2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 !
樓主: pkmeok999
go

[其他] 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 ! [複製鏈接]

SERVER3 滅族‧鬼門 幫招相一張..^^

Chong 發表於 14-4-28 10:31 PM
樓主:
"傳說中既gm幫 不攻自破了吧
熱烈祝賀  所有ser3 玩家做左咁多年玩具 "

就剛才我所說一番話,不合理麼?邊度曲解啊?你又講唔出,一味只話曲解,你中文權威啊?一係咁啊,將我地既對話發去某D權威機構搵人評論下囉?閱讀理解你差我好多皮啦,仲要扮勁,一係咁啦,隨便你搵文章出來大家一齊比試啊?
我無玩古龍好多年,一時講錯囉。我正身係邊個?你想知道咪慢慢猜測囉。
事實上啊,我又唔識你係乜水,駛乜驚你?我只不過係睇唔過眼,有D野污染到我視線,所以先仗義出言。即使我係樓主或者會員116188啊,想回復你啊,又駛乜開個分身,你把自己看得太高了。你以為你邊位啊?你估你共產黨啊?可以令我唔敢用正身?只不過真係唔記得哂帳號密碼姐,你唔見我帳號都係隨便打架咩。

hgkasjh 發表於 14-4-29 12:03 AM
就剛才我所說一番話,不合理麼?邊度曲解啊?你又講唔出,一味只話曲解,你中文權威啊?一係咁啊,將我地 ...

分幾樣野先

第一: 回應你既硬膠邏輯

樓主:

你居然可以曲解到 "傳說中GM幫個話事人"走左",咁GM幫就自然無人打理,SER3以前無敵既GM幫,自然就瓦解啦。"

合理??邊度合理呀??
笑死我,多謝帶來為我咁多歡樂
小DeeDee,返屋企做本小學閱讀理解先啦
教埋你個小學生又點話,今次唔收你錢,下次要收錢架啦,見你小學生無乜經濟能力先唔收咋

呢度用首先反推論黎駁

先套用你個弱智邏輯先,假如"不攻自破"係指 所謂" GM幫因為無人打理而瓦解"
紅字果度,樓主點解要諷刺所有server3玩家做左咁多年人地既玩具???答我啦
答唔到呀?  瓦解左樓主點解仲諷刺所有SER3玩家呀???又答唔到呀??

估計你條智商有缺憾既無賴(點解係智商有缺憾??因為所有人連小學生都明既邏輯,可以俾你曲解到咁樣,仲唔係智商有缺憾?
又會指"就係因為瓦解左先諷刺所有SER3玩家" ,呢度我再問:點解瓦解左先可以諷刺??未瓦解就唔諷刺得??

你條友估計又會答:官方唔出野點知瓦解左未??點證實佢係咪GM幫 ??
我又駁啦:就係官方出左野,樓主先可以拎呢樣野做證據,話忠義堂係GM幫,所以先開呢個post,
寸所謂GM幫終於露底(樓主用不攻自破,"露底" 事實上應用 "原形畢露" )

再者"GM幫" 會因為 一,兩個人既離去,就會沒落??你今年幾多歲??一個大幫係可以由一個人完全打理??   再退一萬步,,依家忠義堂沒落左??你望一望SER3 個幫有無滅到先出黎鳩up啦

越講就你就越露底啦,7頭皮  都叫左你諗過度過先再出黎獻世,講極唔聽

自己輸唔起要拉其他人落水啦?正宗小學雞行為 :
返屋企做小學閱讀理解先啦,如果唔係你阿媽又嘈你架啦

仲要搵其他人見證你既醜事??我又唔拘既 

第二:
乜你依家用緊既係"書面語"咩??? 你自己都用緊口語憑乜野叫我要用"書面語" ??
定係你自己搞錯左 "書面語"=  中文 咋??   

你既所謂" 書面語"呢喂??? 選擇性失明??

