2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 滅絕丫滅絕 我知你今次少少失手 下次唔會 如何9596輸90 ...
樓主: ×`依月♂
go

[抱怨專區] 滅絕丫滅絕 我知你今次少少失手 下次唔會 如何9596輸90裝 [複製鏈接]

回覆 皮收唔收;] 的帖子

跟你大佬接人船接多2年先la
比我打左咁多穫,串左咁多穫
你垃圾就一定架la.

你咁想知我d 感情生活,個人相貌,食唔食老軟
你大可以出黎面交下架
我呢d 做開買賣 見人好普通. 唔會見光死
唔似得你d 陰公豬摺係屋企 提子人就係到吠
咁又係既, 毛都未生齊既你網英你就得姐 網吧撞到人都ee縮縮個款 你點會敢見人
請慢慢吹黎安慰你自己既弱小心靈la

ann18191823 發表於 15-12-23 07:25 PM

跟你大佬接人船接多2年先la

見你條毛咩 係game隻揪又輸左又走數 賭學生證又走數 369

滅絕2年前已經輸到大叫放ac退夢,咩叫唔係你玩緊個陣話你垃圾又乜又物,兩年前我已經屌緊你垃圾,9293唔夠我打就轉9596,咪一樣比我炒9:1,仲出黎想要番個面,你做我隻狗就可以食番軟飯

呀華俊滅絕都幾係野
自以為是以為9293戰第一(?) 屌咪又係柒到退出夢之

回覆 ann18191823 的帖子

乜撚野叫我咁想知 你比女人婷飛 你個鼻大 你係食拖鞋飯就人人都知 你捉到邊個閪樣出黎話唔知既 我誅埋佢九族又點話 大鼻俊

收皮先啦垃狗隻dark族 淨係識抽水 係nos日幾乎入親P埸都係加技隠身射3下就死返上台 有意思咩?唔好同我講話咩係台都殺到人 ,你地個個傳弓 殺D90傳裝以下既 我相信識得用滑鼠同鍵盤去玩nos既都做到
另外歡迎你地班dark狗隻去挑戰㓕絕 (吖前題係你地敢落台先)

丫D人點解咁厚面皮架呢?
叫人幫佢回覆挑DARKNESS機
又唔見佢本人出黎話挑細蚊機?
我都知佢未打先贏,仲要咁鬼馬開隻99暗弓黎打寵打公主,但做人不要太_ _ LO<---填字
滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場滅絕十場
PS本人和DARKNESS無關,對人不對族,無需枉費心機砌我生豬肉THX

~令權~ 發表於 15-12-24 02:02 PM
丫D人點解咁厚面皮架呢?
叫人幫佢回覆挑DARKNESS機
又唔見佢本人出黎話挑細蚊機?

叫人幫佢回覆挑DARKNESS機 < 只係呢樣野你都可以行埋一二邊了

咩叫佢搵人幫佢回覆,我想問點解你會知?

小弟只係諗到有2個原因

1.你就係滅絕本人,叫我上黎幫你回

2.就係我本人話比你聽,有人叫我幫佢回

如果以上2個原因都唔係..小弟不思不得其解 你點解會知道

天然乜乜 一睇就知你係比dark屠殺既賤種
唔好同我講你唔係 係唔服既就移動你隻狗腳去gc反映,成日係到講玩台呢樣個樣,你敢講你唔係?我同你講,最好不過榮譽戰已經輸左比我

天然腹黑 發表於 15-12-24 03:21 PM
叫人幫佢回覆挑DARKNESS機 < 只係呢樣野你都可以行埋一二邊了

咩叫佢搵人幫佢回覆,我想問點解你會知?

