2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 貝兒(千兒)出山記@@
樓主: 側田先生
go

[新聞] 貝兒(千兒)出山記@@ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

開新post啦,多數要開多個post解釋架

首先 打本土已經7月既事 後尾知道大陸人唔中意都冇再打
第二 紫國長期偷黃國本土 打番人都正常
第三你話貝兒引外掛黎 我想講序曲都有掛 夜曲既野搞埋序曲?
第四 貝兒 百度比人插佢高p  開番個post同人交待番自己用左加速器 係對大陸人既尊重 但係仲要比人故意踢
第五 我相信你有留意佢次次po文都係用簡體 文中絕對冇表明過自己香港人身份
仲有我之前話過你法官天文台 我認過火左 不過你話黃國班on9影衰香港人果下真係嬲嬲地 我唔理你同貝兒有咩私人恩怨 希望係度既人客觀分析 同埋尊重番唔同立場既人
下下爆哂粗又問候 成個長毛咁  
重申唔係想同你鬥戰 但係希望你認真了解陸服既情況再上黎討論  或者可能我地當中真係有錯 黎到一齊玩 都冇所謂(尋日全國幾個團好齊心打哂國任12/12@@) 唔好再係度狗咬狗骨自己人鬥自己人 固執己見
我知你出發都係為香港人好 不過咁嘈真係冇意思

oooiii  長毛成日爆粗?唔係呀化?  發表於 14-8-30 12:07 AM

留名睇round2

真係好搞笑= =貝兒d仇家原來咁多
其實上面插貝兒果d人,全部都無玩國服,為插貝兒而插ga-,-
事實係咁,
排斥香港人係真係冇,咩引起本地人反感,呢個好正常,港服都會,咩綠國唔鍾意紅國,藍國唔鍾意黃國,
至於咩統一要塞呀,沙漠化中土呀,咁難打,貝兒邊有本事自己打= =
係貝兒係入面識左d大陸人,之後d大陸人同佢打,打完之後貝兒再開帖慶祝,
本身打贏都無咩野,係佢高調得濟開帖慶祝先被其他國鬧,
但黃國入面就無咩人對佢反感,起碼我見到貝兒話招人宣戰唔同團都有幫佢宣
anyway貝兒都收左山,仲有咩好嘈=,=

禁多人屌鳩佢原來只係佢嘅仇家rofl

食花生慢慢爬文

大佬到此一遊

endylamk  最近去左邊 v_v  發表於 14-8-6 09:42 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
endylamk + 1 原創內容

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

樓主中出即飛

打佢 打佢 打佢

大佬- 發表於 14-8-6 03:27 PM
大佬到此一遊

殺C BLUE LEE
WHATSAPP果個你黎?

nope 我移左民去阿努啊圖, 行到邊都係陳啟泰, 我思緒好亂

OH久違一上就有花生了

花生花生.. N年無上2KF

大佬- 發表於 14-8-6 07:29 PM
nope 我移左民去阿努啊圖, 行到邊都係陳啟泰, 我思緒好亂

唔係wo,琴日我先見到你係日本同個黑人走左去北極行街

好亂下WO .. 真係唔係好明..
有冇人可以解釋下咩事... 最好就用50字內~~!!!

樓主單野等我凌晨先再玩,岩岩先番到屋企 沖個涼先
想花生想朋友唔好錯過下面條link
http://tieba.baidu.com/p/3209154277

樓主係邊位勇士,可唔可以回下帖,thx

mxfish  雷神轉戰百度.  發表於 14-8-7 02:35 AM
mxfish  笑撚左.  發表於 14-8-7 02:31 AM

好想知闪步换磨石 果個乜水

kinghimnba 發表於 14-8-5 11:52 PM
首先 打本土已經7月既事 後尾知道大陸人唔中意都冇再打
第二 紫國長期偷黃國本土 打番人都正常
第三你話貝 ...

次次都係要copy呢兩行字
其實玩海外服(陸服),乜唔係要尊重番本地人先架咩?
加上要低調玩架嘛下話?

