2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 !
樓主: pkmeok999
go

[其他] 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 ! [複製鏈接]

話緊你呀柒頭皮,自己無point講
剩係識quote
成隻死狗咁唔認,可悲到咁樣
典型失敗者 ,繼續自我感覺良好啦

我真係要向會員chong講聲I'm so sorry……
我本身已為你三十八樓既文係特登用甘華麗既字句表達你係有幾甘廢,而當中既算鳩算亦都可以話係震驚2000fun……所以我懷著尊敬的心,重新將你攻擊自己既字句紅出黎,比大家欣賞一番!
但睇完你四十一樓甘大既反應我先知原來吾係!!!你係吾想比人知既!!!我明啦!你既廢同on9係渾然天成!不經意地在你既字裏行間自然流露左出黎,呢種甘獨特既語言藝術同語文風骨真係萬中無一,呢啲係你家族既血統特徵!?你合家都係咪甘嫁??
祝你身體健康
你真係好好玩呀

又係度自high啦
無撚柒用,除左拎我回覆係度自high打飛機之外,你仲識乜春野??
廢柴話緊你呀
聽唔見睇唔到就繼續活在你自己既世界,繼續玩你呢種阿Q精神啦
懵撚 

有你呢種奇葩真係好
免費提供笑料
語癌都唔係最好笑既一part
係度表演自high先係精華中既精華
因住自high出黎D精跣親你自己呀

哇一睇,捉我打錯一粒字以為好撚威威
搵到我打錯一粒字,好似執到金咁 你係咪等左呢個機會好耐?
使唔使我幫你由第1頁開始捉你語癌呀? 懵撚
畀時間畀你條廢柴慢慢去EDIT又點話

你真係好正,笑到我肚痛

我評擊一個廢柴就永遠吾覺得威既,不過身為廢柴既你會覺得威都好吾出奇,不過最緊要你承認我之前對你發文既見解姐,多謝!!,見你無嬲,仲出甘多,笑得甘開心我都好安慰:)不過就替你屋企人傷心囉……比人話合家廢柴同on99都仲要好似愈比人吊愈開心,比佢地睇倒吾知有咩感覺………拿我估下炸,我唸佢地寧願比人爆菊花死都吾想面對你……繼續啦,好適合你~

你幾時產生我話你威既錯覺??

你首先查下"以為" 呢個詞語係咩意思出黎鳩up啦,柒頭皮
到左依家仲係度自high,無得救

當然開心啦
有條懵撚係度表演自high,就差在仲未畀自己D精跣親
見到有on9仔係度當眾表演仲會唔開心???

畀精神病患者鬧,會嬲??講笑咩你

"好似愈比人愈開心,佢地睇倒吾知有咩感覺………拿我估下,我佢地寧願人爆菊花死都想面對你……繼續啦,好適合你"

吊??你吊起邊個呀? 係咪 呀? 我依家就你老母呀
炸??你炸乜野??煮餸表演炸雞??  今次真係話你戇鳩怕你嬲
唸??你唸乜撚野呀今次又??唸經呀?    撚清楚先出post獻世啦,懵撚

一句野就已經1999
語癌末期就咪出黎獻世啦,撚樣
返5P啦,屌你老母  

小學雞,夠鍾做功課啦,唔係你老母又黎打你屎忽啦
呢個世界上總係有D柒頭皮鍾意出黎獻世,屌極唔化
畀我鬧到依家,仲係度自high
仲玩阿Q精神,正宗社會垃圾

Chong 發表於 14-5-13 12:23 AM
你幾時產生我話你威既錯覺??

你首先查下"以為" 呢個詞語係咩意思出黎鳩up啦,柒頭皮face_l_18 ...

