2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 垃圾GC偷偷上調八轉團王
樓主: sck123
go

[疑難雜症] 垃圾GC偷偷上調八轉團王   [複製鏈接]

柒淚.^. 發表於 14-8-19 01:13 AM
原來你所謂既"10秒內連開兩次大技既bug"咁雞毛蒜皮.
唔該你下次係勁既先好擺上台拎黎講啦.
仲懶係野咁用 ...

我一直都無講過係BUG 係你自己以為係咁解
我唔覺得12秒內減80%CD好廢
而且八轉戰大技可以疊效+傷
若然兩下都硬食左你咪睇下痛唔痛
人情呢樣野不嬲都係你情我願
人地愛莫能助咪自自然然就算
你既然唔係玩戰,咁戰技係點又關你乜lun事

sck123 發表於 14-8-19 01:57 AM
我一直都無講過係BUG 係你自己以為係咁解
我唔覺得12秒內減80%CD好廢
而且八轉戰大技可以疊效+傷

你自己講到發現樣野好似發現新大陸咁,可以影響成個夢之既平衡既
唔好同我講你唔記得自己講過d咩野呀...
係你自己吹到10秒內出兩次大技,你又冇表明係8轉戰技定係乜seven職既技.
咁我咪當你發緊up獨講緊"bug"囉.
而人情係唔係你情我願就唔知啦.
我只係知你吹到自己好識玩人情牌,會令到d人欠你人情咁解
係囉,我又唔拎係玩戰.
咁你post所謂既10秒內出兩下大技既戰技比我做乜seven?
我又冇講過自己係戰,懶醒

柒淚.^. 發表於 14-8-19 02:43 AM
你自己講到發現樣野好似發現新大陸咁,可以影響成個夢之既平衡既
唔好同我講你唔記得自己講過d ...

我唔否認太高估韓國個邊對戰既設計
因為七轉戰設計既時候太強勢
所以難免令人更高估八轉戰既程度
我一直都有表明係八轉戰技,sor
我講過D乜相信你唔會比我本人更加清楚
人情牌呢D係個人見解,無得爭論
我唔知你呢隻2KF AC係邊隻夢之AC
更加對你呢隻AC同夢之AC既關聯沒有認識
BUT既然你指明自己唔係玩戰又係吹呢樣個樣
係度哂緊大家時間

sck123 發表於 14-8-19 03:04 AM
我唔否認太高估韓國個邊對戰既設計
因為七轉戰設計既時候太強勢
所以難免令人更高估八轉戰既程度

你係咪講8轉戰技定係其他職技10秒內出兩次大技我就唔記得啦.
反正我冇圖又奈你唔何.
你唔洗估或理我係乜水,我知你乜水咪得.

BUT既然你指明自己唔係玩戰又係吹呢樣個樣
我真係唔知我吹緊乜wo.
由頭到尾我正係知我話緊你開post講渾沌王改勁左覺得你好似發現新大陸同埋所謂10秒內出兩次大技既bug咋wo.
係你自己懶醒係到教我或其他人戰d技點用
跟住教完我或其他人知我唔係玩戰又賴seven我,你既然唔係玩戰,咁戰技係點又關你乜lun事
真係唔知你想點sosad.

柒淚.^. 發表於 14-8-19 05:21 AM
你係咪講8轉戰技定係其他職技10秒內出兩次大技我就唔記得啦.
反正我冇圖又奈你唔何.
你唔洗估或理我係乜 ...

打王打慢左係人都知咩事啦.
洗唔洗你開post講情報比人知呀
真係發現左新大陸咁.
話說.
你又話公開個bug
咩野10秒內可以連出兩次大技既?
情報呢hi你
-------------------------------------------------------------------------------
你自己係#37撩起呢個話題先
本身一直都講緊八轉團,係你九唔塔八在先
記得唔清楚係度老人痴呆好心你就唔好囉出黎講
技能效果係系統設定而唔係BUG,係你一開頭講係BUG=仲唔係吹?
我教過既人屈指可數,既然唔知你係邊個,你叫我點樣一開頭判定你玩緊咩職?
(同時我都無周街唱過,只係睇左韓服翻譯出黎既資料講左比某幾個人知)
你又要話唔係玩戰→btw我唔拎係玩戰,我做乜要咁深入研究?
之後我已經講過係戰技,同埋多次重申:既然你唔係玩咁又關你乜事
係你死口唔放追住黎咬ok?

最大問題係隻王識回血    當我見到天使100 惡魔100 就好笑

十週年勳章(賀詞)

柒淚.^. 發表於 14-8-19 12:19 AM
真係發現左新大陸咁.

人手filter
on9仔
已有 1 人評分Good 收起 理由
`♥Scmbebe:$ + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

其實只要將要求更改下只要對隻王造成一定傷害才可以得到箱睇下d人會唔會掛機

sck123 發表於 14-8-19 06:53 AM
真係發現左新大陸咁.

