2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [九轉團抱怨文]你班仆街可唔可以唔好咁on9[小符文與狗不 ...
go

[抱怨專區] [九轉團抱怨文]你班仆街可唔可以唔好咁on9[小符文與狗不得內進]   [複製鏈接]

利申:我認,我開團做團長,第一團好地地,之後比人滅左兩團嬲嬲豬
只要係入我團既話都見到我講呢堆野

變老鼠食芝士 變夢古右上搵草
無粉自退面斥不雅 血強水自回自備
出小王即去打 黑mon用alt+enter解 光咒更佳

中荊棘效叫解 見人叫解自己幫手
盡量帶有暈效既寵 一有小王咪撚打大王
自己睇地圖避雷 你無無限強水既請你自動自覺

基本上我唔介意你係咪第一次打,只要睇字用粉帶適量既水就算
呢個團根本唔難打
只不過係很暴力很暴力很暴力only
40人有43粒心基本上打乜都好快死
重點係班仆街根本唔帶粉又自大撚
唔帶粉都算賤格,有粉唔食仲仆街
剩係睇到人地2秒扣7%血,無視地圖效/小王既攻擊力
我好撚想講既係,收皮啦屌你老母
條雷一下劈2萬血,呢度唔係pvp無攻擊力除2
先唔好講你血牛既戰都54133,弓咒個D食埋效根本可以話係兩刀貨/秒貨
更加唔好講隻小王有破甲個堆麻煩效可以玩殘你
有好多場都係比人累街坊,明明差小小就可以殺王
因為大意,自大搞到場場都得番好少心就完到(除非真係神團)

所以我有時真係唔係咁撚想開團架渣
就係多得班垃圾自私自大撚哂鳩左30幾位有心想羸既人
做團長既我自問可以做既野都做哂,多撚謝你班滅團神手
粉又難打,章又難採 哂撚左39粒章你仲好意思係度累街坊?

唔好當你自己跟過快團orPVP好叻就真係好勁
三傳弓唔帶粉一樣三死彈團我今日都見識到
你有功勞既同時其他39人都一樣有
唔好咁幻覺當呢個團流料

純發洩文,感謝收看
已有 2 人評分Good 收起 理由
aailkypsc753 + 1 純入黎比骨 好多On9有粉都唔比入^^.
心願與你 + 1 畀粒骨你咬下唔好嬲

總評分:  Good + 2   查看全部評分

講得岩<呢個團根本唔難打> 卡都OK易中<不過唔係自己職姐>
不過個章就難都PK甘難打D野出來

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

出9轉團攻略 即加你100分

另外小雲可唔可以重新再設定一個呢個任/團既建議lv數
或者係減少一下D雷既傷害,講真連9字頭入去套裝一般既都好易死
更加唔好講7/8字頭個D裝都未知搞唔搞得掂既
入去根本就只有被秒殺既份,又唔想哂心又唔好意思踢
講極班人又唔信係度逼住哂心

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

今日好似聽到有人講話9X LV 除飾打之後俾王秒 係咪你黎?

§。兔 發表於 15-5-27 04:04 AM
今日好似聽到有人講話9X LV 除飾打之後俾王秒 係咪你黎?

肯定唔係我,我除完飾仲有4M血?唔好玩啦
條雷最多都係一下劈我1m5,多數死都係死在唔小心
例如變老鼠/變夢古個陣比雷連劈(個陣食唔到老強)

3團都成功揮手

1粒章都無表示路過==
Btw粉點樣拎架?

十週年勳章(賀詞)

啲粉係一場用一粒?定係好似香薰咁,開一粒可以有效 N 分鐘咁?

sck123  "只限在boss房用到,一粒維持兩粒鐘",但係一完場出去粒粉就會消失,所以一場=一粒  發表於 15-5-27 09:55 AM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 sck123 的帖子

我唔係話個9X LV係你呀  
我只係聽到有人話:「部份9X LV 除飾打以為好聰明 點知俾王打兩下就死」
好似係你講架姐 唔知有冇記錯 我只係記得個個人好大怨氣

sck123  個個應該/大概/或者係我黎→~O復仇者O~  發表於 15-5-27 02:13 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:42 AM , Processed in 0.029571 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存