2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 War Game 電狗成日用膠殼做有鋁殼不用用鋅合金是有陰毛的 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

電狗成日用膠殼做有鋁殼不用用鋅合金是有陰毛的 [複製鏈接]

快D破爛就快D給錢,如果出鋼料、鋁身又要賣得貴又怕無人買得起,所以依家都少買了

過左2年交報告,

鋅合金國狗原來部份混有沙石,多數有氣泡(空心、密度不足...),就會衰過膠...

對日又愛又恨啦...日本就話有法律問題要用膠,不過日本仔收得你錢就做到足..只係講膠都有差...同山寨槍所謂金屬、鋁/鋼合金(一知道「合金」呢...就...)...

把把日本槍真係無要批評,無話有氣泡問題....如果商品質素情況過多10年都追唔到,叫人點「反日」喔?

槍方面都係正經用返日本膠槍膠彈啦...一係用香港,台灣幾十年老品牌...無錢試新牌子槍...

好多國狗都「自稱港狗」要係人地一半價錢或用「金屬槍」做賣點,但又係咪做到人地一半水平呢...可能不好運,我玩過果D就一半時間都冇...

冇錢又要玩,又怕二手日本野,不過以前小學雞都係全副身家買把國狗....

國狗係馬記一半價錢,值唔值?

果陣有隊友打左幾次...掃齒過時只係用半包彈...把電狗穿近乎罐底力...

掃頂齒掃左幾格(當cut齒)...膠天梯格牙近乎全數平左...

之後50,60$改返馬記天梯套件(連拍頭同彈弓),o ring都好過跟槍果D...就係叫做打得返...出到彈...佢打幾次就冇打WG啦...把

氣狗大部份氣槍都唔係鋁身....鋼身...啦...重要更貴更氣體污染....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:55 AM , Processed in 0.025767 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存