2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫雨, 飄云,   [複製鏈接]

我都有聽聞有人將段錄音開心share, 仲好似係宜家肥豬樓入面既人做既。求開名。等我以後見到佢兜路走。因爲我覺得做呢D行為既人係好無品。小小事就見到

回覆 帥小白 的帖子

我都有聽聞有人將段錄音開心share 比對面線,share 個個好似係凌霄邪教底、宜家肥豬樓既人(如果唔係我先向肥豬樓道歉)。有無人知真正身份?求開名!等大家小心呢個人,敬而遠之。小小事已經睇得出呢個人幾無品。
樓主有無資料?

CLMY  歌伎少女奈奈子  發表於 15-2-25 09:04 AM
CLMY  歌伎少女奈奈子  發表於 15-2-25 09:04 AM

禦影又覺得打機姐唔使俾人diu老母卦

因為禦影係diu開人個個

例:邱愫_

引用1.我就唔知邊個0霄既幫友講d唔講d想抹黑我。唔緊要,我受得起!
            引用2.我希望唔好再有0霄既人係度抹黑我,要打就打!

先唔好講抹唔抹黑,咁快將自己打入受害人個位?
既然係幫會既高層,應該對自己既幫眾同幫會比最大支持,
按上面既回應,你當時並無對你既幫眾比最大支持,而係話佢錯,
站你既立場,多一事不如小一事,你係想盡快平息件事,先減低0霄同禦影直接衝突既機會,
e個判斷亦都無錯,對幫會黎講的確係傷害最低既一個選擇。

站幫眾既立場,點解自己人唔幫我而要幫人地仲要話我錯
而e點,無論點解釋,結果事主都只可以屈住而硬受今次既氣,對幫眾個人黎講係無平息到,
甚至可以話,係你插多佢一刀。

加上0霄參與排王,實際上可以多左機會同當時既禦影一代魅惑多左溝通既機會
而你一直都係做緊協調既工作,由0霄,到傳說,因為e個排王既合作關係,
而令自己慢慢偏向將較多既益處比左禦影一代魅惑個一邊(姐係內心較為支持),

其實e點到e家都見得到,參與排王,多左後盾,一直為自己消除左幾多異己?
書香紫雨 對 傳說 -同傳說講和之後書香轉個頭比魅惑惡意進攻
邪教 - 幫禦影魅惑cut琴
e家既 紫雨飄雲緋主樓 - 背後都有禦影既琴同分身正身助你一臂之力

你地幫既飛斯(都唔知係咪禦影d人)當正自己係中立線既禦影魅惑?
係條街鐘意開紅就開紅?中立自居?

可見,你既立場一早已經偏幫左禦影魅惑個邊
0霄之間既不和只係你離開既借口,
要打就打?唔好講到咁好聽,你要同人打同比人打就唔好以中立自居傳說,中立偏左不如左曬佢,
唔好比人打個時就話人打中立幫,又要威又要戴頭盔。

講明,這不是抹黑,而係事實
0霄既你未必係黑,不過e家既你黑左已成事實

帥小白 發表於 15-2-24 08:21 PM
聽聞某人知道皇帥派古普就衝左入去wo

你.....你係?。?

回覆 忍者亂太郎 的帖子

禦影diu唔diu開人都好,我係0霄果時同我傾野都係好客氣,有陣時去傾都覺得面紅,又錄音,又放野比人地敵幫出帖笑人set錯價。

忍者亂太郎 發表於 15-2-25 08:57 AM
因為禦影係diu開人個個

例:邱愫_

講咁耐邪教線打埋傳說未

等左食花生好耐架

忍者亂太郎  成地殼喇頂  發表於 15-2-25 09:29 AM

帥小白 發表於 15-2-25 09:21 AM

禦影diu唔diu開人都好,我係0霄果時同我傾野都係好客氣,有陣時去傾都覺得面紅, ...

證明我講既都係無錯,轉個頭就見到你幫禦影講好說話,
所以你話你自己0霄既幫眾點可以唔嬲?
-----------------------------------------------------------------------------------
禦影既外交係友善,我都知,
我以前都有同管中邪講過野,
知佢對人都好有禮貌,不論自己人外人定對手敵幫
-----------------------------------------------------------------------------------
同慕容奕雲(仇以淵 好似係)
佢對人都好有禮貌,幫友有做錯都會追查,
比個合理交代黎,做人處事都均真。
不過e d 都係慕容世家屈同盟背叛之前既印象,
由慕容世家加入一代(姐係e家既大聯盟),再屈同盟背叛自己線,
再將其他自己既同盟拉入e家題大聯盟,我就相信佢地做任何野背後一定有目的,有機心

