2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 等入game前 同大家講下故仔(rain族1隻3傳弓故事) ...
go

[閒聊討論] 等入game前 同大家講下故仔(rain族1隻3傳弓故事) [複製鏈接]

大家都知啦 rain族同nat族一向敵族 平時打下交秒下人咁都冇乜野 但係rain族入邊有隻3傳弓 叫乜撚矮矮 3傳+15卡 得84lv 次次打交就話人地唔敢同佢隻抽 我見到得啖笑

咁e條友咁想係rain族show off自己 都唔係話冇原因架bo 佢2014果陣係nat族架!!!!!!!!!!!!!!!! 係nat族架!!!!!! 係nat族!!!
好重要 講3次

好啦 入正題 到底點解會咁 佢咁想表現自己呢
e條友本來入nat玩 玩左陣自爆埋自己係mc做收數仔啦- 見我地族人係mc人 想擦佢鞋 叫我地族人出去一齊玩
(個族人係邊個大家自己估啦)

咁我地族人見條友得個84lv 冇乜點理佢 果陣佢都有份打rain(仲最多口戰) 但係搞笑就搞笑係e到啦 矮矮哥話說有次俾我地族人昆左1s防爆 係族頻喊哂口 最後冇人理佢 竟然扮轉手入rain一齊打番nat轉頭 但係自己得84lv 點先唔會俾自己過去ge敵族笑 矮矮係迷途中揾到佢ge位置 就係口戰王子同埋gbb殺手 就係咁 矮矮開始左佢係rain族ge故事

就係咁 矮矮.           開始了.            
已有 1 人評分Good 收起 理由
HeyHeiJar + 1 每天只有自己存在的世界

總評分:  Good + 1   查看全部評分

kwokchihos6 發表於 16-3-24 03:04 PM
大家都知啦 rain族同nat族一向敵族 平時打下交秒下人咁都冇乜野 但係rain族入邊有隻3傳弓 叫乜撚矮矮 3傳+1 ...

你唔好嘈啦
我以前夠係nat昆人口戰
最後咪又打返你地?
垃圾仔

世上邊有永遠朋友同敵人?
好似你咁就死啦
比人離棄
最後冇晒人得返自己都可以守住個空族
起碼人地有朋友
你又有咩?
你有電童呢個知心好友?
笑撚死朕

你玩左咁耐你得到乜
駁唔到啦你
好心你啦死傻J
16dse啦仲可以鳩up
4月5號考啦
點扮hku都冇用啦柒頭皮  

收皮啦垃圾melody

了解
呢個故事非常動聽!

無聊 重作 0分
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 03:33 PM , Processed in 0.029738 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存