2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 對夢歷玩家既小小意見
go

[閒聊討論] 對夢歷玩家既小小意見 [複製鏈接]

事先聲明,鐘意睇就慢慢睇,唔鍾意睇既請禁ALT+left,唔好哂自己時間。

1.鍾意串人公屋狗既玩家: 你覺得自己住私樓好威威?層樓咪都係你父母買既,關你x事。再講,住得私樓既未必唔係狗,唔好有口話人冇口話自己。
2.鍾意串人套裝垃圾既玩家:比起人地套裝,你既人品更垃圾。再講,己所不欲,勿施於人啊。
3.hkd戰士:苦海無涯,回頭是岸啊。放少D錢落夢之到,用D錢多做其他有意義既事,你既人生將會變得更美妙。
4.平民玩家:玩得開心就得,無需要為裝備過分擔心。

利申 1個厭惡夢之現況既玩家

已有 3 人評分Good 收起 理由
斤欠 + 2 鼓勵
曉峰2068 + 2 1-3點 完全反映緣狗族質素
a10fc98 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 6   查看全部評分

退夢啦朋友

十週年勳章(賀詞)

總結:樓主依家比人恰到上心口,用D理由安慰自己

雖然唔知發生更咩事
但樓主講既似乎有D道理~_~
所以加左2分XD

回覆 blackdeath 的帖子

如果我係比人恰到上心口,我仲唔係呢個POST 狂X呢班人? 我發呢個帖,只不過係想引起夢歷玩家們對呢D問題既關注。 再講,你講得甘既野,唔通你都係其中一分子?

回覆 G.NA 的帖子

唔係有朋友一齊吹水,打死 辰早退左

呢個就係而家隻game既核心問題 唔洗理個d只會pvp 恰人既人
話得出人地比人恰到上心口 個個人已經係用膚淺既眼光去睇人
1.鍾意串人公屋狗既玩家: 你覺得自己住私樓好威威?層樓咪都係你父母買既,關你x事。再講,住得私樓既未必唔係狗,唔好有口話人冇口話自己。
2.鍾意串人套裝垃圾既玩家:比起人地套裝,你既人品更垃圾。再講,己所不欲,勿施於人啊。
3.hkd戰士:苦海無涯,回頭是岸啊。放少D錢落夢之到,用D錢多做其他有意義既事,你既人生將會變得更美妙。

第1點要問下緣狗既天行 回憶愛  童話為左避嫌話自己住天橋底 呢個就係緣狗既副家長
第2點冇辦法改變 隻game有質素既玩家都走左好多 hkd戰士用左咁多錢整裝備 就係要串人去補償用左hkd既心理
但當愈係看重裝備,打交,大p  往往無形中會變成狗眼看人低 不能持平
就好似緣狗既聖之刃,天行,親吻掠過,或之前係緣狗既小地 佢地都有共同點  好勇鬥狠 亂殺人
童話更將p場=殺人視為真理  緣狗膠長Tattat更要數別人死亡次數然後笑人裝備 佢地咩質素大家有眼見
第3點 冇得放少d錢 因為已經放左好多錢 唔用錢對於之前花既錢就冇意義  解決方法就係放ac 放到就回本
放唔到就繼續用繼續扔錢 就好似緣來這一家 AC放唔出 繼續在苦海  對佢地黎講大p打嬴,長駐p場就會將人生變得更美妙

4.平民玩家:玩得開心就得,無需要為裝備過分擔心。
有幾多人會做得到 通常要用好長時間辛辛苦苦整套裝備 同埋 平常心玩game 而家買少見少了

簽名被屏蔽

曉峰2068 發表於 14-5-3 12:11 AM
呢個就係而家隻game既核心問題 唔洗理個d只會pvp 恰人既人
話得出人地比人恰到上心口 個個人已經係用膚淺既 ...

P場唔視殺人為真理 唔通視和平為真理?
呢隻遊戲的P場原來係要和平相處?
你係唔係HIGH尻大左?
ON9

回覆 紗南去左邊 的帖子

p場殺人冇問題,見有人就亂殺一通 仲要以為自己係神手呢個就係問題

回覆 曉峰2068 的帖子

有幾多人會做得到~
岩既,打機都係求開心姐,冇必要玩到dum錢,玩到去恰人,玩到去串人
玩得開心就得,無需要為裝備過分擔心
小弟就係其中一人

michael9  精品文章  發表於 14-5-4 05:25 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
曉峰2068 + 2 支持 一齊加油

總評分:  Good + 2   查看全部評分

鍾意串人公屋狗既玩家: 你覺得自己住私樓好威威?層樓咪都係你父母買既,關你x事。再講,住得私樓既未必唔係狗,唔好有口話人冇口話自己。
聽到未呀緣來這垃圾

昆狗童話  知道自己族柒了就只能屈我昆死地
你睇下佢 真係賤到冇人有

點呀 抽水王童話 知道自己冇位入 就話我昆新手死地 你比其他壇友圍插又扮睇唔到
估唔到你先係背後主謀囉 一開始就借打幸族為名 霸佔4s即戰搶水 p場又亂殺人 估唔到你人格係咁低劣
見到你屈我昆新手死地 講到有圖似層層 咪又係冇證據 葡萄人地帶左200幾場 你真係好冇出色
只係識得係game昆人裝備 帶人死地呢d踏實既事你又唔做
不過由得佢啦  明眼人都知佢葡萄緊  我帶死地2XX場 信譽良好
點會因為緣狗9UP 就比佢屈到呀 緣狗話人地公屋狗都可以厚面皮講到自己岩
童話會屈人又有幾出奇 不過唔緊要 反正佢都無可以打破就個輝煌記錄

michael9 發表於 14-5-2 11:21 PM
回覆 blackdeath 的帖子

如果我係比人恰到上心口,我仲唔係呢個POST 狂X呢班人? 我發呢個帖,只不過係想引起 ...

佢咪頭三果類人LOL

曉峰2068 發表於 14-5-3 12:11 AM
話得出人地比人恰到上心口 個個人已經係用膚淺既 ...

最抵死係緣狗連退路都唔比人

傻豬小茵想放AC又要人唔好收

人地唔想玩都唔比,幾霸道呀

回覆 風至 的帖子

原來有d咁既事  童話恐嚇玩家唔可以收人ac
收左就永世清佢  估唔到童話除左昆人 呢d野都做得出

咪係囉 睇下緣來這一家d人幾惡 其實咪又係昆狗家族
仲要話哂所有住公屋既人 真係...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:04 AM , Processed in 0.036905 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存