2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 你弱成風再一次敗在緣家手中
樓主: 愛仔。﹏。
go

[歷險心得] 你弱成風再一次敗在緣家手中   [複製鏈接]

你若=幸9 點解唔叫番幸9

邊個有冇殺到人又有咩關係呢?而家係大p,講既係邊邊贏,殺又點?打到班垃圾緣家出p場咪得lo T.T
而且,你殺d神裝人仔都好意思拎你串有咩作用?who fucking care?
你睇下jason條傻仔先啦,殺d人仔都係咁死,最後不失霸氣地說:依加死唔起咩!?  就收左皮啦

扣少少血就咬強回就話自己win
原來緣家狗最勁就係靠食強回保住條命
(當然佢地好多人食唔切強回死鬼左啦...e.g.回憶愛/jason/tattat/紗南)
既然講到自己咁強?,咁點解又要全族淆哂出p場呀?
尋日有入pvp既都一定知
最快淆出pvp係緣家...x10次↑

另外, 睇下回e狗~
比劍士一追就嚇到賴屎出p場
回e狗真係幾怕死架

回覆 葉片 的帖子

你既自我中心十份強 值頭無得頂
你有你講 有片為証 點吹都無用

回覆 葉片 的帖子

你快點回去和你的蘿莉控朋友回火星吧
地球唔岩你住嫁

回覆 老武哥 的帖子

大p唔講殺數講咩? 7.7少陣啦

回憶哥放原片喇做咩cut曬第一弓同你族長死既片段啊
已有 1 人評分Good 收起 理由
葉片 + 1 CUT黎CUT去扮打WIN

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回覆 Chungbb0907 的帖子

公屋狗
屌你老母呀

你弱成瘋 發表於 14-4-13 11:20 PM
回覆 老武哥 的帖子

大p唔講殺數講咩? 7.7少陣啦

咁你鍾意殺d人仔,當然冇人怪你啦,但你殺得人仔多當贏會唔會有點兒.........?

回覆 Chungbb0907 的帖子

第一,我冇錄戈D片叫cut片?
第二,cut片正常人一睇就睇得出啦==,你係咪膠到甘睇唔出==

回覆 葉片 的帖子

原來1粒鍾可以打到10rd甘多既
你都幾叻叻
冇片話你媽媽係處女都得啦
比片啦好心你

完全同意

7頭肥狗回憶愛表演食強回
扣少少血就食強回
盡顯緣家本色
片中既jason死得太多, 嬲到噴火
只好打一句"依家死唔起? "
好心你地就比多d 強回jason啦
佢唔似得你地2秒1支強回
就係咁比人打死訓地下

所謂既pvp片影d唔影d
尋日有係pvp既人應該知道緣家由頭輸到落尾
正式統計過 ,輸10 round 以上
技都未去到一半就比人打到淆出pvp加技
有d人走唔甩仲死埋
龜仔/紗南/tattat 爆強回爆爆下冇哂緣狗族人幫拖
只好神登淆走p場
根據正式統計 緣家既族長消左2s強回
緣家族人又要比老妖鬧保護族長不力啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
小笙 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

收皮啦你回憶愛 輸左又唔敢認

星期六晚上 大約在11:30-1:00
緣家完整陣容 對 反緣大軍
竟然場場輸 tatat同龜仔打打下登出左
又唔見你認 我唔覺得你拍既影片有任何意義
要指既就指完整過程  只指一些對自己有利的
我諗應該係除左個幾分鐘 其他時間全部係緣家比人打

事實放在眼前  緣家打幾分鐘出去加一次技
如果六分鐘加1次 1個鐘點會冇10round呀

柒少陣啦  重點係 緣家完整陣容 輸到落尾
唔好成日問人拎圖 你自己都在場都唔敢面對現實
死要面子 就好似你綠血都要用強回 驚比人秒一樣

點呀 緣家無人回應 人地都知輸左啦 你條柒頭回憶愛先唔要面繼續吠
你係有d羞恥既就唔該你收皮  成班緣家不知所謂 齊人齊技都要輸

而家人人都打緣家架啦  p場亂打人  即戰車怪   回憶愛邀人屋  紗南爆人ac  
繼續扮啦   玩家都知道緣家既醜事架啦   你地唔洗否認 有冇做過自己最清楚
紙包唔住火 唔好再同我講咩緣家打幸 打其他狗
而家係其他族打緣狗  你地個名已經臭哂架啦 緣來這一家
係有料既咪下次大p嬴返囉 但睇怕你地都係無咩可能

回覆 老武哥 的帖子

哦~~~
原來kitty520都淪落到做左人仔
係咁死就話過係人仔
冰影 紅豆沙 樹7.7 黑白 等待鬼 陳曉瘋 蚊芝人仔黎?
咁正身係邊個?
人仔係咁比人洗殺為咩呢?

