2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 天空之夢之新春消失的分流4至5。天S仲異常地LAG! GC話 ...
樓主: jasonmsn
go

[消息情報] 天空之夢之新春消失的分流4至5。天S仲異常地LAG! GC話盡快作出修正 [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

冰藍* 發表於 15-2-23 06:06 PM
果日係p場見到果隻乜春騎貓追老鼠
係到教人bug技 飛黎飛去 我當堂嚇撚死
哇屌你你怕唔怕呀 出一招技 禁個c ...

人地用心良苦逼gc做野你識條毛咩

kenyeung525 發表於 15-2-24 01:45 AM
人地用心良苦逼gc做野你識條毛咩

http://www.2000fun.com/forum.php ... horid=0#pid88621792
神預言

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

sck123 發表於 15-2-24 02:15 AM
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5554162&page=2&authorid=0#pid88621792
神預言:s ...

扮咩姐
聽講佢地搞左成幾日
句野你琴日先回炸喎

sck123 發表於 15-2-24 02:15 AM
http://www.2000fun.com/forum.php ... horid=0#pid88621792
神預言:s ...

不如話我個第六感  【我覺得可能唔係佢地個ser廢,而係d玩家勁 黑客多】呢句
今次入侵既西班牙人只不過係少部分黑客。當係佢地國家有大多既黑客戈陣,到時就唔似依家GC凈系封個別或者西班牙成個國家既IP。而佢地係要逐個逐個IP甘封,同埋做得黑客自然有手法去搞IP位置,當佢地西班牙服係甘bug野然後代理又要不斷做野戈陣,做得多都可能懶得理。

都係戈句,外國人既電腦技術真係好到不得了,具上一次99Nos戈陣我記得係德國人搞外掛同埋彈ser
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:58 AM , Processed in 0.025495 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存