2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 那夜凌晨,魔塚被四國聯軍合擊。
樓主: 叔叔不痕鳥
go

[閒聊討論] 那夜凌晨,魔塚被四國聯軍合擊。 [複製鏈接]

東方吱吱你個臭西。。對人講人話。。你條8婆扮q晒野。扮正義?
如果唔係有條同盟線勁~係到扮q晒野。。你一早扮龜啦。。。慢慢扮 ~ 你是最強的。。。睇下邊個收皮先。。

又玩9陰警察  一開始你收呢個人我地d幫人就密6道傾 佢就愛理不理 打5到中文je 都打個字應下好丫 你話我地態度5好 5尊重人 得 咁你地解同盟果陣 係同盟rc傾完 有冇人同我地幫講過 係尊重人 解果時都講聲 話解就解 即係同盟6個幫講左就算 個直屬同盟5洗講既 呢d叫尊重!? 打咪打囉  殺多win果陣我地有冇開過英雄貼 到你有人幫1win殺數你又做左d咩 5係話一千頭果晚啦  第1晚你就開啦  滿口既仁義道德去左邊度  尊重?!我真係而家先理解尊重定義係 係咩位  係你地教我架 多謝晒

孫吾飯 發表於 14-4-30 06:39 AM
回覆 東方吱 的帖子

早講丫碼....點解之前我一代線唔撚幫皇帥彈琴架diu...7撚左添

禦影上面已經講左當時同紅塵並無敵對關係  而同盟線既主要敵人一直都只係皇帥高登神判豪俠之類
而2ser既紅塵翱魂散人殿  合ser前大家傾過係可選擇打/唔打  唔係強制性
e.g.  同門一向都堅持唔打散人殿  因為入面有d高層係同門出身

咁點解魔塚加入同盟線之後  就要迫我地改變左呢樣野?
所以禦影/紅塵 同 一代/皇帥好明顯係2種唔同既關係  你唔好混淆視聽OK?

大家打機冇話唔可以識敵線既朋友  
早係以前同神判敵對之時  我都有神判朋友
到宜家佢冇玩我地都仲有聯絡  我覺得只要大家傾得埋  各自身處咩幫會有咩問題
九陰只係我地生活既其中一部份  遊戲以外仲有好多其他空間比朋友發展
唔好將你地魔塚既價值觀夾硬套係我地其他同盟身上

有補充同門收易雲當晚過魔塚rc傾
係有人左一句狗右一句畜牲
覺得魔塚極度唔尊重人亦唔將人當成係人先解同盟
之後魔塚好快手主動set敵對再一個接一個追殺令
當晚零晨戰況同門殺敵3xx對魔塚殺敵15x
無人出過英雄帖去囉威
同日下午追殺令依然持續
直到端木清心開左第一個英雄帖po殺數
同門先有人忍唔住嚮英雄帖還擊幾句
但六道依然唔想我地咀炮
仲好記得當日海皇都有份洗帖話同門無錢咀炮
再到跟住落黎既當晚就係同門第一次打到千幾個殺數既事

花生友路過

根本係魔塚囉黎賤 魔塚你一合ser上一代最大敵人 皇帥同盟 人地有冇立即解同盟宣敵對呀?

waiwailoves 發表於 14-4-30 03:19 PM
又玩9陰警察  一開始你收呢個人我地d幫人就密6道傾 佢就愛理不理 打5到中文je 都打個字應下好丫 你話我地態 ...

