2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 你弱成風再一次敗在緣家手中
樓主: 愛仔。﹏。
go

[歷險心得] 你弱成風再一次敗在緣家手中   [複製鏈接]

回覆 曉峰2068 的帖子

收皮啦
無人想知你有幾多強回
無人想知你身家幾多
只係見到有個柒頭瞓左係地下

簽名被屏蔽

豆腐回憶愛 發表於 14-4-15 12:10 AM
回覆 愛仔。﹏。 的帖子

1S都冇?我10支都冇=.=

屌...... 有人用錯AC回POST
奸奸!

回覆 你弱成瘋 的帖子

應該係你理解能力有問題  呢個列表係針對你個句 緣家好多人都未出手就打到你地仆街
你一百步笑人地十步   我唔覺得緣家個日好少人出手囉 吹到話幾個人都打到我地仆街
你唔作野先既我洗咩作野串返你咩  拜託你柒少陣啦

同埋你未回應全文重點  點解Tatat 龜仔打打下神登左架 答我啦
仲有你件柒頭  我自問靚仔過你啦 我諗你屋企真係無鏡

你答我既野只係部份 次次都係咁 不如我打多次比你睇啦
第一  我都話左要拍片就拍哂整個過程  別人動下腦筋都知道緣家只係威左片中果幾分鐘
事實情況是 緣來這一家 完整陣容  由頭輸到落尾
第二  我而家咪話你知我話緊聖之刃囉  唔該你用下個腦啦
我同你解釋返當時既情況 你又聖之刃我操你呀個B
第三  夜月,初戀,夜刃,笨俊,chung,永恆,bao,無心,eric,soso,aaabb,暗黑弓手,夜小樂,布偶
以上部份既人(仲有d人未打出黎)都未出手都打到你地班緣來這一家仆街  呢個先係事實
第四   話我邀屋比證據黎啦 你咪又係無    但你同埋回憶愛都承認左  回憶愛有邀人地屋
第五   你話只有你若 同埋  你若d人走去開族個d人打你
我咪指出 光b仔仔 Heart  琳達  反叛  陳曉峰 etc  唔係你若/前你若囉  你柒少陣啦

紗南件事 我已經交待左 你唔洗哂口水  係我玩夢之既有生之年我都會唱佢
相信我既人就知道我從來唔會屈人  如果紗南行得正企得正驚咩比人唱
同你講黎都無意思 個ac佢有無爆過佢本人心知

個時我唔止正身打緊殿場 人仔都打緊殿場 我只係點住佢個角色普攻
佢嬴左有咩出奇先  你認為我廢柴咪上黎海s同我打場 睇你都係淆架啦
吹到2kfun ac 同 nos ac 一樣  柒到冇朋友

點呀 對於以上第一至第五點你可以回應到未
如果你反駁唔到或者解釋唔到  你就唔好咁厚面皮仲要走黎串人
回post又唔針對d重點  同你交流我覺得真係幾哂氣 唔好再逃避啦 直接回答我啦

簽名被屏蔽

佢幾個傻仔有無神登關我春事?比圖啦
第一:你係咁叫人拍晒全條片 你唔撚7拍?
人地咁叫陣容完正?咁又係 緣家無出現過既人你都可以數埋落去
片中有全職宅男?有FT?有血獄?唔知你有幻覺定係見鬼囉
第二:"聖之刃我操你呀個B"依句我話緊陳曉風呀 唔明?我學緊你咋
第三:迷戀天蠍  抄小帥 藍鞋乂子 鯨魚bb 近視眼 葉孤城  隱士傳說 s!u杰 FT_Latte 親吻掠過   
星空光 全職宅嵐  神箭 陶醉 奇跡 小喵 惠 豬B之夢 火君十代 好hi 無奈的我 血獄 小寶寶 mark0123
小B仔 只愛鄒沅桐 仲有好多人都唔想數 都未出手都打到你地仆街
第四:由頭到尾回憶無唔認佢無邀你屋 你要講證據?你夠話打到緣家仆街 證據呢?
第五:我話雄伯伯 樹7.7依家係咩族呀? 光b仔仔 反叛問下佢有無入過幸運兒?
Heart係紅豆冰 陳曉峰你本人去左台ser做過咩
http://www.2000fun.com/thread-5491571-1-1.html

正身打緊殿場 人仔都打緊殿場 咁既說話都講得出口
用2次招都輸 輸就係輸 你咁多藉口做咩姐
唔記得話你知全職過日都有人仔打緊另一個殿場
佢話連普攻都點 你就死鬼左 超神

簽名被屏蔽

回覆 你弱成瘋 的帖子

我真心的 覺得同你交流真係哂氣  點極都唔明
佢幾個傻仔有無神登  又要人比圖   你唔係想唔認佢地冇登出下話
你只要答  佢地有定無  不過個日好多個人幾十隻眼睇住  你唔認既都冇所謂
但學夢龍個招 下下問人拎圖   就如高登神手所說的 打機唔通下下要影低張圖比d傻仔睇咩
事實既真相  別人知道就足夠了   最憎d人下下郁d都問人拎圖  真係好低級

仲有我叫人拍晒全條片先好擺上黎 關我拍片定唔拍片咩事
族戰1粒鐘  只影四分鐘  呢d唔係誤導事實係叫咩  唔通緣家輸左唔認輸?
咁又係既緣家不嬲面皮厚  綠血都驚比人秒食強回

人地咁叫陣容完正?咁緣家大軍都唔係叫陣容完正   重點我一早講左
緣家由頭輸到落尾     你係咁針d細節做咩姐 個結果都唔會變架啦

第二:"聖之刃我操你呀個B"依句我話緊陳曉風呀 唔明?我學緊你咋
你學唔學我關我叉事咩  我係串柒緊你連我既用意都唔知就黎串人呀  你究竟柒夠未架

第三:迷戀天蠍  抄小帥  近視眼 葉孤城  神箭  好hi 無奈的我  小B仔 只愛鄒沅桐
仲有好多十年都唔上一次既人 你數黎做咩姐  無人叫你地唔出手
未出手就認柒啦 又要學人都大P  tatat  龜仔比人打到神登仆左街
你都可以講到緣家都未出手都打到你地仆街   事實係緣家比人打到仆左街  點呀 又想唔認?