我想問有邊個有事,我水丘寶寶無撐?
邊個事主依家受左氣?尼馬依家重跟住我地搵食。
你地緋主樓班人既意願我跟本唔會理,我亦都唔會撐,有本事依家唔打禦影?點解要係0霄果時係咁話打呀?因為有我係度?
係度講到自己幫友受左好大委屈,最大委屈就係你地緋主樓班人。無錯,我係0霄果時睇住你地點迫走水丘,寶寶棄game,我係一個都唔會撐,我剩係解決左我傳說,0霄原班人既安全就係咁多。相信緋主樓班人感受到我跟本唔會理佢地先向追命落手,我係明白的,亦都無後悔。

你唔係講既野同我一樣?剩係話我幫禦影講好說話,咁你打呢d字係乜?
樣樣都話人有機心先,咁唔好打九陰,就乜機心都無晒

帥小白 發表於 15-2-25 09:37 AM

我想問有邊個有事,我水丘寶寶無撐?

姐係咁,我望到緋主樓受委屈我唔心痛,都唔關我事。

甚至你既野,嚴格黎講都同我無咩關係,

同埋玩家要走就走,無話邊個逼邊個,逼都係走左借口、契機、導火線

只不過見到你種種偏幫,打圓場,

你e家既幫會真係做到中立?我見到既只係種種蝦蝦霸霸/扮可憐(欺善怕惡)

唔好申手問人拎圖,你問心有無約束自己幫眾,同有無對戰線作出介入(cut琴抽水)。

其實自己做既野無問題根本唔會有人話你,唔通個個好得閒撩你鬧交?

同埋,假設你係2000fun講得贏我,係咪就代表你無做過我或者其他論壇會員上述既事情先?

你唔係講既野同我一樣?剩係話我幫禦影講好說話,咁你打呢d字係乜?
樣樣都話人有機心先,咁唔好打九陰,就乜機心都無晒

我立場上話佢地有禮貌請問有咩問題?
姐係我要下下都要鬧人先得既?
你係咪有點兒被虐狂?
你咁講,樣樣都話人抹黑,咁你唔好上2000fun,就咩抹黑都見唔到

唔好玩啦,緋主樓受委屈?隻是非精放分身入另外一個幫開紅打人先再叫緋主入組打人,呢d叫委屈?屈人最叻咪就係佢姐。功就佢領,鑊就我地孭?

mrtomriddle 發表於 15-2-25 10:10 AM

唔好玩啦,緋主樓受委屈?隻是非精放分身入另外一個幫開紅打人先再叫緋主入組打人 ...

你認真追post未,我邊句幫緊緋主樓講說話,我純對小白既所為作出發言
護主護得高明D :o)

同埋我話撚知緋主樓比人打散:o)

我真係要同你講返:「你唔好玩啦。」

你去追下post先啦,依家係我地有心打人呀?紫雨話唔傾要打傳說,同埋緋主樓唔係同盟都要幫手打,你叫我地要忍呀?
同埋以前係0霄都係咁講,如果禦影話唔妥協,我地一樣會出手。無收到風0霄同一代線都打過幾次交,唔該你收聲。

帥小白 發表於 15-2-25 10:28 AM

你去追下post先啦,依家係我地有心打人呀?紫雨話唔傾要打傳說,同埋緋主樓唔係同 ...

無人話有心打人個個係你,要出手既都唔會係傳說,
唔該你搞清楚自己處境,分下莊閒,
個莊都未出手你就咁大想頭想打人?

回覆 帥小白 的帖子

如果下下都要打到入邪教線先得,咁依家緋主樓同0霄就唔好做龜啦,係咪又傾好左唔打喇?

我真係唔明你講乜鳩野,抱歉。乜野叫莊閒,依家玩緊百家樂呀?

帥小白 發表於 15-2-25 10:31 AM
回覆 帥小白 的帖子

如果下下都要打到入邪教線先得,咁依家緋主樓同0霄就唔好做龜啦,係咪又傾好左唔打喇 ...

有禦影睇氣焰係唔同D既

你都識講la 五關你事 那你食咩花生? 又要問 又要嘈

帥小白 發表於 15-2-25 10:35 AM

我真係唔明你講乜鳩野,抱歉。乜野叫莊閒,依家玩緊百家樂呀? ...

唔好意思,我唔記得禦影既家犬唔識聽人話

你都識講la 五關你事 那你食咩花生? 又要問 又要嘈

咁你又嘈?

你覺得自己收到d風係正確的 那你有咩好問姐 問泥都冇用
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:15 PM , Processed in 0.037896 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存