第三: 一時講錯??你收皮啦你
我一時講錯,我岩岩同你老母搞完野返黎TIM啦
你老母口勢唔錯

哎呀唔好意思,我一時講錯啵

第四: 唔記得哂帳號密碼??
UID3568589 帖子2 積分2 Good0  註冊時間14-4-28 在線時間0 小時
今日註冊既新ACC,你收皮啦你 

第五: 仗義出言??
今天岩岩註冊新ACC好撚仗義呀
到依家仲唔敢用正身,無9用
記得上黎2000fun 古龍吹水版,唔記得ID&PW   

都係果句:收皮吧啦你

叫左你獻世之前,首先諗過度過先。係咪呢??依家又出黎獻世俾全世界人知道你有幾柒嘞
都叫左你架啦 

大快奶 發表於 14-4-28 11:45 PM

滅族仲係度

一個帶比我美好回憶同一班好朋友既幫會

大快奶  得閒ON下 回憶下..^^  發表於 14-5-1 12:08 AM

唉 都唔知點解個個人都要扮到自己最勁先開心

死黑鬼 發表於 14-4-30 07:45 PM
滅族仲係度

一個帶比我美好回憶同一班好朋友既幫會

你都仲係到 滅族緊係向到啦  SO HAPPPY

咁大獲
其實一早有啦- -

我頂...我唔睇D回應都唔知完來係講緊忠義
乜忠義原來係GM幫黎架.....點解我唔知既....

ANYWAY,我認真講一句~如果樓主出POST既原因係因為我某位朋友走左而出既
唔該你尊重一下,打機還打機,現實還現實,唔好將兩樣野撈亂

如果你唔係講緊呢樣野~我以上既言論你可以不用理會

大快奶 發表於 14-4-28 11:45 PM

西利牙,,個幫仲係到=]
邊個打理得咁好XDXD,,個幫仲係到

路過- -V 依家滅族邊個睇~@@ LULU~ R.I.P

-.-唔知..^^

btw 我唔係想搵野 只不過 打機還打機現實還現實  但而家就將現實既野放左落遊戲到

回覆 大快奶 的帖子

天國滅左未?

回覆 hgkasjh 的帖子

算啦……會員chong只係一個中意無料扮四條既人,你睇佢講吾過我就話我十級乳癌就知佢小學未畢業啦……,你就咪再晒心機啦,呢堆泥幾時先帶得大呀!佢係都話人地錯,但係又吾知人地講啲乜,亦都吾理係咪語帶相關,你知佢既世界好天真好清純嫁啦……現今科技都未發明出醫吾知人講乜就話人錯既藥(我吾知學名係咩啦,不過好多人叫呢啲廢物做on9仔)……你醫術未夠高明就咪搞佢地啦,你見我都無再覆過佢嫁…

佢既世界只有一樣野,就係錯!!!錯錯錯錯錯~哈哈~我地要同情一下佢係係咩環境下成長,可能佢屋企人都係on9既呢,你吾可以怪佢個喎,可能佢屋企人又係被逼比個社會逼都on9呢!?社會既錯!!你要幫人唸下先得嫁!!

回覆 鏢鏢女 的帖子

你滅...佢都冇滅..~

某D人真係好好笑,自己語癌居然話人講唔過
關鍵係,你講過D乜野point呢?? 你講野有point可言??

今日聽到既最大笑話,多謝你提供笑料
依家仲係度單單打打聯同失敗者搵認同感
典型精神勝利法,典型失敗者心理
仲係度自high呢下先係點睛之筆,笑到肚痛

算鳩算吧啦你,小學雞,學返十年中文,搞清楚邏輯關係
再搞清楚返自己D表達能力先好走出黎獻世啦

見你連鬧人都鬧到1999
就知你個智商去到咩水平

某D人真係好好笑,自己語癌居然話人講唔過
關鍵係,你講過D乜野point呢?? 你講野有point可言??

今日聽到既最大笑話,多謝你提供笑料
依家仲係度單單打打同失敗者搵認同感
典型精神勝利法,典型失敗者心理
仲係度自high呢下先係點睛之筆,笑到肚痛

算鳩算吧啦你,小學雞,學返十年中文,搞清楚邏輯關係
再搞清楚返自己D表達能力先好走出黎獻世啦

見你連鬧人都鬧到1999
就知你個智商去到咩水平

大家知咩叫自己話自己未……

幾時先由一堆泥變番個人呀你………
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:36 AM , Processed in 0.039850 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存