第四:由頭到尾回憶無唔認佢無邀你屋 咁就得啦   我咪繼續串d邀屋狗囉  你又走黎搭爹

第五:我話雄伯伯 樹7.7依家係咩族呀? 光b仔仔 反叛問下佢有無入過幸運兒?
唔好話我知緣家而家打緊既人全部都係你若囉   唔好扮無知啦
  Heart係紅豆冰 證據?????     你件1星新會員本人去左台ser做過咩
http://www.2000fun.com/thread-5491571-1-1.html
同你台s開1lv新手ac既風格完全吻合  唔好自己開ac做戲啦

唔記得話你知全職過日都有人仔打緊另一個殿場  你咁多藉口做咩姐
佢話連普攻都點 你就死鬼左 超神   
以上個句其實我唔知你up緊咩 你想話佢用普攻就打鬼死左我?
如果想證明咪叫佢同我單p多場囉   佢敢?  同埋 全職關你咩事
其實你就係緣家既人  正身都唔敢開 走黎串人   緣狗真係柒到呢..咩事都做得出

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

但係你死過呢7,7

簽名被屏蔽

呀  補充一句  我唔再幫 條緣家狗 1星會員 係度洗帖
上面個d已經證明左佢就係緣家既人 又再柒多次
由得佢繼續自high   對呢d人我嬲黎做咩  你太高估佢啦

你弱成瘋 發表於 14-4-15 01:54 AM

佢幾個傻仔有無神登關我春事?比圖啦

有入過幸運兒又點?喂你要話當年既話,沉魚都入過幸運兒wo....... 血獄都入過wo
你講d n年前既野有咩用?幸運兒有人? ac唔會轉手?
係度講係咪完正(整),你po d 十年唔打一次既人(迷戀xx),有咩作用?呢條友好似雪地出王先出現嫁bo
可能我咁岩見佢唔到啦,但真係唔知幾耐冇見過佢入p場/.\
最好笑既地方係,藍鞋乂子都唔打你若同大j族既,你po埋出黎做咩-.-???? 係度fake人?定係扮多人冇on唔夠完正(整)?

果場交呢就打左好耐既,你po得果小小部分,以偏概全,代表到d咩?得片中果段時間係有d睇頭(緣家角度)
其實事實你都已經自己錄左出黎啦,邊個走先-.-? 你自己睇下邊個走佬先-.-
end topic 啦-.-

曉峰2068 發表於 14-4-15 12:58 AM
回覆 你弱成瘋 的帖子

應該係你理解能力有問題  呢個列表係針對你個句 緣家好多人都未出手就打到你地仆街

紗南件事 我已經交待左 你唔洗哂口水  係我玩夢之既有生之年我都會唱佢
相信我既人就知道我從來唔會屈人  如果紗南行得正企得正驚咩比人唱
同你講黎都無意思 個ac佢有無爆過佢本人心知

咁你係台s扮緣家果件事 都係比人唱緊啦 仲要有埋圖 你唔好為自己比人唱而平反啦
你果件事同樣呀 其他2000fun會員都會知你有無做過
你行得正企得正 怕咩比人唱 又洗咩要平反

屌 你覺唔覺自己成個丫伯甘架
成日甘多哂力
作文甘好又唔撚去作家
係依到托春?

大P邊有話win同lose=__= 咪又鬥多強回同邊個夠毒

你地話條片無公信力 咁下邊個post你地又點反駁?
http://www.2000fun.com/thread-5492149-1-1.html

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

haha, 長氣陳最叻賴地硬
自hi 程度無人能及

簽名被屏蔽

成班低能仔 有書唔讀打機打到上哂腦
又拍片 又鬥講廢話(邊個最廢呀我最廢)
打成篇廢話就係到話自己幾勁幾勁 係咪傻嫁
唔知係到嘈乜春 比啲心機讀書啦 係到派膠
又公屋 又私人 關你春事咩 住公屋身家幾百萬你都唔柒知啦
傻撚系系 以為自己住緊私人樓好撚有型  日尻日係自己個世界
你老母唔通你買嫁
叫你地班撚樣自己拎十萬出黎都冇呀
都唔撚知點解可以講出黎好似好自豪
你打緊機炸kai子 幾億你係有呀 精子呀撚樣 你老豆一早射你落洗手盆就唔會
心撚痛見住你係到柒下柒下仲成班以為自己好撚有型

你班撚樣有乜撚野值得你自己咁撚自豪呀
毛都未撚出齊係到講公屋 私人樓 打機炸 柒頭 依家屌撚醒你呀
屌你老母
已有 2 人評分Good 收起 理由
曉峰2068 + 2 緣家狗係咁 只係識玩nos
whitehins + 2 抵讚。

總評分:  Good + 4   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:16 PM , Processed in 0.038618 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存