我地平時開會既RC你地高層唔知?  你地某幾位高層好似連頻道管理員都有埋
平時開會傾野你地有出現過?  唔好講到我地好似特登無視你開會咁  
我未見過有魔塚高層除左某1-2次幫戰之外  其他開會時間有出現過係RC

5好玩啦第1晚 你地個大痴漢就開啦  5好學某幫又話比我聽要圖要證據 有事d野講心 做得出5怕認  同埋而家問你點解  解同盟都5可以同魔塚講聲 你話既態度5好就5洗講  呢d原來就係你地既尊重方式  咁你自解同盟 5洗講  咁我打你有咩出奇  呢個就係我地對人地5尊重我地既方式 大家觀點5同  事情已經發生左  打就打  5洗成日係度post埋d野 講到好似我地魔塚錯晒  你地岩晒  冇做錯過野啦 多如  講到永遠你地是對的 講經咩

上一次滅蟲係天哥  
今次滅蟲係邊個

btw 有冇人冇聽錄音都覺得
係有人左一句狗右一句畜牲
呢句係真而且係某一個人講

開會呢d野你就要問番趙暈同小邪啦  由傾合ser同盟之前  我地已經再3聲明 我地5洗去同盟rc傾 一代邪教既咩決定 都代表我地魔塚立場 5理做咩  佢地想點打我地就點打  你今日可以問番佢兩位  5好係度講經原來咩都5知

b!tch 發表於 14-4-30 04:54 AM
我都係聽我代幫主_尋講  咁你當我家幫主講野錯吧

請閣下提供遊戲名稱

我地一代名將開會以黎,一路都無人講過
甚至乎千尋亦無就呢件事發表任何對外言論/批評

waiwailoves 發表於 14-4-30 03:35 PM
5好玩啦第1晚 你地個大痴漢就開啦  5好學某幫又話比我聽要圖要證據 有事d野講心 做得出5怕認  同埋而家問你 ...

你又姓屈啦
大痴漢po既係過千殺數(即係第二晚)
仲no.1~no.10每位既殺敵數都有
你時間有錯亂就收下經

尊重方面:你唔尊重人我地亦都唔使尊重你

話我地開po黎拗?睇清楚係邊面既人開哩個帖好無
之前有幾個帖有d內容將事實調轉哂黎講
我地都無人出過聲
見好就收啦

魔塚淨係識得言語侮辱人
講過既野做過既野唔夠膽認
當晚rc我地無防你會o係中立幫rc講同盟線幫會壞話
無錄你音 你咪唔好認囉紅眼

魔虫成都打交輸到反哂脣 端木清心就場景頻講 我而家唔係要打你 係要打你老母
無家教 網上言論不用負責任

老趙小邪唔出手
係無眼睇你呢個所謂朋友搞出黎既幫會

一條盟線20幾人rc等捉你兩小時
你就o係出面殺同盟2小時
自己癲狗症亂咬人話人狗仔狗仔畜牲畜牲
帶返你班狗仔返農場幫手整肥料啦

唔好意思 我就係一個對朋友好 對敵人差既人
打親追令 唔係d皇帥神登出黎抽水 你開到太極先講啦
又要有圖有真相?又要有錄音有真相?收皮啦

又話屈啦  第1晚3百幾殺果時你地就開啦  你係咪思覺失調 以為係同1晚丫 果晚第2日我就即同某人電話講 呢d咪同門做法囉 某人我5指名啦  邊度事實不符 我真係5知wo求解答  而家好似係你地5收  野野講到我地錯晒  你地全部係岩  呢位人兄

金正恩對中國指指點點投新主北京忍無可忍

中朝關係在老一輩人的眼中,似乎是最親密無間的,用一句說了幾十年的話就是“同志加兄弟”的關係。共同的意識形態加上幾千年山水相連的歷史淵源,鑄成了中朝之間緊密的關係。這種“同志加兄弟”的關係在朝鮮戰爭時期達到高峰。但是,隨著兩國走上不同的發展道路,中朝之間漸行漸遠,這種“歷史友誼”正在經歷前所未有的考驗。在朝鮮批評中國的情緒不斷上升,而在中國,視朝鮮為戰略包袱的觀點也大有市場。中朝之間到底出現了什麼問題,中朝關係的“結”在何處?來自西陸軍事http://www.xilu.com

對於朝鮮的不滿,中國人多批評以“白眼狼”,“不知恩圖報”等話語,認為朝鮮沒有能回報中國對它的付出。更多的學者則從歷史的角度,將中朝關係解讀為朝鮮對中國的利用。沒有什麼實際的“感情”。但事實上,果真如此嗎?