由於琴晚唔得閒,今日有野做,本身已經唔多想理,因為已經解釋左無數次,舉左無數次例,你地都係唔明
但係RC班仆街仔係咁話想食花生,咁我唯有RD2啦

第一加第二(性質相同,一次過答),我由4#開始,就係講緊,點解要高調打機?指緊既係點解你地老頂係都要上人地既討論區做埋D令人反感既事
偷唔偷地,我理得你,正如你所講,我係法官天文台,我又唔係日日玩
我假設你地係好被動,人地偷完你地先偷番人地
我諗,應該都會有人幫下口掛?
但係我見唔到張PO有人幫口,只係見到插
D人甚至係用 以其人之道還治其人之身 黎形容件事
----------------
補充,引用其他人既討論
唯一男: 7天免费试用 可以安生7天了,能劝劝千 别让它老打老头本土吗
2014-7-29 17:39回复

花影_浮生若梦: 她初来乍到,还不了解国服。不明白国服的本土是个拉仇恨的东西……会建议她没有理由不要再打本土。
2014-7-29 17:49回复

唯一男: 确实拉仇恨,第一次打老头本土5张图,全是在老头开战以后宣,问他为什么打本土,千的回答是:没事做才打老头本土的。好那就打正面吧,我们等着它们宣,进战场 千出sl 出qml ,请体会一下那感觉。千在老头这边的叫法是:无敌千。

自己睇,我已經開始懶得同你地解釋

第三,我係指 有人認為係你地老頂引掛入黎,唔係我認為
我引用番24#既原文
[quote]#4
留名
你不能走,不然wg就师出无名了

甚至已經有人認為呢排D外掛係你引黎[/quote]
睇清楚未

第四,
http://tieba.baidu.com/p/3198207620?pid=54699324555
個TITLE已經充滿激情
小千已经用了加速器 你们别再为自己垃圾而找借口说我卡 附前线...

再睇內文
打不中我的SL是你们技术问题
你们就回去好好练习骑士吧 我不会笑你们的

硬要为自己没技术而找借口 又用外挂/踢人的话 只能说没脸的是你们

又真係幾尊重下

第五,係冇表明過,但係全世界都知,咁有咩分別呢?

仲有我之前話過你法官天文台 我認過火左 不過你話黃國班on9影衰香港人果下真係嬲嬲地 我唔理你同貝兒有咩私人恩怨 希望係度既人客觀分析 同埋尊重番唔同立場既人
下下爆哂粗又問候 成個長毛咁  

引用番我既原文
點解可以玩到高調成咁,前排我都有個陸服fd同朕講
喂屌你睇下,港服黃國班on9仔去陸服搞事

又唔係我話黃國班on9,我原文引用咋wo,加上我一直都話我係個老粗
同埋,如果要直接開戰我就開左啦,洗同你地玩到34#先開戰?
我34#前都係理性討論,後面先粗口滿天飛
我見係你,唔係m字頭個條友,如果唔係第一句我就問侯左伯母先
客觀分析?我唔客觀分析洗同你做資料搜集搵咁多條link?我同你地講番客觀分析就差唔多
冇圖冇例冇link,得個up字,我真係求番你地客觀分析就真
唔好因為老頂係自己人就幫到出哂面,的確,張po入面有人都係我既fd,但係回親都有例子
你地講左咁耐都係得你地老頂比到1個咁大把既例子

重申唔係想同你鬥戰 但係希望你認真了解陸服既情況再上黎討論  或者可能我地當中真係有錯 黎到一齊玩 都冇所謂(尋日全國幾個團好齊心打哂國任12/12@@) 唔好再係度狗咬狗骨自己人鬥自己人 固執己見
我知你出發都係為香港人好 不過咁嘈真係冇意思

同上,要鬥戰一早開左火
no~唔係自己人鬥自己人,我唔係玩黃國,唔係玩夜曲,更加唔係你地既fd
所以唔係自己人,有冇意思我就唔知,我只係知我等緊場

Fez新手 發表於 14-8-6 03:47 AM
真係好搞笑= =貝兒d仇家原來咁多
其實上面插貝兒果d人,全部都無玩國服,為插貝兒而插ga-,-
事實係咁,

你諗清楚自己想講咩先啦88

同埋唔該你想加入戰團就睇番我前面講過既野先啦
同一樣野我都插左幾十次

回覆 唔知呀你呢? 的帖子

你係咪認錯人啊? 我最近哂黑左, 我先係個黑人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:21 PM , Processed in 0.040400 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存