2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 2ser 開始有d悶
go

[閒聊討論] 2ser 開始有d悶

我唔算玩九陰玩得耐

都係由上年七月到玩到而家

由我玩果陳紅塵同魔虫線打到天崩地塌

到而家紅塵線獨大 蘇州人頭急降 水靜鵝飛

究竟幾時先可以好似以前咁多人?

等合ser啦...

無計啦。衣家最大幫係佢紅塵同百鬼。成日殺做生活任架人。新手又殺。老手又殺,殺完你就話今日心情吾好喔或要刷惡。聽完真係笑左。次次出SO州都比人殺。比著係你你仲玩吾玩。好多人都吾打交特別係女仔果D,做個生活任。就算係敵對線,都吾出現打交。但就連解個新手任生活任都吾得。霸道到咁。人地想做生活任。放學放工RELAX 下。先加入D 人多小小架幫,點知就係因為敵對就殺。重要咩“退幫保平安”大佬丫打機O者使吾使咁丫。無人去SO州同新手加入未佢地一手做成LO
仲邊有新手會玩呢只GAME。等合SER 啦

回覆 katkat02 的帖子

你講到魔蟲係和平幫唔殺人唔殺新手 會係殺人之前問下人地會唔會幫手打交/係咪生活玩家咁  原來魔蟲早已成為和平幫? 魔塚係正義ge代表 和平的化身 對?

katkat02 發表於 14-2-8 10:39 AM
無計啦。衣家最大幫係佢紅塵同百鬼。成日殺做生活任架人。新手又殺。老手又殺,殺完你就話今日心情吾好喔或 ...

如果你係凌宵既新幫員既話
好遺憾 你的確入錯幫了
百鬼同凌宵開戰既原因正正係佢殺我地做生活任既人
仲要係殺女女同分身
仲要龜係千燈百草到嘴炮
利申: 記名

TO:cratrqqqq,
大幫真係講很晒,我由頭到尾都無話魔蟲無殺人。比人講下野好WO,但我暫時無比佢地殺過,可能佢比你地打到D 人吾見晒,但SO FAR 殺我架人係紅塵架多,有時邊個殺你你未殺番佢LO,點解要殺新手。係未吾夠打就搵新手殺先,百鬼都好過你。難怪衣家百鬼都吾多睇得起你地,
TO : 青陽
我都明架,對立就對立,但吾一定要打新手,佢地要殺新手係佢地吾O岩。但兩邊都有人殺新手,個個都話係對方殺自已先,但有無諗過我呢D 只係做生活任架人架感受,有無想到有D人講大話玩挑撥?其實我比人殺左吾少次。番極樂刺探又比白雲兒殺,種種下野又比果個咩大丁殺。行過SO州做個任又比冰紫殺,但我係吾出聲果D 人,但殺完人仲係到講退幫保平安,咩今日心情吾好,殺人未殺LO。搞到我衣家吾玩啦,想有新手加入。邊有可能丫,紅塵果面一星期黎足4 日清幫地,最憎呢樣野,吾夠打就叫你果面百鬼幫。之後就咀炮。我只係講事實O者。

說話就唔係咁講喎
你地幫主0小花同副幫司徒追命時不時出帖叫囂
講唒粗口問候人,仲叫人地最好日日黎清幫地,佢地未驚過

利申:百鬼記名

katkat02 發表於 14-2-8 11:20 AM
TO:cratrqqqq,
大幫真係講很晒,我由頭到尾都無話魔蟲無殺人。比人講下野好WO,但我暫時無比佢地殺過,可 ...

兩邊無乜好人 你點名數果幾個直頭係極品 如果你仲有心情ONLINE即管睇下佢地幾時比人打到心灰退GAME

回覆 精神勝利 的帖子

佢地係有出過貼,但你又知吾知佢地比紅塵一星期清4 日幫地。有日我放假。得閒。掛一掛幫地,個冰紫。戈兒同任雪兒一日就黎左3 次清掛機果D?係3次丫,咁換轉係你。你都火啦,咁中意黎清人,殺人,比我都一肚氣啦,有時D 野係相向架。你吾黎清。人地又點會出貼,錢多咩。可能每個幫都有D 好人。但都有D專搞事架人。拖賣其他人落水。有時想想先做。吾係係人講都信,我就試過真係比佢一日清3次。

回覆 PeanutsForever 的帖子

算啦。我都吾玩了,只係見有呢個POST話越黎越少人玩,回應下點解。有時吾一定係0 消架新手都比人殺。可能其他細幫D 新手都比人殺。同黑書。始終大幫係有佢地道理,人多就咩事都企果面。打到你D 細幫都怕左你地,咁你話點會有人加入?

