2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 !
樓主: pkmeok999
go

[其他] 傳說中既gm幫 不攻自破了吧 ! [複製鏈接]

講一大堆你既(道理)都係比我玩左嫁……吾通你又逃避現實去屎坑搵屎食??

116188 發表於 14-5-13 05:26 PM
講一大堆你既(道理)都係比我玩左嫁……吾通你又逃避現實去屎坑搵屎食?? ...

你認為"我畀你玩"就一直咁認為落去吧

如果缺乏左你呢一種精神勝利法
你只會更慘

真心講一句,加油

Chong 發表於 14-5-13 05:30 PM
你認為"我畀你玩"就一直咁認為落去吧

吓……你真係死狗啦………吾好啦,去睇下獸醫啦,你吾燥底邊顯得你係隻食屎狗姐……

哦!!你想學企,想做番做人!?但係你呢世都係食屎狗喎,學定比你主人多樣野罰?

116188 發表於 14-5-13 05:34 PM
吓……你真係死狗啦………吾好啦,去睇下獸醫啦,你吾燥底邊顯得你係隻食屎狗姐…… ...

你現在無需過於激動

你一直保持"我畀你玩"既一種心態就可以了
反正,事實人所共知。

繼續相信你既"精神勝利法"就可以了。

116188 發表於 14-5-13 05:36 PM
哦!!你想學企,想做番做人!?但係你呢世都係食屎狗喎,學定比你主人多樣野罰? ...

嗯嗯,你一直慢慢保持呢一種心態就可以

繼續堅持相信你自己的一套吧,否則當你看見現實,你會很可憐的。

所以,堅持下去就好。

喂回多啲吊多幾句先啦,我對比我玩厭左既玩具好小理嫁啦,不過我怕你成世個心都頂住,已後回文都唸起我,有陰影又走去屎坑食屎……費是你谷到爆血管啦,你知你比人輪開大米嫁啦,下手話玩得吾開心會怪我嫁麻……黎!!吊兩句先!個人有番小小生氣咪再死狗!!我真係吾介意嫁,最緊要你身體健康!比人輪多幾次

等我回埋你最後一次啦 

點解唔繼續鬧你??好簡單,一連個羞恥心都已經無既人
已經無鬧既價值,不值一鬧。 而且係發現既過程中都已經鬧夠,
(鬧夠既定義係乜??其實就係鬧到佢無話可駁,被鬧者只好裝瘋賣傻,口裡噴糞企圖作人生攻擊,俗語既"亂鬧一通")
真係好彩你有精神勝利法撐住,否則當你看見現實,你真係會很可憐的。

至於畀你鬧更是無所謂了,因為你都已經無話可駁,自己都認埋自己講野無point,係咩都輸晒既情況下,只好漫無目的咁去謾罵。
(也就是俗語所講:狗急跳牆,逼迫到狗太緊的話,狗就會亂咬一通,以圖生存)
如果連小學雞式既純粹謾罵都唔畀你的話,這對你而言,豈不是太可憐了??
因為已經係不折不扣既可憐蟲。

所以繼續吧,keep住呢種心態就岩架啦
如果唔係我怕你撐唔落佢
(再睇一睇上面留言,睇佢活在阿Q世界入面,活得幾快樂,大家唔好打擾佢了

係你自暴其短既過程中,發覺你自己唔夠講居然走左去開一個新ACC去扮有人支持,想博取認同感,
最後更不惜自言自語,而且更刻意嘗試改變打字口吻,意圖避免露底。
其實呢種已經係前期精神病既特徵,係心理障礙既一種黎。

最後畀個溫馨提示你: 建議盡早去睇一睇心理醫生,你心理有少少問題,遲早會搞到有精神病   

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:34 AM , Processed in 0.036575 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存