我話有個廢柴話我威姐,你要對號入座我冇計
其他野我理撚得你姐,你明又好唔明都好,你話岩又得唔岩我都唔洗理你
都係果句la最緊要你認同你係一個廢柴姐
你都認左lo其他既最緊要你開心la...
典型精神勝利法呀ma 你用得好盡致

有條懵撚連"以為"都唔識解,柒到核爆仲係度死雞撐飯蓋
一望,原來條懵撚既意思係同緊空氣講野??  條懵撚既妄想症又發作嘞

懵撚連"對號入座"呢個詞點運用都唔知,得一個位,仲需要對號?
唔出奇,條懵撚既中文水平連小學生都不如,仲有乜好奇怪?
柒到咁,好心就死撚返5P唔好係度獻世啦
語癌仔 越講你就越露底啦
仲要氣急敗壞到係度自high遮醜

到左依家仲係度自high呢下先好野
仲要妄想左我認同你口中既野,你真係好撚野
你真好撚柒唔要面,夠鍾去睇精神科醫生,醫下你條懵撚既妄想症
自high打飛機打到咁,因住畀自己D精跣親呀

"理撚得你姐,你明又好唔明都好,你話岩又得唔岩我都唔洗理你
都係果句la最緊要你認同你係一個廢柴姐"

典型阿Q,  "理得你咩呀,總之你就係XXXX" 邏輯
典型小學生"扭計"既口吻   使唔使我買個波板糖畀你?
你起身屙完落尿,好教鬧鐘聽日早D起身返學嘞,小學上堂時間好早架   
屌你老母,你面皮到底有幾厚??

真係厚到無極限

我話有個廢柴話我威姐,你要對號入座我真係無你符個喎……最緊要你確認你係一個廢柴姐,廢柴個位就真係得一個,係得你搶住認既姐,仲要認兩次……完全吾理世人既眼光,真有你的!!
至於吊你老母呢,我係你吊之前一定會阻止嫁,吾通似你甘合家比我問候完都仲笑茄茄,做人做到甘撚柒廢咩………不過你都算好漢既,敢廢敢認!!

屌你老母,又係度自high
又係度妄想我認同你口中既野

依家仲要選擇性失明
再一次原封不動彈返畀你條懵撚

"懵撚連"對號入座"呢個詞點運用都唔知,得一個位,仲需要對號?
唔出奇,條懵撚既中文水平連小學生都不如,仲有乜好奇怪?
柒到咁,好心就死撚返5P唔好係度獻世啦
語癌仔 越講你就越露底啦
仲要氣急敗壞到係度自high遮醜

到左依家仲係度自high呢下先好野
仲要妄想左我認同你口中既野,你真係好撚野
你真好撚柒唔要面,夠鍾去睇精神科醫生,醫下你條懵撚既妄想症
自high打飛機打到咁,因住畀自己D精跣親呀 "

估計又要選擇性失明多一次

你做人面對現實好唔好??屌你老母,仲係度死雞撐飯蓋
使唔使我買個波板糖畀你?
做人做到你咁撚樣,無撚用之餘又玩阿Q精神
死撚左去啦,柒頭皮

岩既……廢柴出廢字~你吾重覆邊顯得你有幾廢……都話左你成日不經意甘流露你係一個廢柴既本質嫁啦~你合家都係甘,無計

上面條撚樣又選擇性失明啦
"對號入座"識用未呀,柒頭皮??應我啦撚樣
眼盲既快撚D去睇眼科啦
人不要面,天下無敵。
柒到咁撚樣仲可以自high

屌你老母,咁撚厚面皮
你老母真係慘,生著D咁既垃圾

我話有個廢柴姐,又無指名道姓話係你會員chong,係得你小學雞地甘大反應既姐,現實世界咪對號入座囉……你吾中意咪搵個特別啲囉甘……你餓狗搶屎甘認囉…襯哂你未呀??餓狗搶屎呢個形容詞你專屬黎,吾明既搵面鏡照下自已個樣

"有條懵撚連"以為"都唔識解,柒到核爆仲係度死雞撐飯蓋
一望,原來條懵撚既意思係同緊空氣講野??  條懵撚既妄想症又發作嘞

懵撚連"對號入座"呢個詞點運用都唔知,得一個位,仲需要對號?
唔出奇,條懵撚既中文水平連小學生都不如,仲有乜好奇怪? "

盲既可唔可以去睇左醫生先出黎鳩UP ???
對你老母號入座咩,連咩叫對號入座都唔撚識
你呢D垃圾仲識D乜春野o丫

面皮成尺厚,唔撚知醜,自己鳩up完又死撐" 我無話係你wo,你自己認? "
呢D  on9理論果然只會係小雞學先用   柒到仆街仲用黎死撐
學人兜??唔睇下自己係唔係死雞撐飯蓋先??
社會垃圾

一望,條撚樣講野個口吻咁似之前   唔夠人講就又走去既LOSER既??

