2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 貝兒(千兒)出山記@@
go

[新聞] 貝兒(千兒)出山記@@ [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

陸服佢最近好出名  LINK:
http://tieba.baidu.com/p/3204668455

:smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D:

十週年勳章(賀詞)

多口問句 邊位係貝兒?

連下帖先

其實玩海外服(陸服),乜唔係要尊重番本地人先架咩?
加上要低調玩架嘛下話?

點解可以玩到高調成咁,前排我都有個陸服fd同朕講
喂屌你睇下,港服黃國班on9仔去陸服搞事

然後我上番大陸果d貼吧睇(姐係類似討論區既物體)
http://tieba.baidu.com/p/3193853905
http://tieba.baidu.com/p/3200503271

唔單止破壞左當地生態,仲令本地人感到反感

我想講既係,你依加玩既緊係陸(日)服唔係港服
人地開個server出黎其實只係for自己大陸人(日本人)玩
你想玩?其實冇問題,依加網絡發展技術成熟,google下都有幾十頁方法啦
不過你要清楚一點,官方比你地玩係因為佢地選擇性地無視,甚至係特登為人流
而唔係因為佢地有責任要比你玩
我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面

就好似強國人去外國景點寫到此一遊咁,已經唔係on9既程度
而成件事就好似係上面我所講既咁

希望唔好搞到陸服封ip啦下

利申:有fd玩陸服同日服

唔好問我野  兵哥霸氣長存!  發表於 14-8-6 05:55 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
tingting1012 + 3 睇哂成個貼 覺得你好有重點/_>\ 辛苦哂你.

總評分:  Good + 3   查看全部評分

454 ping :0)...

vpn都唔買抵比人插

mxfish  唔買vpn都唔係400幾ping下.  發表於 14-8-4 03:18 AM

((我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面))) <<<完全冇呢回事
仲有陸服d人只係針對卡b 冇你所講專插香港人
我只係見紅頻d講踢都係踢6國台灣仔 /卡b
仲有我想講條友比人鬧完 佢都開左加速器
自己冇玩唔好講到自己好似法官天文台咁

"希望唔好搞到陸服封ip啦下"
笑左, 人地卡住玩, 宜家仲要降埋PING, 2百幾 都唔會幾遲出傷, 更唔會好似D人話咁: 唔出傷
咁樣就叫映衰香港人?嚴重到要封香港IP?
果到D本地人開掛都未封IP啦

唔知呀你呢?  加上我指緊既係玩其他服有既基本禮貌,已經離題鳥:o)  發表於 14-8-4 02:20 AM
唔知呀你呢?  我冇針對話要封香港ip :o)  發表於 14-8-4 02:19 AM

kinghimnba 發表於 14-8-4 01:34 AM
((我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面)))  ...

http://tieba.baidu.com/p/3193303238
http://tieba.baidu.com/p/3190240386
http://tieba.baidu.com/p/2443925559

唉我都廢事慢慢舉例喇
你想睇自己慢慢去睇啦
我就舉到好多例,咁你呢?

當年港服又係一尻樣,改個英文名 有少少p就當埋係鬼佬
踢埋既情況又唔係冇(洗唔洗我再搵番張po出黎)
你認為陸服d人會好得我地好多?
理得你係港定台定日,總之唔係陸服本地人就當你係外地人
姐係混埋一齊叫港台日

你話只係見過有人插綠國卡b/台灣仔
我夠可以話見到大把人插其他人啦
都係講圖架姐
sorry,我係冇,我叫定fd見到就cut埋比我 掟上黎比你過目一下

的確,港台服岩岩汁既時候,陸服仲有大部份人係同意要接納果方
但係你睇番依加,有幾多人係做緊接納?
一張po可以有20幾個人插,得3個護駕
果3條友仲要唔知係咪兵or香港人or兵+香港人

其實我想理性討論,唔係想開火,但係見到你最嬲尾果句法官天文台就有少少激動

唔知呀你呢?  F5就黎禁爛 於是我決定聽日先繼續F5  發表於 14-8-4 02:26 AM
唔知呀你呢?  補充,我由此至終都冇話過我冇玩,只係間唔中先玩下  發表於 14-8-4 02:24 AM

回覆 唔知呀你呢? 的帖子

你成個帖都講緊人地點映衰香港人架wo 而家又話冇針對話封香港ip 咁唔通無啦啦話封台灣ip :0)?
基本禮貌, 佢都係p住去偷塔姐 就比人鬧一句卡b前 一句卡b後 甚至叫人全家去死:0) 試問佢地又有基本禮貌?

同埋我想問你第2,3個例子點回應"我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專踢香港人既情況出現
我係香港人都覺得冇面"一句?

再講 第一個例子都只係插千兒 冇話要插香港人bo :0)

martha2007  下 人地問你呢句你唔係應該就住個問題去比例子架原來?  發表於 14-8-4 12:46 PM
唔知呀你呢?  大哥 你睇漏左"唔單止破壞左當地生態,仲令本地人感到反感"呢句  發表於 14-8-4 03:08 AM

martha2007 發表於 14-8-4 02:44 AM

你成個帖都講緊人地點映衰香港人架wo 而家又話冇針對話封香港ip 咁唔通無啦啦話 ...

