2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 其實你地有冇諗過自己可能好多地方做錯? ...
go

[閒聊] 其實你地有冇諗過自己可能好多地方做錯? [複製鏈接]

成日話隊友都係雷乜柒乜柒
點解有咁多人可以自認成場乜都做啱晒 覺得自己係高人一等 認為自己覺得打法係正確?
其實你地知唔知好多時都未必係啱?

仲有呀
唔好講到 犯錯就成場俾你JER撚住晒,人人都會犯錯
如果無錯仲洗係度同你磨?做左PRO PLAYER啦.

輸場GAME好似成隊人都殺左你老豆老母咁

我明白每個人睇一樣野 都唔同價值 你可能覺得呢隻GAME好重要

實際啲喇, 落一轉網吧,你見到啲學生哥,因為隔離雙排緊既朋友係場GAME入面俾人捉啦一個人走啦 嘉文EQ FAIL ETC
個學生哥直接屌鳩佢 屌到佢屎忽開花

我唔知你點睇上面件事
我覺得打機打到 傷友情親情愛情
真係好撚戇鳩
(其實唔單止打機,仲有其他事都一樣)
隻GAME真係好重要?假設你係PRO PLAYER啦, 靠佢維生
有必要下下屌到人地咁盡?
錯左既 的確係有道理俾你屌

但係錯唔錯唔係由你定呀嘛
你話錯就錯?

養下自己心德啦,唔係叫你地用愛與和平去拆掂數
但係無必要咁樣一個人JER住其他人 仲要覺得自己啱

留名有人話我畀人屌唔奮氣
已有 2 人評分Good 收起 理由
-G- + 1 支持你!下次繼續
twApocalypse + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 4   查看全部評分

WOW...深度文....讚
講真, 我都唔明點解D人會為左玩一隻game而去傷感情, 簡直ON鳩鳩...
遊戲虛擬野都咁認真...好易會爆血管死

一直都好同意 成日見到D人出PO話比人雷比人乜...仲要同人嘴
打NG/打RANK你唔志在D分冇問題 但見親都係話人雷9自己上唔到RANK
真係心諗 咁樣有咩用? 隊友基本人都係隨機抽(所謂平衡系統算吧啦 概率呢D野 冇人講得中)
真係唔明點解唔諗下自己有冇咩可以改進 成日做埋無謂GE野
玩小號衝RANK見得最多就係自己隊友 用咩雷玟0 5 0 牙宿0 5 0 汎0 5 0 李星0 5 0 佢仲可以話係隊友雷佢
最怕就係呢D英 上路除左FIONA 蓋倫 達瑞斯 我就係BAN呢D 唔係怕隊面用..係怕自己友用..
已有 1 人評分Good 收起 理由
twApocalypse + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

你地班菁英,鑽石打小號可以去低端場虐人,你地既實力真係好高,但係我地既牌位遇到既對手正常係實力差唔多,但事實唔係,打既時候感覺上隊友同敵人既差距,我E家白金場你知道多慘烈嗎?你知道一直有人買分上黎雷鳩人嗎?你知道台服幾多代打同練小號嗎?而上種種因數實際拖累真係想升既人,你都知道好多人練角打到0/5/0,CS又少,但係我地冇你鑽石菁英既實力同觀念,你覺得我地有能力打下去嗎?(成場少左個隊友)D排位高運氣好既人成日話我地廢上唔到去。你地自己唸下遲你地玩幾年既人可以點?連打幾百幾千場都係金銀銅白金我都見過,實力係要練既我知道,但係一直係呢種地獄真係有機會?場場對面都有個殺幾十個,然後隊友死幾十次(咁樣可以點做你班高端可以教我?),場場都係咁挽呢隻GAME真係自虐。

EX:(我自己就卡左係白金,場場打爆對線,然後對面再打爆番我隊友條線,我場場都抱住想嬴既心態去打,但回報就係要我1打9)今季都挽左四百幾場,嬴多過輸20~30場,我覺得挽個400場跟本浪費我時間,季尾仲恐怖,個個有錢既去買分,季尾打戈D跟本唔可係逆風場咁簡單,班代打勁到好似打電腦咁打到班HIHI智障。

我知道積分呢D野係虛名,但係見到班同學上曬鑽石真係覺得自己好慘

hixo001 發表於 15-10-18 11:04 AM
你地班菁英,鑽石打小號可以去低端場虐人,你地既實力真係好高,但係我地既牌位遇到既對手正常係實力差唔多, ...

講到場場打爆對面條線咁點解你贏唔到?
人地可以打爆你隊友而CARRY全隊
點解你又唔得?
無人一開始玩就係鑽石實力
邊個唔係由低開始打起?
邊個未試過撞到代打同買分?
人地代打就係因為實力係高過依個階級先上到去
如果你都carry唔到點解你可以上到去?
得罪講句 就算俾你上到去 你只會變成你依家口中所講俾人打爆既人
所有野都係講天份
就好似踢波咁 有d人踢足一世都係踢次級聯賽
點解有人18歲就可以踢 英超 西甲?
lol 唔同其它一直衝lv既online game 你用幾多時間就可以換取幾多成果
打機都係講天份 唔係你話玩幾多場就可以有幾多實力 無得計
就算俾多10年時間你練都未必有職業選手既水平
認清楚自已究竟有幾多斤兩

積分呢D野係虛名 so ...

前果排公布左11月11結算, 之後公布果一個星期, 勁撚多代打
D菁英代打屌那聲, 完全唔夠做, 俾佢打到我連輸18場.......由鑽1跌到鑽3
呢幾日D代打小左, 我又升番上鑽1......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 06:38 PM , Processed in 0.065756 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存