2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 你弱成風再一次敗在緣家手中
樓主: 愛仔。﹏。
go

[歷險心得] 你弱成風再一次敗在緣家手中   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

回覆 殺仔=] 的帖子

為左帶你出去散步
我唯有辛苦d 囉

回覆 無聊一啖笑 的帖子

真係辛苦曬你

回覆 殺仔=] 的帖子

我只係想你知道
我為左你
可以辛苦dd 去行前一小步之嘛

回覆 曉峰2068 的帖子

同你啲咁既人講野真係會拳頭痕
你無三十幾?有圖有真相

相中人無三十幾?你未老先衰呀?
係要迫人拎你張相出黎証明咁衰既
我game名同2000fun個名一樣
片中只係見到你自稱第一劍叫人圍你
hi知你話緊聖之刃
聖之刃我操你呀個B
其實以上過句我話緊陳曉風呀
講到自己咁強片中既你有無瞓左係到先?
你屈我地齊人 我答返好多都未出手都打到你地仆街
你又話你地未齊人 你係米有病呀?
人人知唔知點解? 人人:用作表示每一個人
你既所謂人人米又係你弱成成瘋啲人出去開族?
最多整多你依件廢柴人
你唔卑鄙?呸 做完唔敢認
邀屋 加技比狗 開人仔去台ser扮我地 樣樣齊
你眼殘定腦缺氧?
話左回憶用正身邀你屋 你邊句睇到有話唔認呀?
你係咁老屈紗南爆ac 你敢話無比ac其他人?
我夠話你爆左我ac啦 講講講 得個講

已有 1 人評分Good 收起 理由
無聊一啖笑 + 2 遠睇其實都唔覺佢咁長氣喎

總評分:  Good + 2   查看全部評分

哎喲哎喲哎喲... 哎喲?
嘜原來長氣陳咁失策比人爆左ac?
比我就唔忍啦
報官啦

緣來這賤膠有乜做唔出
我上手隻12月岩岩收返黎就俾緣膠清
事因因為我唔叫小地狗做大佬
你唔好再惡啲?
最膠既係
成日總係要扮演無辜、受害者既角色
一睇人地唔順眼就叫人做狗隻
頂,全ser都狗你講哂佢
日日係細ser自high第一弓劍咒
點知咪又係仗勢欺人既狗

唔洗急住反駁我
因為我知道緣狗打手無處不在

再牽強既理由都可以用既狗族
有咩做唔出?

等待你地來9UP

回覆 風至 的帖子

求公開圖片以示閣下內容之準確而非衊造

回覆 風至 的帖子

無人想理你依隻蘿莉控垃圾
收埋啲垃圾ac 無錢扮大代
搞泥搞去米收隻銀刃秒殺咁大把
就算你投靠我地jj大族同你若都無用
我地唔會要你 收你比人洗殺 比人笑咩

無聊一啖笑 發表於 14-4-14 04:32 PM
回覆 風至 的帖子

求公開圖片以示閣下內容之準確而非衊造

學小地狗語氣:依家擺明冇圖,耐我何乎?

你自己問下啲低LV,10個有9個都被佢殺過

老妖混合體 發表於 14-4-14 04:34 PM
回覆 風至 的帖子

無人想理你依隻蘿莉控垃圾

你咪繼續玩埋隻垃圾GAME
哥哥我而家讀書唔玩ONLINE GAME

haha, 好似比人激親咁放左ac 都要過黎搭下咀

回覆 風至 的帖子

岩啦 讀書好喎
你e+20歲中三 以你既智商30歲中學畢業

老妖混合體 發表於 14-4-14 05:08 PM
回覆 風至 的帖子

岩啦 讀書好喎

中3?

中4啊傻仔

回覆 女人的草叢 的帖子

對吾住我住居屋>.<比我拆穿左就嬲嬲 問侯我媽媽做咩>,<

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

說好的你若再敗緣家手上就係cut曬自已族人死既片
原片又冇憑咩話人地敗係你手上
原片又冇又要放上黎
以我所知 戈一日族戰第一弓龜仔哥訓2次地 登出3次
TatTat哥都訓幾次地>,<
無曬你地賣自已族長搞到自已族長訓地戈part

你弱成瘋 發表於 14-4-14 09:25 AM
回覆 老武哥 的帖子

哦~~~

原來你唔知kitty520轉左手-.-
你收唔到風,冇人會掛你,你下次收完先好出聲啦,柒到應一應
btw, 冰影呀,黑白呀,果d,叫係咁死-.-?死左幾多次-.-?
你自己對比下kitty520 同siu天 死既次數啦......
係咪人仔你都仲未識分-.-

你弱成瘋 發表於 14-4-14 10:58 AM
回覆 曉峰2068 的帖子

你係米on撚79嫁?