最初同百鬼1打1,搵魔虫幫手係你地
之後無啦啦落紅塵霸王令不宣而戰又係你地
周圍挑仇恨既你地,最後話人地恰你?人多打人少?迫你上絕路?

回覆 精神勝利 的帖子

呢D 我吾知啦。兩邊都有自己道理。佢果面就話你地黑佢書。之後就打交。之後你地果面幫紅塵打魔蟲。又調左D人去紅塵。掛紅塵個名打0 消,最後紅塵見自己幫友比人打,又打賣0 消一份。0 消見當時比你地2個打。最後先迫住要靠魔蟲線。但一向魔蟲打你地。都好小出現,當然打10 次都有3 次出現。但就只抓住其中一次。咁點講得過去先?你可以想番以前魔虫仲多人果時打紅塵有幾多次出現,吾好一次半次就打沉一船人,
總知。故事呢家野。你說你架版本,我說我架版本。邊個真。無人知。自己體會過就算。而我就係比紅塵連個生活任都殺。而有感足O者。算啦衣家都吾關我事。我都吾玩了,
不過又老實講每個幫都有好人同專搞事果D人。睇下另一個POST就個。有D人抽水花生友就叻。佢地就係想搞事睇你地點嘈。。目的已達到

一句講哂..根本就係0消D人俾人屠得多.
而家想唱衰紅塵百鬼
入得0消..預左要同紅塵線既人敵對.
死左之後又話人地蝦新手又剩...
都唔知想點...
生活玩家/分身 唔係免死金牌黎架喎..
利申:文中提到的大丁
不過我唔會搞無幫/退左幫果D

真正和平幫會。九霄龍吟!

Kingsonking  你地有狐雲同關中爺依2個極品, 好難和平度  發表於 14-2-9 12:45 AM

你問我令願和和平平.小d鬥爭定係打到7國咁亂.
我更加想既係後者囉.
打機丫大佬.和平冇打交日日係SOJ等天黑咩..- -

如果你真係為左做生活玩家..點解唔簡唔係呢兩條戰線既幫先...
講唔通wo師傅..

笑傲無雙

MasWish 發表於 14-2-8 05:55 PM
如果你真係為左做生活玩家..點解唔簡唔係呢兩條戰線既幫先...
講唔通wo師傅.. ...

完全正確

第一,係你登入既一刻,已問你是否同意自由對戰

第二,冠上 非和平幫 既名頭,被殺後又自稱新手求和平,是否有點打橫黎?

咁我無幫會果陣比人殺係咪要開貼求安慰?

kenlam_2204 發表於 14-2-8 06:08 PM
咁我無幫會果陣比人殺係咪要開貼求安慰?

你咁嘴炮 幾時都比人打架啦  
有咩關係
你入番日與夜果陣我咪一樣打你

淩霄依家又出泥扮可憐博同情?
你地上得魔塚同盟由中立變敵對已經可以打你,理得你好戰定吾好戰,係咪生活玩家?
紅塵線依面既紅塵散人刺殺百鬼翱魂生活玩家又比你地同魔塚殺得少?
魔塚線以前人多就封百草開追殺,紅塵線班新手難道又未受過氣?含下先啦你..
當日貴幫聯同魔塚係成都屠城,話見翱魂1個殺1個,依家影呢??
開你地追殺令殺到訓晒係地T晒去峨嵋百草,你地成班幫會高層又係場景頻嘴炮同人身攻擊,
咩叫西水花火?咩叫翱魂成班飲我D西水大?
做大既講得出依D野,成班細既系度笑騎騎..
玩下ONLINE GAME打交輸左就要向D女仔講依D野??無撚野下你地..
講真X,龍女,雪姬果D扔錢扔得多,隻人勁到可以一個打幾個,
我地線既人比佢地串下垃圾串下狗仔串下畜生又有咩所謂,
反正2面都有班人系好戰,冇交打班人就悶,大家都有羸有輸..
唔係好似你地天下第2大幫甘除左嘴炮同人身攻擊仲有上2000FUN搞分化就毫無作為,
真系不知所謂!有如垃圾牙你地幫

利申:長期定時定候1個人深夜去清你地幫地既翱魂垃圾一名:令狐寶如,金魚花火,董香 ..

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:29 PM , Processed in 0.042866 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存