稱呼人,總會加一句 "會員XXXX"

共通點/分析身份:
1. 稱呼人,總會係 "會員XXXX"
2. 立場都係支持有GM幫
3. 條撚樣一畀我寸完就即刻有新ACC出黎想駁我
4. 文中思想總係同樣咁ON9
5. 條撚樣(專指條撚樣,而唔係新ACC條loser)打字好奇怪 ,一時用"吾" 一時又用"唔"。一時用"無" 一時用"冇" 。想掩飾D乜呢?
6.  居然走去幫十級語癌既人講說話,呢個都唔係問題,關鍵係條撚樣中文水平露晒底,仲要問返我轉頭:你有D乜野叻過佢
7 . 截至13/5/2014  16:20  , hgkasjh  上次活動時間14-4-29 12:06 AM  。 即係呢條友hgkasjh 總體活動時間只係 幾日之內 (而且完全係同我嘈既時間) , 畀我完全逐點擊破後就無再上過,係一場筆戰緊講係絕對唔合理,因為至少都會上黎睇一睇我講過D乜。咁樣正正反映左 hgkasjh 係有正身ACC 。 正身ACC 係邊個?? 唔使講都知啦,下哇 

嗯嗯.......大家都清楚發生咩事了

你個世界得你一個人,你話對號入座係點解咪點解囉,反正我無指明係邊個,奇怪你甘大反應姐(不過我就你係中意你甘大反應:)吾通入座果個係你個廢柴老母??
不過我用餓狗搶屎黎形容會員chong就真係指名道姓啦,我用餓狗搶屎形容佢,佢都未回我嫁,吾知係照緊鏡定默認左呢……

原來你條懵撚既意思係 你一直同緊空氣講野??  

仲要老屈我話我個世界得我一個人 你條懵撚既妄想症又發作嘞

依家仲要繼續死用" 我無話係你wo,你自己認? " 呢個on9 logic 玩自high
你唔覺得面紅呢下先係好野,唔記得左,你面皮已經成尺厚 

撚樣真係撚樣  純粹鬧人既說話需要回應??
你係咪on撚柒9???   以你個奇葩logic

我從來到尾都話你撚樣+ on9 喎
你無正面回應,唔通你又默認左啦喎??

你D小學雞 logic 真係笑撚死我
好玩好玩  咪好似之前咁走左去呀
太有趣了

116188 發表於 14-5-13 04:06 PM
你個世界得你一個人,你話對號入座係點解咪點解囉,反正我無指明係邊個,奇怪你甘大反應姐(不過我就你係中 ...

呢個時候,做乜仲唔出動hgkasjh 呀 ?? 

116188 發表於 14-5-13 04:06 PM
你個世界得你一個人,你話對號入座係點解咪點解囉,反正我無指明係邊個,奇怪你甘大反應姐(不過我就你係中 ...

畀我踢爆完,感覺如何?
你自己同自己講野係咪好有趣?

Chong 發表於 14-5-13 04:14 PM
原來你條懵撚既意思係 你一直同緊空氣講野??  

仲要老屈我話我個世界得我一個人 :smile_ ...

又對號入座啦……餓狗既反應真係快…強呀!!
你係特別啲既,我出字就係比人睇既姐,身為餓狗既你會覺得我講緊野……你隻狗耳有幻聽姐!
我對像係人你係餓狗吾明我意思好出奇??見你甘大反應咪出多幾次字囉……
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 04:38 PM , Processed in 0.042553 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存