你係要數,實得既-.-
我地仲有,夜月,初戀,夜刃,笨俊,chung,永恆,bao,無心,eric,soso,aaabb,暗黑弓手,夜小樂,布偶....等等全部都冇on
要計-.-?

果晚族戰,
TATTAT老妖燒左2S強回都死幾次
JASON死左1X次
點解唔影埋佢地既

回覆 老武哥 的帖子

kitty520係米轉左手無人想知呀
siu天係米人仔關我春事?
佢有無份出黎打交先?
死左就係死左 理撚得佢係米人仔

回覆 你弱成瘋 的帖子

係要迫我再次串柒你咁衰既  見你打左唔少字 我認真少少回下你啦
其實你唔洗周圍話比人地知道你有幾柒  繼續人身攻擊啦  似乎冇人覺得需要理你
同埋game名同2000fun個名一樣  姐係名副其實一條抽水狗  1LV ac 學人去串人
原本 1LV ac 串人係冇問題  但你柒就柒在不知不覺中已經暴露左你既緣狗身份
唔需要問我拎證據  玩家的眼睛是雪亮的  到你有料用正身面對我個時 我先會稍微專重一下你
而家我只係當同狗玩下 用緊四成功力 反駁你又無重點又無力 既回帖

我都話左要拍片就拍哂整個過程  別人動下腦筋都知道緣家只係威左片中果幾分鐘
事實情況是 緣來這一家 完整陣容  由頭輸到落尾
你連最簡單既  點解Tatat 龜仔打打下神登左 呢個問題都唔敢直接答我  仲有咩好講呀

我發覺你都幾自我中心  我而家咪話你知我話緊聖之刃囉  唔該你用下個腦啦
我同你解釋返當時既情況 你又聖之刃我操你呀個B  真係狗唔搭八
仲有根據我理解 當時緣家所謂最強既打手同自稱既第一弓同第一戰都係度
TatTat 99LV(垃圾TT媽)弓手               §聖之刃~< 96LV(垃圾閃閃)劍士
*×龜♂仔×★ 99LV(垃圾龍五)弓手     ◆`紗南↙ 99LV垃圾弓手
//沁疼` 95LV(垃圾Bu)弓手                §回憶♂愛§ 95LV(垃圾回e)弓手
牛仔~︿~ 98LV(垃圾輝)劍士            FT_Latte 95LV(垃圾FT)手弓  
隱士傳說 95LV(垃圾忍屎)弓手             親吻掠過ζ 94LV(垃圾力J)弓手
全職ˇ宅嵐_● 93LV(全J)弓手               *殺* 94LV(院長)弓手
JaSoN乂csw 95LV(大伯)弓手                 血獄 94LV   
以上只係部份名稱,仲有人我未列出黎架,你竟然話好多都未出手都打到你地仆街
你真係腦賤,沒話錯你既,你地打左成粒鐘  點知比人打到仆街 自稱第一弓神登 呢d人地有眼睇架啦
好心你針對我個point回應一下啦好冇  我問緊你點解tatat打打下登出左呀  

加上,夜月,初戀,夜刃,笨俊,chung,永恆,bao,無心,eric,soso,aaabb,暗黑弓手,夜小樂,布偶
以上部份既人(仲有d人未打出黎)都未出手都打到你地班緣來這一家仆街  呢個先係事實

哦  原來雄88係你若乘風d人走去開族囉  原來琳達係你若乘風d人走去開族囉
原來光B仔仔係你若乘風d人走去開族囉  原來子彈 Heart  陳曉峰係你若乘風d人走去開族囉
原來反叛係你若乘風d人走去開族囉   唔好意思恕我對你說一句 屌你老母
我玩左咁耐你真係一等一 戇柒鳩既人  不過我唔需要為左1個連正身都唔敢表明既人去勞氣既

我係廢柴人   你係戇鳩星人  話我邀屋比證據黎啦 你咪又係無
但你同埋回憶愛都承認左  回憶愛有邀人地屋
同埋紗南爆ac  事實擺在眼前 只有佢有我既ac 呢方面我唔需要向你解釋
你唔信既就收聲囉  唱佢我就會繼續唱架啦
你慳返d口水問下佢爆完人地ac  會唔會訓唔著好過啦 不過佢做得出都知道佢冇左良心架啦
個d AC咪當識錯朋友囉  睇下佢做左狗之後幾時比天收囉  人在做天在看
幾個AC有幾閑姐   我重點係要唱佢 爆ac狗  你咩都唔知就唔好學人搭爹啦
人地紗南又唔敢回應我  你幫佢狡辯都係無用架啦   請你回人地之前可唔可以睇清楚人地說話既重點

都係個句啦  係有料既咪下次大p嬴返囉 但睇怕你地都係無咩可能

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:49 PM , Processed in 0.037674 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存