2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 貝兒(千兒)出山記@@
樓主: 側田先生
go

[新聞] 貝兒(千兒)出山記@@ [複製鏈接]

久違既花生,等我圍觀下先=]

唉 真係得啖笑
不在其位 不謀其政
自己根本無玩國服 就係度估人地係點睇
估完就當係事實
架係自己丢既

第一
絕對無排斥香港人 你可以親自開AC入去問下人 仲可以上百度問
你講到乜野都要引用證據 好 咁你就搵個證據邊度排斥香港人

第二
絕對無破壞當地生態
戰爭既遊戲
唔通贏左就破壞人地生態?
姐係一定要輸 先唔會破壞生態??
你不如返去諗下個LOGIC講唔講得通先啦

第三
當地人反感
無錯 呢個遊戲不嬲都係要有激情先好玩
黃國人一直對我好好 我話打邊佢地都同我一齊打 支持我
tieba.baidu.com/p/3207919148 (沒有權限發表 URL 連接)自行連接

而你就 只係 引用D敵國對我既意見 真係可笑 多麼可笑
諗返以前 4個國都好憎我架啦 喂大佬 個遊戲係打仗 無仇恨點打得激烈阿?

最後一句 自己無玩唔好識少少扮代表 以為自己全能全善全知

講多句 我係國服夜曲黃國
見到 香港 大陸 台灣 文化交流
非常和睦
香港人/台灣人 都會打下簡體字就返大陸人
而大陸人知我地係香港/台灣 見我地打簡體字就佢地 佢地都會話唔洗, 繁體我都睇得明
香港人 會講野多用白話文
台灣人係RC講國語都會講慢D就返香港人

你都可以入去試下

笑傲無雙 玩過星曲WEB

黃國貝兒 發表於 14-8-4 09:57 PM
唉 真係得啖笑
不在其位 不謀其政

當事人出來鳥

OK,你話我只係 引用D敵國對我既意見
咁我今次就逐層逐層樓同你掃落去

D-D刘明

花生友,無視

你他妈够贱。不过我很喜欢

如果你覺得咁係讚緊你,我都冇計,三色台睇上腦

留名
你不能走,不然wg就师出无名了

甚至已經有人認為呢排D外掛係你引黎

终于不用再忍受你的脑残言语了么。

我睇唔到正面字詞

热烈地弹琴热烈地唱!!!! 好喜感

花生友,無視

留名。

花生友,無視

离开是换个小号继续玩吗?
听说很多知名玩家都这样

我比你當埋係立場中立囉或者由你解讀佢既原意又點話

好强

其实这玩家有一点还是说得很对的”这游戏本来就是为了自己所属的国家而战,大家却遗忘了这游戏之精髓”07年的时候这游戏很大一部分玩家都是热衷于此点的,现在确实不复存在。

第1個認為你講得岩

要换ID了吗?

覺得你係重玩第2個AC,感到不安

(#12一係比人刪帖一係就係百度吞左)

小千不玩的主要原因,是因为T人外G吧。不光是小千这样的新手玩家,老玩家也无法承受。如果外G还在FE肆虐,走的人会越来越多。因为已经不愿意推进不愿意进战场了,不知道什么时候就无限掉线。
现在走的是小千,下一个就不知道是谁。
走了一个小千,夜曲各国还有卡X,还会有新的口水战。有人因为小千的离去而高兴,等下次无限掉线的是你和你自己国家战场,FE还能撑多久。

其實我都留意左佢幾耐,佢既立場係明顯保皇,第2個
(點評入面我都廢事COPY埋出黎,保皇果條友自言自語)

祸害完女王,引来一堆无端的仇恨,目的达到了,走了?同为女王玩家,实在无法生出跟你一样的自豪感!呵呵!千千真是高大上噢!

立場明確,同為黃國都唔保你

带着自认为满意的成绩 离开了FE 活在自己的世界里是满足的,望一路走好。

唔洗我多講啦下話

终于走了  只有女王?我都不想戳穿你。。

老老柒柒,你係其他國都有AC?

没千儿 这夜曲又要进来沉闷状态~_~

第三幅图。大陆上还有老头的要塞。差评!

串緊你唔係玩緊沙漠化中土架咩

我去,最后一句是有缘再见阿!!!!