我係開個話題出黎呀.
果時你自己同我講完個所謂既bug可以10秒內出兩次大技既情報係咁r爛r我野
果時8轉戰技效都未咁清楚發表,你講呢堆野咁既野我唔當你係bug咁係咩?.
#44我都表明左你係咪講8轉戰技定係其他職技10秒內出兩次大技我就唔記得啦.
反正我冇圖又奈你唔何.
你又要話唔係玩戰→btw我唔拎係玩戰,我做乜要咁深入研究?
之後我已經講過係戰技,同埋多次重申:既然你唔係玩咁又關你乜事

所以我咪表明左自己唔係玩戰,強調咁問緊你既猜測是咪懶醒
btw聽小e講你仲有好多on9既情報wo.
求分享sosad

柒淚.^. 發表於 14-8-19 02:34 PM
我係開個話題出黎呀.
果時你自己同我講完個所謂既bug可以10秒內出兩次大技既情報係咁r爛r我野
果時8轉戰 ...

個陣有官網有埋人開翻譯post你自己唔去睇
本人同其他人講既時候一直都話:係系統設定,而唔係BUG
"自以為"係bug又入我數咁話?
洗唔洗比番當時翻譯到出黎既內容你睇?
個陣時既猜測係現在已經證實左,同我猜測出既情報既誤差有幾大??
八轉戰可以係10秒內出兩次大技,呢一點係夢之入面都一樣係事實
何來有你口中所講既"懶醒"可言
再講你連我講緊佢個個位係邊度都唔知你就唔好出黎獻醜啦好嗎?
唔知自己可以去搵,BUT原來你係同25E同一伙,唔怪得啦
另外唔想同你係度罵戰騎自己post,你要自high就自high落去
我當你順便幫我推下個post姐  

sck123 發表於 14-8-19 03:12 PM
"自以為" ...

你老未我冇出過聲你講撚埋我做乜鳩

sck123 發表於 14-8-19 03:12 PM
"自以為" ...

你又想我強調我自己唔係戰.做乜要深入研究戰技呀?
而係唔係系統設定我就唔知啦,冇圖我同你吹到幾大都可以.
加上我指既懶醒係講緊你推測我自己係戰,跟住講晒d戰技效出黎.
咁唔叫懶醒咁應該點形容你?
而家到你都獻埋一份醜添sad

babii小憶 發表於 14-8-19 03:33 PM
你老未我冇出過聲你講撚埋我做乜鳩

sck123 發表於 14-8-19 03:44 PM

我吾知咩事--"

反正轉左好耐...(應該今個星期六就改左)
其實...係啲人唔打定係啲人打唔到呀?
你諗下喎...埋去打一黎lag到仆街
更多情況底下會跳制wtf
咁所以係咪要打一定傷先有團箱咁就...我唔覺得岩玩囉

嘩屌
咁以後唔撚洗旨意抽號角啦
20分鐘前殺王先有果個耀眼的箱
我屌鳩晒你班有號角GE仆街呀

loeleo 發表於 14-8-19 07:14 PM
反正轉左好耐...(應該今個星期六就改左)
其實...係啲人唔打定係啲人打唔到呀?
你諗下喎...埋去打一黎lag到 ...

唔單止埋去lag到hihi咁簡單
唔好唔記得打八轉要同對面爭食
姐係你lag到hihi接近打都打唔到既同時
又要防範住敵方陣營既攻勢
有時行到去分分鐘係lag到個畫面郁兩下
之後比人送番門口,而且門口位經常性有自殺式炸彈
所以有入到去如果最壞既情況係....只可以按enter復活

我入左八場,兩場彈機
原因:一場打王彈,一場比人打到彈
其實我一直都好想講句
大家一齊打王未好囉
做咩要走過人地度搞其他人姐
你搞完人,自己又唔會有咩野得著
剩係搞到人地彈機
為乜姐...
-------------------------------------------------------
ser廢依樣野係硬傷黎...真係要睇下官方點搞返好
btw冰島未ser52嘅
咁其實將打王戈度邊返做5個ser咁打未得囉(限人數&只可以入一場)
做咩要搞到咁麻煩...

sck123  個人認為隻王應該要同步番(姐係5隻王既HP值會同時扣) 如果唔係有時戰力分散得極端,人少/唔夠人/慢左就88  發表於 14-8-20 06:37 AM

夜x月 發表於 14-8-19 10:32 AM
其實只要將要求更改下只要對隻王造成一定傷害才可以得到箱睇下d人會唔會掛機 ...

你覺得d人真係想掛機家咩,我一行度去射隻王,lag到可以卡左係招技到,之後行都行吾到,郁吾到,之後比個咩長時間吾郁彈返村,我寧願就圍行都吾想去打隻王搞到郁吾到彈返村。 GC你真係好撚冇用

manhin4483 發表於 14-8-19 11:42 PM
你覺得d人真係想掛機家咩,我一行度去射隻王,lag到可以卡左係招技到,之後行都行吾到,郁吾到,之後比個 ...

有時想打都只係愛莫能助,
話唔定守係門口度幫手打敵都可以話有貢獻既...

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:11 AM , Processed in 0.043178 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存