題?

至於點解人地話丐幫4內咁屈 原因在於有錢佬
佢地有古譜打狗太極 配丐幫4內高傷 可硬連你打狗 反手一套太極隨時秒埋你

而你平民做到MA?
再唔講丐幫4內脆皮 是但比娘娘動十三劍吉幾下就見底

不過 丐幫係低投資高回報既  同投資之下輸出是第一 當之無愧 體驗快感之選

支持支持

講經佬

crazyjcirs 發表於 13-12-23 10:41 AM
我講開服, 點都好就算真係多過一年
又如何?
代表佢地有理由去沒落?

你講D野都幾弱智  點樣一面倒?  1內2內 丐幫有強過?  一面倒  咩歪理呀?    過左1年多 又如何?  你錯就錯啦  死雞撐飯蓋!  

唔知我証明D咩 我好簡單  只係想証明你呢個帖係廢帖 垃圾帖 冇根冇據  就係到講到10成似   丐幫點多人法呀?  君子 武當 唐門 錦衣 少林 無根 移花 桃花 無門派 咁多個加埋都佔唔到隻GAME 30%? 玩家  你收下皮先啦  最憎D廢人   唔鐘意俾錢落去打機  但係又要怨人地洗錢果D勁  你收皮啦 假如我每個月洗10萬 你每個月只係買名俊 咁都仲有得比 咁我用果10萬黎托?   一分錢一分貨  唔好以為自已大道理  傻仔

佢又中出即飛 唔回帖嫁啦

你自己覺得坑錢既米吾好玩囉,你自己去玩LOL囉,呢D退5退GAME都系睇自己昨w0

逆風屮流魂 發表於 13-12-23 09:30 PM
你講D野都幾弱智  點樣一面倒?  1內2內 丐幫有強過?  一面倒  咩歪理呀?    過左1年多 又如何?  你錯就錯 ...

其實2同3內既丐幫都唔係差, 只係冇4內時期咁突出咁話某方面強過其他門派咁多姐

加上 1 2內時期大家都相信君子無論群戰 / 單挑都係比較突出, 極樂 3內 宇宙刺秒爆係單桃同雙刀群控係完全出色, 武當 1 2 3 內都係續航力高既門派, 所以有得幾多人會去揀一個無論續戰力, 群戰, 單挑都冇咁可觀爆發輸出既丐幫?

但係細心諗下, 其實係極稀少玉衫時期既2內丐幫蓮花掌無限連都曾經係一個傳奇  但係係果時肯玩丐幫又應用得好既  又有幾多個? 3內 未有十巴掌果時, 爆臂用斷情七絕無痛雙衝爆架招既丐幫, 有得幾多個捱得住?

只係係4內時期, 每個門派內功變得更加多元化, 就好似人地口中既 "攻擊型" 同 "防守型" 內功 (好似仲聽過 "平均型" )  但係你地硬係要將 "防守型" 內功既輸出同 "攻擊型" 內功既輸出比較, 點會有得比?
雖然我覺得丐幫4內玩咩都係咁勁, 但係始終防守係唔會有得同 武當 / 峨眉 / 君子 / 少林 / 錦衣 既內功特效比   

你地覺得個個跟晒風去晒丐幫悶到死好不爽既同時有冇諗過  其實每一個人打機都係自己開心姐, 我一路都為追求輸出, 咁轉黎丐幫玩4內  我見到堆輸出狂飆我自己好開心好正常架喎, 咁又要嗌悶話丐幫真經, 唔通我老馮要留係唐門  同你打副本果時轉2內幫你疊易傷咩?

再講, 樓主你話學WOW 咁微調, 其實根本就一路都有微調, 但係官方一路都唔公佈出黎之嘛. 你地有冇見過好耐之前3內時期既古譜打狗? 撥狗果下起手有幾慢? 佢調左做近乎零起手有冇出到公告講你知?
仲有, 99金你話冇用, 神風訣, 娘娘動呢D 係單挑已經好追得貼古譜. 甚至呢家有鴛鴦雙刀, 九宮劍, 同埋血殺刀 ( 雖然唔係99金武學, 但係都係同樣道理 ) 根本都已經近乎可以取代三層古譜開太極既地位.

肯晒時間睇呢堆廢話既你, 如果覺得呢隻GAME 做到咁平衡都滿足唔到你, 都係零進步既話, 真係建議你退GAME, 唔好再泥足深陷  付出D 回報唔到你樂趣既錢同時間.

利申: 1SER 文初

笑傲無雙 玩過星曲WEB

繼續留名等睇大道理

推到大學生回帖為止

推到大學生回帖為止

每個門派都有強勢期,只係丐幫去到頂峰, 而且國服酒雨神功都已經有nerf過,下次更新就有調整, 都唔知樓主係到怨乜, 好似全ser得你比丐幫秒過咁, 小題大做

加多句先,雖然我係非常同意g1係垃圾呢一點

紫虹 發表於 2013-12-24 06:44
其實2同3內既丐幫都唔係差, 只係冇4內時期咁突出咁話某方面強過其他門派咁多姐

加上 1 2內時期大家都相 ...

港服微調唔出公告。。但係國服會出。。只要留意國服就知。

如果裝備 / 外在客觀因素差唔多. 同丐幫其實有得打的.
因為打狗某程度都幾送怒. 如果招架及時

only_k 發表於 13-12-24 09:53 AM
港服微調唔出公告。。但係國服會出。。只要留意國服就知。

港服都係跟國服更新砟姐

其實邊有話屈唔屈
只要你識捉破綻
錦衣玩錦衣爪1樣可以好強 2套可以秒1個丐幫
再唔係極樂谷加女人動9宮劍 下下爆咁濟 運用得好基本上勁過丐幫打狗
完全唔會係丐幫之下 只於面對古譜丐幫就冇得講
人玩幾多你玩幾多 你玩咁多你都有呢個實力

2-3年啦 2-3年後應該冇人玩

回覆 卓大濕 的帖子

少林真係有...?

s7160817 發表於 13-12-24 04:32 PM
回覆 卓大濕 的帖子

少林真係有...?

按照九陰一開頭設計既理念係按照返武俠小說既話,少林的確係大器晚成類
按照遊戲黎講,當初既陽剛三吊絲,到依家丐幫錦衣都已經有自己一片天,相信少林之後唔會令你失望
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:34 PM , Processed in 0.041953 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存