冷靜少少先
我一句一句咁回番你

影衰呢樣野,就我立場黎睇 反正就唔會變
http://tieba.baidu.com/p/3200503271
http://tieba.baidu.com/p/3189985745
http://tieba.baidu.com/p/3201185214
http://tieba.baidu.com/p/3199577671
唉,點解次次都係要我舉例子

你覺得日服封IP有咩作用?你又覺得日服封IP係ONLY FOR香港?
你諗下先,都係唔明我先再答你

基本禮貌, 佢都係p住去偷塔姐 就比人鬧一句卡b前 一句卡b後 甚至叫人全家去死:0) 試問佢地又有基本禮貌?
唔好意思,真心笑左
回想番KING333 P住坐水然後比人亂水都可以屌幾百個回合件事,我只能淡淡地笑
當你嬲緊既時候你會在意你會講出咩言語?唔通D人每次講句屌你老母都要三思而後行等幾分鐘CD先講咩
其實高P玩FEZ唔係問題,只係高P住咁高調去玩FEZ先係問題
唉,如果你都仲係唔明,我都冇計 只能繼續F5下去

同埋都係果句 理性討論

martha2007 發表於 14-8-4 02:55 AM

同埋我想問你第2,3個例子點回應"我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專 ...

首先講番第2個例子先啦
你睇番樓主,你唔係認為樓主係正面討論緊下話
擺明車馬引戰啦

好啦,既然你都係睇唔到
咁我引埋出黎啦
日服那些捞比也就BB的份儿,港服台服的丧家犬们睬都不用睬

最后一句:爱玩玩,不玩滚

至於第3個例子...
一句好爛的大陸狗就觸發左人地開地圖炮車哂台灣同香港人
我都係引埋比你
你妹的 这王八是谁啊 开地图炮就算了 自己先干这种事情就算了别人蹲回来还开心...支持LZ 这种如果是国外友人我表示第一个不欢迎

唔知呀你呢?  差D比你陰左 真係禁少野F5都中伏,第1個例子我點評左你  發表於 14-8-4 03:10 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
刀仔鋸大樹 + 2 惡意灌水

總評分:  Good + 2   查看全部評分

留名花生 又一件柒出香港

膠少陣

有得你玩就低調d玩

唔好唔知自己係連緊vpn玩,
唔係100% 唔p 就唔好咁串 話技術技術
回想返king333,人地冇挑你機都比人拆樓咁吊,
你e+挑埋人地機,仲怪乜野 人地態度都唔好

仲有,大部份人都係一個當全部人咁睇
你自己挑人機就算,但係點都會累哂低調好好地玩個班人
你港服點挑都得,起碼整係自己1個人既事
去到海外服仲挑乜野?

你唔係中意玩FEZ
唔通真係為左浪費錢同時間去海外服咩
點解要搞到自己中意既遊戲 風氣變哂
比埋你唔中意,仲有千千萬萬個中意
唔該d人唔好咁自私

低調d玩人地又著數 自己又著數
但係唔知點解永遠都有班on9係中意拖累人

博上位唔係咁博

小伯 發表於 14-8-4 06:13 AM
膠少陣

有得你玩就低調d玩

唉終於有人明白發生緊咩事
我仲以為我插錯人

mxfish  尋日禁鬼夜先同我講有花生  發表於 14-8-4 05:15 PM

序曲路過食花生~~

山頂花生,見到個無咩見過既人w

咁都有花生食

martha2007 發表於 14-8-4 02:55 AM

同埋我想問你第2,3個例子點回應"我只係見陸服果邊係咁插香港人,甚至已經出現有專 ...

唉,都唔化既

我都話係因為
唔單止破壞左當地生態,仲令本地人感到反感

明未呀?

同埋你都幾搞笑,次次我都舉到例
反而你圖又冇例又冇link又冇
我起馬證明到個事實,你就係到得個up字
我話我有馬賽條片都得啦
你冇圖冇例冇link,我都廢事問候伯母

你仲好意思問我拎例子?

拿其實就好簡單. 咁呢.
有好多人都好憎班強國人成日黎香港做埋曬d柒嘢
但係有好多大陸人窮到連香港都落唔到
但係我地都係照屌班強國人/蝗蟲
啫係其實要建立一個群體對外的良好印象係好難
但係要做一個壞印象就好易
唔通呢個世界冇好嘅大陸人咩 點都會有掛
但係當其他低劣的強國人,係其他國家做埋d弱智野個陣
大家只會記得強國人就係咁on9

禁其實條link入面條友都一撚樣(我冇心機理係邊個黎)
平身已經影響緊人地遊戲個陣仲要串77
其實真係影衰緊香港人

講到1999 睇得明就最好啦

唔好問我野  你D link咁多伏野 點禁呀  發表於 14-8-6 06:06 PM
唔知呀你呢?  屌你我1點比link你,你又話唔想禁 仆街仔  發表於 14-8-4 07:09 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 05:59 AM , Processed in 0.038008 second(s), 17 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存