2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫雨, 飄云,  

回覆 KING615303 的帖子

補充,傳說班人咁中意咬住我唔放,要拎地梗係要打傳說啦,唔係到時我有地都會比你地搞

KING615303 發表於 15-2-24 03:34 PM
冇講過亦都冇打算擁有一塊地。相反,傳說就真係宣左地扣埋佔有啦。你揾番0風件事黎講對當事人唔係咁公平, ...

明白..咁想問下之前問你果D野係咪默認王天成有講過?因為呢個生花係天文.同邪教果面收番黎.好多人都聽到.
如果係咁,你緋主樓高層可能得你仲記掛淩霄.而王天成果D就吾多關心淩霄?係未咁解讀?
不過都無計,你同佢出身吾同.佢邪教.你就淩霄.所以吾同都可原諒.

仲有.點解仲咪肯開波打禦影?
求花生~~

回覆 9yinradio2 的帖子

天成好似冇講過,同埋點解要打禦影?打禦影我留係0宵啦,我回夠啦,pr野我唔太識,放過我啦樓主,或者你game入面揾我我可能會回應下你既

KING615303 發表於 15-2-24 04:16 PM
回覆 9yinradio2 的帖子

天成好似冇講過,同埋點解要打禦影?打禦影我留係0宵啦,我回夠啦,pr野我唔太識 ...

多謝你回應.但如果佢真係無講.無理由兩邊線都話聽到佢咁講.會吾會同天文傾果時,
你果日吾係到?聽吾到.

不過算.你話無就無啦.見你咁肯回答.我地呢D花生友.

水草即係水草, 佩服你既厚面皮

好明顯係人品問題

水草哥你d事蹟成本聖經咁厚,咩無叫米熊交出幫主,咩帥小白從來唔係淩霄幫主。全部廢up睇到既人都忍唔住棒柒你…講武走去閻皇 再去皇帥 跟住無幫入傳說再搞合淩霄 坐左咁多船都無隻容得下你,明未?

真劍紅 發表於 15-2-24 10:17 AM
飄雪魅惑底

聽返黎

飄雪點魅惑底法?

水草你件垃圾 九陰惡棍雙面人 你幾時先肯死? 你好撚肉酸呀

回覆 帥小白 的帖子

你講漏左跟佢兄弟陳傲雲入禦影,感激水草哥咁關照禦影

講起,講武堂,最嬲個個係我囉!唸起到扯扯地,係講武咁耐,唉…最傷心莫過於我吧!由唔知一內定二內到講武接鬼左都係留係講武ge黃毛內褲仔,到叫合幫,再睇住d男女關係,最後,見到你地最後一個個咁離開講武走左去閻皇或者其他幫會,我唯一可以做到留下心中只有一塊勾漏山幫地。最終,我選擇左李小心,因為我同佢拍緊拖搞下基咁,內情有不可告人的秘密,當時你地去邊一個幫會,我無強行留你地同叫你地同我同一個幫會,搞到現在。。。唉…最衰都係我黎個副幫唔好,隻大熊人又掛住出去滾另一個男人。唉…搞到,我黎女人仔,支撐唔到大局,見到你地現在咁心已傷透了。(真心支持我的舊講武朋友)呵呵。。最後,搞到禦影現在咁。。我發覺我先係慕後黑手。所有,罪孽請給我吧!連李小心都要離開我了。就黎我都要退game...

回覆 iamsnoopy 的帖子

其實無乜幾個幫@@ 禦影 閻皇居 傳說,可以咁講傳說既人都係講武中下遊份子/@\

聽聞某人知道皇帥派古普就衝左入去wo

回覆 帥小白 的帖子

衰鬼黎ge.分咩中遊上游定下油呀!總之,就係介花指油啦!最緊要開心姐XD我自己又學唔到人r朋友r到咁叻講真有緣,總會再一齊

wayne0523 發表於 15-2-24 05:40 PM
飄雪點魅惑底法?

你與其追住佢問點魅惑底法,
你講下點唔魅惑底法仲實際啦

淩燒電唔係司徒追命先係幫主咩?
當時帥小白,水丘一門,天線寶寶好似都係副幫同共管理幫會架播?
仲聽講淩燒既人覺得帥小白出賣淩燒,
有次比禦影的人開紅到最後搞完一大輪竟然要捉番自己幫友去一代RC到道歉
不過到底傳說仲有咩人?除左帥小白,喬少,花燒漓同慕容不義? 唔係好見到佢地既人播?

fa3372 發表於 15-2-24 11:10 PM
淩燒電唔係司徒追命先係幫主咩?
當時帥小白,水丘一門,天線寶寶好似都係副幫同共管理幫會架播?
仲聽講淩燒既 ...

