2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 滅絕丫滅絕 我知你今次少少失手 下次唔會 如何9596輸90 ...
樓主: ×`依月♂
go

[抱怨專區] 滅絕丫滅絕 我知你今次少少失手 下次唔會 如何9596輸90裝 [複製鏈接]

回覆 ×`依月♂ 的帖子

你係咪回錯人阿哥仔 我槍頭就指向滅絕同最好不過既

×`依月♂ 發表於 15-12-24 09:35 PM
回覆 皮收唔收;] 的帖子

喂輸左比90裝發窮惡? 不過我同好同情你稼 做完水魚仲要自HI下自己好猛咁 唔洗同我 ...

如果你覺得老屈我係滅絕你心裡會好過d既隨便~反正我又唔會小忽肉

而且到最後你都唔知我係邊個

回覆 天然腹黑 的帖子

哂氣啦講又話屠殺我 敢講唔敢做 我隻細蚊同小睿等緊你丫
兜啦兜啦 放ac就唔係你 笑死人咩
死雞撐飯蓋 敢放ac敢收ac唔敢認
如果我係你我仆街死左佢
日日叫滅絕十場 你都咁忍得
咁到忍得屎都食撚得啦

×`依月♂ 發表於 15-12-25 12:04 AM
回覆 天然腹黑 的帖子

哂氣啦講又話屠殺我 敢講唔敢做 我隻細蚊同小睿等緊你丫

我係敢放ac我敢收ac我敢認~

但我唔係滅絕又點解要認?_?

係唔係你日日係度9up但係滅絕本人連1個反應都懶得比你就嬲嬲豬?

一見難得有人回post就駁晒老命咁屈我係滅絕?_?

同你講理論就夠兜~你話有相就係你本人,咁我用奧巴馬張相做icon咁我就係奧巴馬本人了?

你想7落去我都唔阻你

仲有唔該想7之前答一答我問既問題先~唔好係度轉移視線ok?

哦 追左咁耐POST終於睇得明==
真係好復雜

BTW 未打先贏咁0N9既野都有人講得出既==

天然腹黑 發表於 15-12-24 08:41 PM
你調轉左:( 邊個屠殺邊個你有時間入p場咪知=[ 唔解釋咁多了 用你的狗眼看清楚吧

====================== ...

個 皮收唔收 就好似係 個隻 Dark 時候 , 叫Crash 垃圾弓同隻廢戰?

嘛, d 2打6 真係已經唔記得

毒男吸血鬼, 見光見名都會石化個d黎

冇飯開可能收左佢契爺金仔 $20 月薪m記錢,

人又ee縮縮咁所以米做左全職網英
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:02 PM , Processed in 0.022036 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存