唔想有缘再见

我只好奇最后一张宣战的图。

如果同样是千儿宣的,
那麼,
为什麼要遮最后一张的宣战名字呢?
怕别人知道你新开的小号吗。

其實你都成功左,成功令人淆你開新AC

存在感不是这么找的 你游戏里把别人打尿自然会有人记住你 老是发些无聊贴没用的

第一個理性討論+我本身想講既野完全同佢一樣(比你班手下搞到離哂題)

7号就来新版本了 我信你???

同#20(已經開始懶得打字)

是下一个ID见吧?

同#20

后会无期 喜大普奔 祝楼主一路走好  

唔想見番你

有本事来魔兽世界搞挂啊,他们就是职校技术的蠢狗,估计都没钱买点卡,哈哈

其實我唔撚明佢UP乜柒

估计是新版本了大修复,你们卡不动了?

係咪真相?反正佢都係串緊你高P

换个艾迪再贱!!

人地係認為你係開第2個AC再玩

拿,今次夠清晰未呀?

叫下你班兵講野都比少少說服力啦,講左咁耐得你比到個例子黎睇下

至於你話
第二
絕對無破壞當地生態
戰爭既遊戲
唔通贏左就破壞人地生態?
姐係一定要輸 先唔會破壞生態??
你不如返去諗下個LOGIC講唔講得通先啦

http://tieba.baidu.com/p/3193853905
http://tieba.baidu.com/p/3200503271
我求下你地望清楚少少先啦
我已經COPY左呢幾條LINK好多次喇

黃國貝兒 發表於 14-8-4 09:57 PM
唉 真係得啖笑
不在其位 不謀其政

再補充,你係就上貼吧開張PO
睇下D人支唔支持你繼續玩囉

自我感覺良好

唔知呀你呢?  等陣先繼續禁F5,落一陣街街先  發表於 14-8-4 11:21 PM

拿,今次夠清晰未呀? 拿 , 今次又真係好清晰
你引用左廿幾個人 完全無一個係話 針對香港人
所以你第一頁講既point [我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面] 絕對無咁既事

第二
你話破壞當地生態
先唔同你講logic有冇問題

乜你覺得 [統一五大要塞] [沙漠化中土] [打國任] 係一個人就做到???
用下腦都知無可能
事實係成個黃國上上下下一齊打 先打得出黎

所以點樣破壞生態?
你只可以話我高調
但係百度個吧入面有七年黎咁多頁
你睇下有幾多人開post
我只係佔左萬份之一
萬份之一=高調? = 破壞生態?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

黃國貝兒 發表於 14-8-4 11:53 PM
所以你第一頁講 ...
所以你第一頁講既point [我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面] 絕對無咁既事

冇問題,你唔明發生緊咩事我就退一步
我收番呢句說話<del>我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現</del>
我係香港人都覺得冇面
但係呢句我唔會收
我係#19已經講撚左,但係你都唔睇OR睇唔明,咁就算
我冇義務同你解釋咁多次

有好多人都好憎班強國人成日黎香港做埋曬d柒嘢
但係有好多大陸人窮到連香港都落唔到
但係我地都係照屌班強國人/蝗蟲
啫係其實要建立一個群體對外的良好印象係好難
但係要做一個壞印象就好易
唔通呢個世界冇好嘅大陸人咩 點都會有掛
但係當其他低劣的強國人,係其他國家做埋d弱智野個陣
大家只會記得強國人就係咁on9

我引番肥魚句野,我都廢事再打字比POINT你
你根本就唔明發生緊咩事

第二
你話破壞當地生態
先唔同你講logic有冇問題

乜你覺得 [統一五大要塞] [沙漠化中土] [打國任] 係一個人就做到???
用下腦都知無可能
事實係成個黃國上上下下一齊打 先打得出黎

所以點樣破壞生態?
你只可以話我高調
但係百度個吧入面有七年黎咁多頁
你睇下有幾多人開post
我只係佔左萬份之一
萬份之一=高調? = 破壞生態?

你唔洗同我講我LOGIC有冇問題
我依加就直頭屌你LOGIC有問題加講野冇POINT

本身港服已經係咁,有咩人會無時無刻睇住個宣戰公告仲要記得本土場場名仲要咁得閒入本土場同你玩小圈子?
你亦可以當唔打本土已經係不成文既規定,反正就係好少人會宣本土
如果你認為自己小圈子團內圍維喂去宣人地本土係成個黃國上上下下一齊打
咁我都吹你唔漲既

其實我一直都話緊
其實玩海外服(陸服),乜唔係要尊重番本地人先架咩?
加上要低調玩架嘛下話?