一睇就知你係水草哥果面啦.吾夠中立.重作.
一係你無追我D POST吾清楚

等我解釋你聽啦.按道理.2SER 合一SER果時,係淩霄+閻王+傳說3個幫合埋一齊O既.所以當時聽佢地D人講.話無邊一個獨大.而之後你話司徒追命係幫主.呢個講吾過去.因為據當時淩霄D人講.司徒追命係同水草哥嘈完後.司徒追命就無玩.半放棄狀態.當時好似聽說得番帥小白同水丘一門撐個幫,而當時好似話佢地得番1隊都無,果時打世王好似都無預淩霄份.因為太細了,.預小朋友都吾預淩霄.所以你話佢吾係幫主呢個POINT吾成立.
因為佢係3合1 入面1個幫主.按道理都算係1/3個幫主. 有錯,請水草哥出黎指正!

至於你話有次禦影開紅打淩霄,呢件事的而且確有發生.好似仲鬧到好大.我有POST都有講過,吾詳細說了..請追番D POST 啦.至於你話帥小白答應禦影果面擺自己友去道歉.我聽番黎吾係呢個版本.我聽番黎好似係水丘一門當時答應O既, 而當然都提提大家天文都有戴佢地果個幫友去淩霄RC 道歉,仲比人錄左音.放係邪教果面聽番.呢點我邪教O既朋友都話仲記得呢件事.所以你講呢點又吾成立.要怪應怪水丘一門.而吾係帥小白.

第3點你話傳說無咩人.呢點我同意你O既.人吾多.但我後面有靠山咪得O羅.係咪咁講先.

9yinradio2 發表於 15-2-25 12:14 AM
一睇就知你係水草哥果面啦.吾夠中立.重作.
一係你無追我D POST吾清楚

本身賣左帳,最近唸住回鍋先睇下2000fun 無追開POST 講聲SORRY
我都係收風番黎,照你咁講佢又真係算1/3個幫主,但據放風果個人講,
禦影打淩燒單野好似係因為運金針草之類既活動,禦影話淩燒有人偷草,先打佢地另一位運緊草既幫員
跟住淩燒3個幫主開會期間,帥小白話有淩燒既幫員密佢認左有偷草,所以水丘一門先同意帥小白既做法
但件事由始至終,果個所謂自認有偷草既幫員都堅稱自己無做過,
結果淩燒最後既處理方法係搵左另一個因為附近頻講粗口既人去道歉
但我聽落都唔係好明,點解運草位幫員比人打先, 最後被人用其他原因搵自己幫員去道歉 而呢三個幫主又覺得無問題,唔通問題就係帥小白同水丘一門講話有人密佢認左偷草而令水丘一門同天線寶寶都覺得係淩燒自己做錯左先比人打? 其實好簡單,帥小白貼番密佢認有偷草既對話紀錄咁就一天都光哂,又或者問下水丘一門件事係咪真,因為我都係收風收番黎  據淩燒朋友講,淩燒同禦影好多磨擦,但每次都反被指自己先係錯的一方,自此淩燒先愈來愈不信任帥小白呢位1/3幫主既做事手法 至於有無錄人音果D就收唔到風了

xd其實單野最後係禦影去左淩霄道歉 淩霄最後無道歉
件事其實就好簡單
禦影打左個當時話自己唔關事既淩霄人 即係而家邪教既龍少  所以我地去左道歉
之後禦影又覺得打機姐唔使俾人diu老母卦 所以要求淩霄道歉
當時淩霄幫主 即係而家邪教既水丘一門應承左來道歉
結果我地等左好耐都無人來過

件事好似係咁 不過是旦啦 ..應該都係禦影唔岩架啦

回覆 fa3372 的帖子

我就唔知邊個0霄既幫友講d唔講d想抹黑我。唔緊要,我受得起!
1/基本上發生所有事都唔係我去傾先,係水丘傾完無同我地講就嬲豬退左幫
2/天文請禦影憶文黎我地rc道歉比人錄左音係事實!而我都唔知水丘同人交換條件和解件事!
3/當我知道水丘一早同禦影交換條件而我地唔知,我做幫主係咪應該支持水丘?我即係搵我地幫友尼馬傾。
4/我 水丘 寶寶同馬仔加埋龍少一齊傾,我提出點解人地盟可以做得咁到位,威我地就識攞,點解我地0霄做得唔夠好,重要錄埋音開心share!我無迫自己人去道歉,我同尼馬講你想唔想道歉,唔想都ok唔會迫你,大不了一齊撐。係尼馬自願去同憶文道歉想固全大局
5/尼馬亦都係同我地出生入死既講武堂兄弟,依家亦都同我一齊係傳說。
我希望唔好再有0霄既人係度抹黑我,要打就打!

忍者亂太郎  傳說版本:(來自佢地幫O既帥小白) 係度扮可憐講經?要打就打講咁多做乜。  發表於 15-2-25 09:22 AM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:02 PM , Processed in 0.039007 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存