2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一數二戰而敗績連場 眾叛親離 既天Ser神話級人物   [複製鏈接]

sellingdom 發表於 16-4-3 12:15 AM
讀唔成書都可以入到UST 咁我都想讀唔成書

前題係.笑人個個係Ive FD仔

難怪話自己數一數二啦

ann18191823 發表於 16-4-2 11:40 PM
米就係你讀唔成書囉柒頭
由始至終都冇人著緊你咩身份
你要不斷sell 你自己係ust , 高level ...

高Level過你就一定架啦

基本邏輯都無 學歷又垃圾 點同我比?

IVE仔話UST學生讀唔成書 屌你老母 真係好撚搞笑

我已經唔識分咩係讀到書 咩係讀唔成書 >o<

咁撚想要個IP 落去差館啦 死柒頭

又要成個大少咁公開問版主拎 去報警啦 警察叔叔幫到你架

不過睇死你條網路英雄都唔撚夠薑架啦 咁小事報警人地都當你on9 369

#比成村人屌駁唔到就話quote你都廢事

#我屌你唔係為左屌醒你而係為左比其他人睇下你有幾on9

愈回愈柒:o)係我就潛水算撚數

HeyHeiJar  條友估唔到我改左個TOPIC就比人圍屌 結果賠了夫人又折兵 家下頭盔又戴唔切 走又柒得濟   發表於 16-4-3 03:05 PM

垃圾fd仔 駁唔駁到我咪話廢事駁囉
又有人同佢無仇無怨睇唔過眼都做9佢 駁唔切就話人二打六
最有問題唔係佢本人 而係佢老母

HeyHeiJar 發表於 16-4-3 12:31 PM
前題係.笑人個個係Ive FD仔

難怪話自己數一數二啦

人地可能覺得IVE好威呢== 未比佢打下飛機囉

sellingdom 發表於 16-4-3 05:03 PM
人地可能覺得IVE好威呢== 未比佢打下飛機囉

但佢又話我屈佢
佢比同學踢爆都死撐

李華俊

個廢柴以前話呢D負評係WTS group吹班fd就有十幾個上水
家下條友0朋友
連1個留言幫都佢都冇啊陰公GG

俊啊俊
你同我鬥?而家高下立見啦

家下陪審團一致判你收皮啊
898啦

sellingdom 發表於 16-4-3 12:15 AM
讀唔成書都可以入到UST 咁我都想讀唔成書

早知當年勤力d讀書 少d玩夢之
而加讀唔成書先要入UST

HeyHeiJar 發表於 16-4-3 07:48 PM
個廢柴以前話呢D負評係WTS group吹班fd就有十幾個上水
家下條友0朋友
連1個留言幫都佢都冇啊陰公GG: ...

冇人玩又點會有人走黎屌9你
你個腦裝屎就唔好暴露出黎
你讀唔成書可以日日摺係屋企做網英
我都只係1日入黎1次推下d交易Post 先順便望到你d廢文
乜你認為呢架好多人留言幫口就好多人咩
唔好話我冇特登去數
就咁碌下d留言
比盡你米10個?唔好, 20個啦

嘩,20個傻hi 就好多ar
20個我就要好驚ar
夢之一個族都50人
我打得1個族都預左有50個敵人
你唔係連咁簡單既數口都未識計嘛, fd仔

你條柒頭過街老鼠得罪咁多人
冇人理你就唔好自我安慰你自己先得架

20個網英 現實1個兄弟都冇先需要咁強調呢度冇fd姐
岩唔岩ar ? 葉俊賢
冇fd 慘慘豬要r網友做兄弟 我真係不敢苟同

--------------------------------------

#另外個新留言 個咩數字人 46895

怕且傻西個個係你
葉俊賢淆底唔敢同我賭
你係米話緊佢?
冇人理佢,佢就要走埋黎"聲稱"自己係 ust
要強逼人賭佢係唔係 ust
都算啦(我平時都幾喜歡做善事,會照顧下呢d弱智)
我米比機會佢表現下佢自己係米 ust , 係米真係咁高level過
歡迎佢面交出黎寫份協議,到時佢米可以 show off下佢張 ust 學生證
結果?  
嬲到跳晒制 Post 張遮頭遮名既 學生證話係自己
需要搞到咁麻煩?  
比機會你當面笑鳩我都唔肯出黎
事隔半年定1年 就將之前既答復冇講過
你... 想刷鞋都收足d料先啦

ann18191823 發表於 16-4-3 11:33 PM

哈哈哈 屌你老母

冇人玩又點會有人走黎屌9你?
你好人好者唔係無啦啦比廿個人屌下話?
做咩你話''網英'' ''昆狗''而冇人屌我?

你咪矛盾啦廢柴
你係咪通識拎U? 少少LOGIC都可以亂

你自己都識講2KFUN冇人啦
好心你計下比例啦柒頭
你係咪MATH都U埋啊?

2KFUN冇人
出面主板留言唔知有冇30人
但係20人入黎屌鳩你?
全部你敵族?

大半數人入黎屌鳩你

冇人玩又點會有人走黎屌9你 ?

屌我個個咪得你個廢柴一個囉

你望下你自己係1:20 我係20比你1啊低能仔

_呀K~ 發表於 16-4-3 11:13 PM
早知當年勤力d讀書 少d玩夢之
而加讀唔成書先要入UST

....你打錯== 你應該係話 早知當年勸力D打NOS 少D溫書  
讀得書多就入IVE架喇==

HeyHeiJar 發表於 16-4-3 11:52 PM
哈哈哈 屌你老母

冇人玩又點會有人走黎屌9你?

