2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Path of Exile 台服 賣女王手 魔鏡 一套輾爆綠門裝
返回列表 發新帖 回覆
go

台服 賣女王手 魔鏡 一套輾爆綠門裝 [複製鏈接]

台服 賣女王手 魔鏡 一套輾爆綠門裝
棄坑
下面既野平過你上8591 買

女王手:3000HKD(依家改左機率又 仲低過國際服 最近80場一隻都唔跌 收到260EX 一隻)
朋友反應太貴 先下調到3000
魔鏡: 2200HKD(約值160~180EX 最保值係魔鏡 你買番去賣左佢又得)

一套輾爆綠門套裝 開實況收錢代打都得

有人質疑點解咁好賺唔自己打? 以前真係好好賺 70場3隻手套賺唔賺?

1機率偷改 投資回報唔係正比

以前80場出到2隻 依家100場1隻

2少開實況 (機廢)

依家賺到錢只有去代打 汁78地圖

大CI+月光介+ 雙 潛能杖+大量21等寶石 值300EX

好多人都有疑慮點解 300EX 如何計算得來 話我呃水

本BUILD係國際服既   貧血雙潛能COC BUILD 原文作者表示單體過210萬傷害

造價過千EX

當然我沒他的複製杖+盾 總值約300EX

雙暴球杖版本最少得其8成功力 輾壓綠門 可私下給VOD

雙潛能近頂屬=65EX 2支 大CI75EX 190%+護盾 月光介子90EX

=230EX 另有寶石如 4LV賦予 4LV增幅 21LV電弧 21LVCOC Q23 正火

等值錢技能 不能盡錄   最少總值50EX (光賦予+增幅已值30EX 市場最低價)

此外核心傳奇外 黃裝都是3T1基底 親手打造 無任何1條廢屬 單價每個部份圴值5EX以上

所以全套裝備唔拆賣  另詳談裝備HKD

下面留WHATAPPS 接受少議 仲平過我賣左佢再EX既就免問啦 我唔急
或你PM我 留低 你既聯絡方法

你都講得幾好聽. 我琴日見女王手咪又係220EX .
魔鏡都係130EX . 仲要直購.
大ci 75ex,月光戒90ex,潛能魔棒30ex, 邊度黎300ex?
送埋你D黃裝, 唔係我怕買左條友打唔過
你都可以輾爆綠門啦. 咁點解唔刷多D女王手黎賣? 你賣成3400HKD啵.
你食水真係深過太平洋 ,點解要棄坑? 唔賺多D先棄?
刷多幾隻女王手益下小弟 .

williamchan220 發表於 14-11-15 09:15 PM
大ci 75ex,月光戒90ex,潛能魔棒 ...

看透世事

BTW,比埋你全身24粒寶石都21等都好,每粒4EX都去唔到300EX啦?
你話平過8591仲好笑,8591一隻女王手計埋手續費都平過你
講到全套裝咁好賺點解仲要棄GAME呀?
繼續刷繼續賺唔係仲化算咩?
KEEP住賺喎,做咩要放左去咁益人?
刷多一隻又多$3400,發過返工啦,全職刷女王手咪得囉

回覆 大迷惑 的帖子

說得對,我都有啲睇唔過眼,真心覺得佢講就講到好似好平咁,土豪新手見到咁妙筆生花既偉論可能真係會仆住黎買,但食水真係好深

Push.......

你地唔知 我刷到緊係賣
本身刷3隻手洗唔洗圖?
星期4改左%啦 台灣特別版自己問下D 狂打既玩家啦
開咁既價預左還價 岩岩有人賤賣240 俾人買走左?
我就係後悔賣左210 2隻 剩1隻自用
全身21寶石 賦予4LV唔值錢??

依家賤價
潛能2支頂屬 65 2支好未 月光90 大CI 高屬6L 75
加埋呢到都230啦wo 我包埋粒4LV賦予 4lv增幅冇30EX?
COC技全21 Q20 10粒加埋冇40EX? 電弧 火球 coc 高投 呢d熱門有4ex~5ex啦掛
紀律 光環都全21 你賣咁平我真係要同你收啦
唔係全身300? 笑左識唔識計 未詳細問唔好回好冇
我隻鞋就係4T1本來諗住整6t1既  留左ET可以還原
黃裝就得4件 全部T2底 T1底 ET全留
定係你要賣我4t1 黃裝es底 20ex一件咁平
唔好用你地既認知諗野好冇0.0

到底你地有冇真係刷綠門
改左機率啦 睇下綠門崩盤到點樣啦

8591 260HKD 1000NT?最

女王手13000? 我剩係見過12000?
依家最平果隻賣緊 12765
計你12000NT 3120HKD? 賺你幾多 我就唔信你買野唔講價囉

點樣計數
定係你女王手賣200EX阿 我賣左塊鏡同你收0.0

就今日都見到有人放200EX,記住搵我,我$2400放比你又點話

留俾我啦我要 我應該都仲有200EX既
我唔介意收WO 200
唔係女王手改機率 大戶唔打 點會平阿 3EX30C都有人賣?

勁多人賣開我綠門既 冇人收?? 係咁問我收唔收??

