2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 好耐冇玩 回憶都不見了
go

好耐冇玩 回憶都不見了 [複製鏈接]

好耐冇玩 少左好多人
前2日覺得悶 諗住玩下cso
哇 除左01同19.20伺服器之外 其他都系順暢
之前01-03都系爆晒人 依家竟然咁冷清
玩左2日 我諗我知道原因 不斷咁俾人聊嘈交
見到有人俾屍左 想踼人 我講左句玩吾起 就系咁俾人追住黎串
岩岩又系 一俾屍殺就系咁話777 又話我玩屍玩到-kd 我吾想同你地守先走黎走去 咁咪俾人殺到-kd囉
開頭我都有鬧番 過多陣 唉 算啦 我吾講野 我有我玩 你地繼續嘈..
有品既玩家就系因為呢啲小學生而走晒 其次可能系晒錢..
我由出殭屍1果陣玩到依家 玩到半夜吾訓都仲要玩
都成6年了 之後出現災厄之章 到後期出埋啲野越黎越亂黎 雷比亞 芭比 仲有好多吾知咩槍咩刀
cso到底仲系吾系cso??令我沉迷到近視既cso去左邊?
好多野都吾同晒 當時系咁買點買永久槍 買完就入屍場晒俾人睇 依家見到有新槍 望2望算了..
可能年代已經吾同 當時既玩家都大個晒出黎做野或者升高中之後吾再打機
唉..可惜可惜..

入台灣ser al可能多啲人。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:27 PM , Processed in 0.030012 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存