緣狗淆到
強回真本色

回覆 曉峰2068 的帖子

你係米on撚79嫁?
晨早溜溜6點幾叫人回應你 (發表5小時前)
無人回應你又話人輸 你唔洗瞓姐 我地要瞓嫁
喂 喂 喂 我回應左你啦 你唔回應 咁你係米輸呀?
成三十幾歲人啦 心志成熟小小好無?
柒少陣過個係你囉
自稱第一劍片中瞓左係地下
4條片加埋10分31秒 叫幾分鐘?
咁叫齊人?抄c siu杰 全職宅男 親吻掠過 陶醉.........都未出現喎
多到數都廢事數
幾件蛋散都打到你地仆街 不自量力過個好似你地囉
有圖有片有真相 我夠話我老豆係李嘉誠啦
米諗住係到吠吠吠就會有人信
吹到人人打緣家 你當星2死?av死?榴槤臭死?my love死?past死?縈憶死?
咁叫人人?
你唔邀人屋 人地會邀你屋?
回憶光明正大 明刀明鎗咁用正身邀你 有問題?
紗南爆ac?爆邊個先?如果佢真係爆ac 點解你隻劍會安然無恙?
恭喜廢柴同盟由一個和平族因陳屌瘋而變成戰鬥族
請你管教好好族人 唔好咁厚面皮走入緣族開既團 THX

你弱成瘋 發表於 14-4-14 10:58 AM
回覆 曉峰2068 的帖子

你係米on撚79嫁?

你地緣家慢慢係個小人既Ser到自HIGH

回覆 你弱成瘋 的帖子

你真係on撚79
我不嬲有比充足時間你地回我 但最後你地都係駁唔到我
喂 喂 喂 你咁樣就叫回應左我  而家又到你唔回應 咁你係米又輸呀?
話你戇鳩驚你嬲 我未三十歲囉  又小學雞人身攻擊
係你話人之前 首先報上你既年齡同埋GAME 名
如果你淆底既就收爹  我冇迫你架 但見你咁既回覆內容咪又係是但串2嘴又不負責任
有種既係GAME串  或報上名來   

而家柒少陣過個係你囉   咩自稱第一劍片中瞓左係地下
我既自稱係諷刺緊聖之刃既自稱第一戰 人地既用意都仲未明
成日話條片做咩姐  你回應一下點解TATAT 同 龜仔 會登出左既
點解打左1個鐘緣家完整陣容 會慘敗既  
點解我比12個緣家既人圍5分鐘用8支強回既
如果你想挑戰或者推翻第一戰既事實 就做比我睇
係要比12個緣家既人圍5分鐘用8支強回既  唔似得緣家自稱第一弓手登出
緣家自稱第一戰用光戰抽人地水 又話咩殺到人地 喂 佢爆水仲多過我地爆啦

抄c siu杰 全職宅男 親吻掠過 陶醉.........都未出現喎
我地夠未齊人啦  HINHIN BAOBAO  抄C成日潛水 你唔好話星族ERIC未出場
輸左就認左佢啦 緣家係日日毒撚長上12小時守住P場 我地唔似你地生活只係為左夢之囉
平時你地人多咋 以為自己真係好有料既  
你以為你吠幾句就會有人信   個日大地既人都睇到你地幾柒
全頻比我地串到一句都應唔到  你地唔接受現實姐 幾時有見你地認過輸呀
死要面咪係緣來這一家囉  成日話打狗族 點解P場中立D人會成日比你地殺左既
點解即戰緣家既人清人怪既   點解回憶愛柒到要邀人屋既
你咪又係一句都反駁唔到 唔係淨係擺條幾分鐘既片上黎就以為自己嬴左 自欺欺人
唔係指哂成場既片就唔好擺上黎啦 仲要斷章取義  死要面

我冇話人人打緣家 你當星2死?av死?榴槤臭死?my love死?past死?縈憶死?
人人係指好多人來自唔同既族一齊打你 你地檢討一下啦
我陳曉峰邀人屋??? 你都幾好笑 我唔似D人咁卑鄙囉
回憶光明正大 明刀明鎗咁用正身邀你   姐係你承認左有做過囉 柒左架啦
紗南爆ac?得佢知我弓咒AC  爆其他AC唔係爆?  點解人地串我比人爆AC既我都冇講到出黎

你應該緣來這一家由一個和平族變成狗族
我地唔似你地會滅人團 THX

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

呵呵呵呵呵呵欠....
是日午餐:
磨姑汁香腸雞扒飯
配白湯
凍ot
$$ 35 蚊

回覆 無聊一啖笑 的帖子

你吞夠POP未
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:12 AM , Processed in 0.034687 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存