之前D 4EX呢? 唔好同我講EX貴左好多 差左5C左右WO

刷左100場都係0 兩個台灣FD都一樣狂刷既 一樣既結果
一個之前打落今日賣左250

我要HKD唔要EX,就2400HKD PM我

大迷惑 發表於 14-11-15 09:25 PM
看透世事

BTW,比埋你全身24粒寶石都21等都好,每粒4EX都去唔到300EX啦?

sorry 我打少左雙暴球杖 又冇講明屬性 我錯既大佬
你計下冇既 我咪奸商囉 定係你賣野平過人

大迷惑 發表於 14-11-15 11:47 PM
我要HKD唔要EX,就2400HKD PM我

我就係要出清賣ex
2400得既 我賣左ex再同你收咪有
小弟窮

MynearFish 發表於 14-11-15 11:48 PM
我就係要出清賣ex
2400得既 我賣左ex再同你收咪有
小弟窮

好的,我等你我立即收來等你,唔好走數,唔好壓價,2400HKD夠低啦掛?

大迷惑 發表於 14-11-15 11:49 PM
好的,我等你我立即收來等你,唔好走數,唔好壓價,2400HKD夠低啦掛?

多謝大佬 明白事理

我唔明300EX套裝有咩貴WO 成身裝 好似講到貴左成百咁多 求解

上面咁多既價我未見過既 我剩係見人賣鏡子160EX 條友叫天魔外道

定係你地果D巴打價 平到低過市價阿? 賣野唔賣市價 乜都計巴打價 緊係你地玩哂啦0.0

哇 公開賣野 人地賣14蚊EX 我就要公開賣12做爛市?

williamchan220 發表於 14-11-15 09:15 PM
大ci 75ex,月光戒90ex,潛能魔棒 ...

求分析 綠門改到咁 機率
自己問下D 狂刷既玩家我講既野有冇錯

咁好賺 應該推高啦 D門既價 點解狂插水阿 點解冇人刷冇人收

求回應 我D裝既資料POST哂出黎啦 計完多過300有突WO

定係你黃裝係唔值錢

真係唔好意思. 我棄左game都要on game睇. 又真係有人賣緊200ex.
我都係棄坑撚. 我賣6L 高屬ci 都係70ex @@
請問大大如何高屬? 我自問我個件真係高屬.
我想請教一下大大有200萬dps? 雙潛棒coc 我只係見過國際服個邊有~
我好想參考一下大大你既天賦同裝備

玩得CI 貧血 . 得幾多技能可以21lvq20? 你當我真係唔知?
你唔洗開光環? 你d光環洗唔洗q20? (光環q20好偉大) 我計你21lv好未? 有粒4等啟蒙升20lvq20有幾難?
我真係唔知你點解可以打成百場都趺唔到一隻.
最黑仔我都係見過66場. 你真係臉黑到無得救.
人棄game都係想回返小小本. 你棄game想呃水魚

MynearFish 發表於 14-11-15 11:50 PM
多謝大佬 明白事理

我唔明300EX套裝有咩貴WO 成身裝 好似講到貴左成百咁多 求解

你又無寫明你有咩石
唔講都唔會知係國際服最貴build雙潛能魔棒彈幕coc

btw.我已經有一隻未鑑定女王手等緊你

williamchan220 發表於 14-11-15 11:55 PM
真係唔好意思. 我棄左game都要on game睇. 又真係有人賣緊200ex.
我都係棄坑撚. 我賣6L 高屬ci 都係70ex @@
...

理性討論 你既價位 要搵幾耐先有? 搵咩人賣?

我既價就開番任務版既 再平少少

你既200EX賣既人可唔可以俾名我呢又? 我就成日都賣緊野
岩岩就有位人賣230EX 由250改到230

成日都係得佢1個賣 1個就黑乜鬼野 我問佢用鏡+60EX都唔換WO

暴球COC 咪就係果篇囉

21等技能 COC 高投 電弧 火球 紀律 活力 火抗 電抗 賦予 正火 增幅? 其他唔列啦
上面幾多粒? 定係你既價又特別過人 上面就9粒21LV 1粒3EX有冇? 賦予20EX仲有冇? 增幅4LV 10EX好未

其他Q2020等唔計啦

呢到都27+20+10 57EX啦WO 已經計到好盡啦 電弧 正火 COC  ?咁熱門點止3EX

剩係呢到依家287EX  你乜都計你既巴打價 我冇計嫁WO 真係你玩哂 市場最低就係你

乜我打約值300EX 仲要另議 有呃人? 食幾多水阿又 我有標套裝幾錢?

求理性討論 原來標300 多10EX左右都冇 都叫呃水 我上面287EX未計我3件黃裝WO
全部自製 3T1以上乾淨 鞋仲要留ET 5EX一件都超過300啦

大迷惑 發表於 14-11-15 11:57 PM
你又無寫明你有咩石
唔講都唔會知係國際服最貴build雙潛能魔棒彈幕coc

有巴打識貨
同果篇差唔多一樣 當然佢支複製杖冇啦

黃裝基底選得同佢差唔多

自製

台灣冇複製杖 複製盾條友俾人封左

咪玩雙暴球版

真係理性討論 我打出黎就係想人INBOX 買家出幾多真係睇人嫁WO

唔好講到我呃你好幾千咁

同埋我講10000全包  預左土豪 慳時間買
仲有成倉人地送既野 大把台灣人唔玩送哂D野俾我 我慢慢賣都100EX
仲有幾十場打番黎既空氣 女王裝 散緊貨
今日就一條友送左9粒賦予2LV 全Q20 就3LV
唔好未問就插好冇

依家解釋夠詳盡未 套裝 呃水仲多唔多

講到稀有裝 係垃圾 唔值錢 剩係6T1複製先值???

2400你唔可以賣EX咩 上面話200WO 我賣哂D野俾夠210去收手套

無錯我就係特登用200EX去收 賣比你
我要EX無意思
我都已經唔玩
明益你,我放$2400比你你又放$3000,你放到淨賺$600
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 10:26 PM , Processed in 0.037043 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存