2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL SUP尋找以電兢為目標的戰隊
go

[尋找隊友] SUP尋找以電兢為目標的戰隊 [複製鏈接]

玩左3個月
第一次打積分,打完排位賽分到銀3
主練SUP,善用索娜,娜米(專精5)
貪啃奇/露璐專精5,安妮專精4
其他SUP英會KEEP住一個個練
目標全SUP英都有專精5,務求可緊貼戰隊每場英雄配搭和戰略而改變配合
可每日長時間上線,可彈性安排時間,平常黃昏至深夜會打
求有意衝上菁英既戰隊收留
一開始唔要求打積分住,只求隊員空閒在歡樂場中指導和練默契
經由比較有實力既朋友一路指導,佢認為打上金同白金只係時間問題
希望有實力隊伍願意考慮收留,先做見習後補完全冇問題
肯學肯練肯改,非愛出風頭之人,非愚鈍之人,不怕被指出缺點
有團隊意識,肯聽指揮
個人環境經濟可以支撐長時間在家密集訓練
只需有實力隊友在積分以外時間不忘組我指導練習
會自行在家消化不斷訓練
成長率高,屬於低投資高回報類型      **笑,希望能把自己打包推銷出去 =)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
希望能由比較有實力的人指導
金/白金的朋友也歡迎成為朋友
雖然自己現在也仍是一株成長中的小樹苗,的確沒資格要求太多
但只有遇強才能變強
個人對戰隊的要求較高,希望大家理解,對不起~

有意者請加:醉愛軒軒

打電競唔係你承諾話努力就比你打
唔好發夢啦年青人
近幾年 電子競技衍生出泥既黑雲害死好多好似你咁既心態既青少年
回歸正途吧啦
唔岩你架啦

註冊時間15-9-14

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

放手啦 呢度係香港

回覆 babylucky 的帖子

首先個人技術要有菁英,如果唔係打電競都係發夢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:07 AM , Processed in 0.028708 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存