係你地自己離題,就唔好當係我LOGIC有問題

關於你個萬份之一,我覺得都幾搞笑
你覺得警察會優先去捉打劫呀婆既賊仔定去捉搶銀行既賊仔
呢個根本就係質量同數量上既問題

依加成個TOPIC比你同你班細既搞亂哂

我一直都話
實玩海外服(陸服),乜唔係要尊重番本地人先架咩?
加上要低調玩架嘛下話?

就好似
我問中央幾時有得普選
佢答我 克里米亞唔應該入俄

唔好意思,我鐘意紅色大字

asdmmb123 發表於 14-8-5 12:04 AM
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

屌你老母

得啦 你講咁多野 都係想講佢小圈子搞事姐
你知唔知同小千一齊打戈D係咩人?
你知唔知國服入面官網有軍團排名?
你知唔知黃國最大個3個團都同小千一齊打??
PS: 你睇完國服夜曲黃國,最大個團係邊個,再望下留言果個花影係咩人

martha2007 發表於 14-8-5 12:27 AM
得啦 你講咁多野 都係想講佢小圈子搞事姐
你知唔知同小千一齊打戈D係咩人?
你知唔知國服入面官網有軍團排名 ...

得啦 唔洗護駕護得咁西利喇
你知唔知我講緊咩
你知唔知我中心TOPIC係咩
你知唔知你又離哂題
PS,我已經開始覺得同你講係浪費時間,直接叫你老頂出黎同我玩算啦

唔知呀你呢?真係好煩
首先佢自己無打國服,就以為自己知哂所有野
話國服已經傳出專踢香港人<--- 老屈完人無證據 轉個頭又柒下柒下收返句說話

都算, 之後又屈人小圈子
我都比埋證據你, 你上國服官網睇下, 上百度睇下
打要塞/打中土/打國任 全部都係國服本身d大團一齊打
再唔信可以開隻ac入黃國問下
偏偏鍾意無視事實

極其量你只可以話佢高調

見到個唔知呀你呢?
唔知內情扮知內情,知少少扮代表
香港竟然有咁on9既人, 我係香港人都覺得無面=[

martha2007 發表於 14-8-5 12:44 AM
個唔知呀你呢?真係好煩
首先佢自己無打國服,就以為自己知哂所有野
話國服已經傳出專踢香港人 ...

都話左
加上要低調玩架嘛下話?

係我中心topic
我由你第1張回帖開始已經提你開始有少少離題

然後你屌尻我話我柒下柒下收番
唔好意思,我真係忍唔到口

我收番係因為我見你老頂起馬比撚到少少例子我
我先收番,如果唔係我洗撚比面你地?
由港服已經開始on99既tm團?

屈你小圈子?大團?
關乜撚野事?你個團200人同時上線,個場咪又係50打50咩,我比你成團人都識飛咁撚勁
都係50打50
大團?哦
我依加屌緊你係宣本土5打0,贏撚左就公告天下

唔好意思,我係個粗人,我粗口係多左少少
我憑乜撚野話tm團係on99?
我憑港服貝兒姐帶領tm做過既所有on9野
我憑當年10q血洗tm既片

喂,打唔打番場呀,有人想同你地打wo

卍小兵卍  打佢老母臭  發表於 14-8-20 10:59 AM

martha2007 發表於 14-8-5 12:50 AM
見到個唔知呀你呢?
唔知內情扮知內情,知少少扮代表
香港竟然有咁on9既人, 我係香港人都覺得無面=[ ...

見到你咁on9
我一開始仲以為你講野會有point
點知原來咁on9
我仲同你講左咁耐
我覺得我真係好傻好天真

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

fez萬年花生
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

幾時打本土5vs0贏左公告天下阿= =
唉你準備柒多次啦

martha2007 發表於 14-8-5 12:58 AM
幾時打本土5vs0贏左公告天下阿= =
唉你準備柒多次啦

http://tieba.baidu.com/p/3204668455

唉你去食屎算啦唔好再黎搵我
完全溝通唔到

加上要低調玩架嘛下話?

明唔撚明呀

asdmmb123 發表於 14-8-5 12:58 AM
fez萬年花生
fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

叫親d人上黎食花生都係會遲1日

唔好問我野  我都遲左日呀HI你 但你冇叫我我明明有ON RC 唉 朋友  發表於 14-8-6 06:20 PM

哇好撚柒阿 拿依家人少少我勸你快d刪左佢 廢事影衰香港人=[
你用你屎眼睇清楚 咩國打咩國啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 02:32 PM , Processed in 0.037394 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存