金正恩对中国指指点点投新主 北京忍无可忍

朝鮮在“利用”中國,這本身並沒有錯,但問題在於這種“利用”也不是錯,因為中國也在“利用”朝鮮。從學術角度看,所謂國際關係,就是國與國之間的互相利用。美國與日本難道不是互相利用嗎?中國與美國又何嘗不是互相利用。沒有永遠的朋友,只有永遠的利益是國際關係的重要法則,在所有的國際關係中,無一例外都是互相利用的關係。一些人“發現”朝鮮在“利用”中國,自認為找到新大陸,其實大可不必如此大驚小怪。

中朝之間缺少“感情”,朝鮮在利用中國並不是什麼不得了的事,也不是中朝關係真正的“癥結”所在。中朝之間矛盾不斷的根源,在於中朝雙方對雙邊關係有不同的理解與定位。

分別只是有沒有人用完即棄.棄完再反吃!昨天=3=大佬.今日仇人狗仔.明天又是兄弟!.X你真係得!!!我服了~

waiwailoves 發表於 14-4-30 03:38 PM
開會呢d野你就要問番趙暈同小邪啦  由傾合ser同盟之前  我地已經再3聲明 我地5洗去同盟rc傾 一代邪教既咩決 ...

<<唔洗去同盟RC傾  一代邪教既咩決定 都代表我地魔塚立場 唔理做咩>>

你咁講即係只要一代邪教唔反對的話  就冇問題?
當晚開會冇人反對過同門解魔塚同盟  唔信你可以逐個同盟問
同盟會議上  魔塚應該要派代表出席一齊傾  但你地選擇左跟隨一代邪教既決定
到宜家  因為自己既缺席  你話返我地轉頭  指責我地解同盟個陣都唔知會你
會唔會有d講唔通?

同埋解同盟後第2晚  雪姬同趙暈一齊過魔塚RC邀請X過黎開會
我地廿幾位高層一路係同盟RC等左差唔多2hrs  
而當時快活島上面  同門比魔塚封百草既打鬥係無停過  我睇唔到因為大家傾緊而有停戰既跡象  
最後X亦都冇應邀出席會議
咁又係我地既問題?  唔通我地冇付出過誠意  想去解決返件事?

其實魔塚幫主X好多時都惡意中傷其他幫會
今次一代邪教同門禦影等應該知道X是什麼人吧
其實二服好多幫細幫比X威脅過要一起打紅塵百鬼O魂散人
只是都是不成功才組成一條戰線人打X而已

發生了這件事後,請問以上各幫會高層還會追擊二服的幫會嗎
還會相信X/魔塚的說話嗎

當初東方吱吱呢個人 扮入魔塚 真收料我都未話你啦  你仲有面講野!? 原來所謂當初同盟係要玩收風  你都幾晒利  九陰你地玩晒啦  玩手段邊夠你玩

我如果連收個人 交個朋友都要得你大魔虫同意
我仲使搞幫會?

而家我地咁多個幫係搞幫會 係玩遊戲
唔係打你魔虫工

你喝一句呢個人唔收得 你即刻踢左佢
我就要理你?我地個幫主點做落去?幫會點搞落去?

cwas 發表於 2014-4-30 08:19
我就係紅眼....你真係幾吹得.....

我幫副幫主,有一隻細號係絕域天雪既會員
佢o係天雪rc聽到魔塚幫會既 ...

紅眼,乜你同天雪果邊好熟既咩?
搞乜成個九陰都鍾意老屈架

唔撚好同我講經啦..幾撚時叫撚過我出席你地會議~~~你地一味係到9up當秘吸~ 笑話..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:22 AM , Processed in 0.036925 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存