2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回歸甚麼都不知~?!好像失憶/穿越未來=v= ...
go

[疑難雜症] 回歸甚麼都不知~?!好像失憶/穿越未來=v= [複製鏈接]

小弟大概2008年開始玩夢之歷險(NOS)~經歷過夢版【想仔唔昆人】洗版的時候,也經歷過比人昆左唔少點物的時候(大概沒得追討)。斷斷續續咁系海洋之夢玩,見證佢又6個ser變4個ser,大地之夢由2個ser變1個ser,星河之夢的出現,光之冒險的沒落,大地之夢的合併。以前嘅豆場、地鼠、密電、隕石、死地,到宜家嘅空虛無人,夢之歷險嘅物價升跌(大部分時間通脹),因為hyperinflation嘅關係,玩家對於金錢作為general medium of exchange已經失去信心,所以改用左防爆、低s,翻反去遠古嘅以物換物時代,天毛幾m去到幾十m,宜家再去到幾m。--------------------------------------------------------------入正題---------------------------------------------------------------
前面堆廢話系我有感而發姐,同我一樣玩左咁耐嘅人就明白對呢個game嘅情感系咁深厚,所以,系考完公開試嘅無聊下,又玩翻呢個game啦~!但系問題就系我對佢已經好陌生啦,就好似昔日嘅好友咁,唔多了解。(亂入:見證住小說post嘅沒落)所以,海洋之夢嘅朋友,我想問下一d野

1)宜家賺錢方法系咪依然HKD?
2)聽到8轉、9轉嘅推出,全新8、9轉連合要幾多錢?(幾多個低s、防爆?
3)死地貌似冇人打,咁仲有咩地方可以升下lv,同埋升下job lv(s卡job lv)?
4)宜家有咩新地圖推出左?適合咩lv 玩?有d咩更新左?
5)你地上夢之歷險玩咩多?
6)睇完個post可唔可以回下我?

ps:回答有good比

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

1. 係
2.唔知
3.冇
4.冇
5.吹水
6.可以

上夢之見下班垃圾

1我天空唔知
2我天空唔知
3我天空唔知
4我天空唔知
5我天空唔知
6可以
有骨未

唔係好明你想講咩 你話搵錢方法係指搵HKD定夢錢 or我理解能力太差
2)聽到8轉、9轉嘅推出,全新8、9轉連合要幾多錢?(幾多個低s、防爆?)
8轉唔知 9轉呢加25防收到弓 戰咒唔清楚
3)死地貌似冇人打,咁仲有咩地方可以升下lv,同埋升下job lv(s卡job lv)?
你認真搵下 一定有
4)宜家有咩新地圖推出左?適合咩lv 玩?有d咩更新左?
我唔知你幾時退夢 不過近幾年出左古斯  比d 90lv 升lv
5)你地上夢之歷險玩咩多?
你覺得除左吹水 搵錢 同升lv 之外仲有咩可以挽
6)睇完個post可唔可以回下我?
如果我話唔回你會唔會唔比骨我

1999???

1)宜家賺錢方法系咪依然HKD? 當然
2)聽到8轉、9轉嘅推出,全新8、9轉連合要幾多錢? 唔知 打張唔難
3)死地貌似冇人打,咁仲有咩地方可以升下lv,同埋升下job lv(s卡job lv)? 都係死地.. 只係冇咩人會帶升
4)宜家有咩新地圖推出左?適合咩lv 玩?有d咩更新左? 自己上官網睇啦
5)你地上夢之歷險玩咩多? hea掛機吹水
6)睇完個post可唔可以回下我? 可以

搵錢方法問娃娃菜
佢平均一日搵1S~2S防
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:30 AM , Processed in 0.027825 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存