有人覆你咩?咪咁自以為事啦
我想問下我有邊隻字邊句說話令你誤會?
如果有GE話唔好咁玻璃心啦
如果冇GE話就驗下你GE中文能力說話能力同個腦啦
唔該你行埋一二邊先啦傻仔
BTW我點知又關你鬼事,出黎做架兩又唔睇下自己幾多斤兩

回覆 天然腹黑 的帖子

得你似滅絕咁HI叻仔

明明咁大個字寫左STYLE係到拉埋DARKNESS落黎
原來係滅絕本人,咁7你都上黎回POST,真係猛丫
係丫係你丫,放完冷酷皇帝收滅絕果個丫
唔洗唔認,圖係下面

回覆 天然腹黑 的帖子

點解釋丫皇帝哥你 放AC串人又要用同1個2000FUN AC 我發覺你都6+1到1個點 又扮滅絕本人叫令權上黎留言丫

拿,裝圖丫,唔好唔認喇我勸你,再咁落去你真係落唔到台架喇

又柒多水啦最好不過
老爹就狗公 你就中意上黎2000FUN比人網絡審判
我勸你都係退出最好不過算撚數啦
拎幾疊幾疊臭錢去收乜收物黎打敵族
我邊有本事落台 20幾條閪人係台下面伏台上面既幾隻蚊滋 一時打唔中 一時打得中但係就衰在望唔撚到衰斜視又殺唔死 而家上黎係到發爛渣
你講到我係垃圾 我認左佢又點話 但係就唔好比你地口中所講既垃圾屠到你地屳家祥

最好不過D族團更加唔洗講啦 67轉團我屌你老尾爛臭閪打成2粒鐘 抵你家族區要扮哂可愛玩哂特效咁遮撚住個67轉時數啦
仲話最新架構我呸

另外我都估到你地都黑名單左我既 不過唔緊要 我會定期sd信比你地分享d戒毒心得比你地

→成← 發表於 15-12-24 05:46 PM
天然乜乜 一睇就知你係比dark屠殺既賤種
唔好同我講你唔係 係唔服既就移動你隻狗腳去gc反映,成日係到講玩 ...

你調轉左:( 邊個屠殺邊個你有時間入p場咪知=[ 唔解釋咁多了 用你的狗眼看清楚吧

============================================================

另外小天使細蚊:( 你以為自己收左隻惡龍翼就好抽得?日日叫人同你打10場係唔係好威威先?_?

你都幾鍾意幻想人地做左D咩?咩野叫扮滅絕本人? 你係唔係打機打上腦搞到自己係度FF當現實?用5S防收去惡龍翼收傻左?

雖然我冇講明我係代放我的確係唔岩既...咁你咁樣黎屈我係皇帝本人係唔係勉強左?_?

如果我放 Crash ac 咁我咪係crash ?_? 我再放小天使細蚊ac 咁我又係小天使細蚊? Who am I?
==========================================================================

另外皮收唔收,我就叫你收皮哥啦:)

你係我地團入面打?_? 你又知我地打左2粒鐘?_? 你咁留意我地?_? 2粒鐘既圖呢?_?

冇圖冇真相我話你老豆係女人都得啦<3

回覆 天然腹黑 的帖子

兜到咪繼續兜囉 你有我裝盾我又唔介意你放細蚊 次次入黎你都扮哂死狗唔應機 想點

回覆 天然腹黑 的帖子

哦 咁我屌你老母你有無圖證明你地既團唔洗打2粒鐘阿閪樣 連老豆老母係公定乸都未撚識分 仲係我面前扮大袋e樣果樣玩口戰 你同我搵個窿撚埋左自己去

回覆 天然腹黑 的帖子

我5S防收對翼又如何 好過你5位數字收隻垃圾輸比90裝啦 仲要係新90劍丫大佬

未打先贏我細蚊 你UP咩都得啦 你講你老豆生你出黎我都信稼 見你咁高價收9596真係慘到1個點

喂輸左比90裝發窮惡? 不過我同好同情你稼 做完水魚仲要自HI下自己好猛咁 唔洗同我講咁多廢話 講哂粗口咁 一睇就知你份人頭腦簡單 唔夠人講 以為講2句粗口諗住分散人地注意力 認為你唔7?

如果唔係頭腦簡單都唔會收隻垃圾戰番黎扮猛 有料咪打7我 唔好又咩屠殺我又咩又西咁

日日係個P場叫你滅絕十場 我都叫到悶啦 咁到忍到你唔撚去食屎? 屠殺我WO 唔好咁不自量力啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:37 AM , Processed in 0.031186 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存