拿你咁講就唔岩 有D人數野係真係比較差 呢D野天生 唔好怪佢==

ann18191823 發表於 16-4-3 11:33 PM

如果覺得我學生證遮頭遮名唔夠真咪上黎科大挑機囉

又要嫌三嫌四但係自己又唔肯行出黎接受現實~~

成日話我扮大學生 你又有咩證明我唔係大學生 7_7

我唔需要show off我大學生身份

而係有個唔關事既人自以為自己咩都知 走黎質疑我大學生身分

想當年有人全頻串我廢青無U讀乜乜柒柒

我咪挑佢機叫佢一齊放學生證上2KF 睇下我係咪大學生 點知佢潛撚左水 :o)

然後條友上水 我搵返件事黎講 就變左我想show off

另外唔該你搞清楚

簽個個乜柒協議 係講緊你搵唔搵到20個所謂買家

而我當時屌緊你既 係你吊高黎賣左一年都仲未賣得出

兩者根本無衝突 我理鳩得你有50個買家 你個刻賣唔出就係賣唔出

就算你搵到人出黎 咁同我屌你既野有咩關係 我點解要同你簽所謂協議?

不過諗深一層呀 如果你真係有號召力叫得郁20條友幫你

點解連一個肯幫你上網解圍既人都無 7_7

仲有仲有

點樣從網上笑鳩你無朋友幫呢個事實 得出屌你既人現實無朋友呢個結論?

你咁樣講野法 難怪你變左全民公敵啦 傻瓜豬 哈哈

#其實高下一早立見只係有人鐘意自己呃自己

#影左學生證上黎已經完勝左你仲係到講經

#叫人同你賭其他野想轉移視線實在係低級到一個點

#係到老屈人地嬲到跳晒制其實會有咩殺傷力

#係有道理既就算唔識都會企係你個邊

#唔好意思有D長

好心你個傻系滅絕 收皮啦 人地叫你出黎 又唔敢出 係到扯東扯西 轉個POST 就話人地唔敢同你賭 你係咪傻系左呀? 你真係以為自己講多會成真呀? 廢青 返去食軟飯啦

icyin 發表於 16-4-4 08:43 AM

佢兜極都唔敢黎科大
可能廢事一陣蕩失路
淨係識係p場約人消 做95下數一數二

_呀K~ 發表於 16-4-4 04:24 PM
佢兜極都唔敢黎科大  
可能廢事一陣蕩失路
淨係識係p場約人消 做95下數一數二  ...

人地中意自high打fly機
入唔到u就話入科大係讀唔成書

賺唔到$就話有$人唔長命
笑死me.

icyin 發表於 16-4-4 08:43 AM

查實你係米眼殘姐?
比人踢爆你淆底又嬲到跳晒制?
由你自稱"ust"既時候,我都歡迎你好L耐出黎面交啦
你係敢賭既一早出黎面交啦,柒頭
乜野ust圖書館等我   
你唔撚敢賭但又要強迫人去賭你係"ust"
想當初,個Post 係你口出狂言話我帳號賣唔出,
你脫離主題要人賭你"ust",我米滿足下你hihi
米比個機會你出黎面交,等你show off 下你有幾"高level"
For me, wtc 你係米 ust, 但你敢賭我米一邊袋住你成皮 一邊比機會你揚下張"學生證"
你唔敢賭就要我去ust? 我有乜野利益

同樣,我話比你知我呢架係Oxford讀緊,唔係hk,歡迎你黎我校圖書館見我
你唔係唔敢黎嘛?
定係你想我番黎hk望又得, 包張英國來回機票商務位我米番黎

夢之呢,我就真係學唔到你d hihi咁 網友當兄弟
係咁缺fd就米再做網英, 搞到日日幻想自己係大學生
諗起都覺得你好可悲
至少我唔會叫d已退夢既走黎口戰,
好似你咁樣煩人法,想人唔 hea 鳩你同背住你黎同我嗔都確係有d難度
你咁著緊我有冇fd,我歡迎你過黎一齊台服LOL  5fd場
不過呢.... 你有冇多4個隊友

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -200 討論與本版無關遊戲,再犯即禁言.

總評分:  威望 -200   查看全部評分

ann18191823 發表於 16-4-5 01:57 AM
查實你係米眼殘姐?
由你自稱"ust"既時候,我都 ...

Oxford呀嘛

你咪好似我咁貼張寫左字既學生證相

再叫我出黎面交囉 哈哈

用返法律既邏輯

無表面證供(學生證證明)又點樣上庭(出來面交)?

我就唔係無啦啦叫你出黎面交既

係我拎張學生證再係張紙寫滿晒字寫埋你個名證明係我既

然後你都繼續話我偽大學生 咪叫你面交收下你爹囉

另外我唔知你做乜鳩係咁話我網友當兄弟

你點知我當佢係兄弟? 佢呢頭比完你d料我 我即刻係2KF開心share

似係你當人兄弟點知人地當你契弟炸喎

網友我大把 出黎見面都唔少

不過你個好同學我連見都未見過 朋友都講唔上啦 仲兄弟 sosad

自己理虧就老屈一堆當事實 其實你覺得你呃到邊個?

ann18191823 發表於 16-4-5 01:57 AM
查實你係米眼殘姐?
由你自稱"ust"既時候,我都 ...

其實i大圖書館唔難去姐 係咪要我去你到?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:42 AM , Processed in 0.045761 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存