2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一數二戰而敗績連場 眾叛親離 既天Ser神話級人物   [複製鏈接]

回覆 ann18191823 的帖子

你唔好講咁多野 又乜又7
合理答到我呢個問題我立刻Del Post跪低Say Sorry

點解最強戰裝 數一數二戰裝會輸五場以上??
係咪考試考包尾都可以叫狀元?

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-4-1 02:29 AM
發生咩事 都冇可能交個 IP出黎喎

至於禁 IP 既事 因為交易屬私事 論壇係唔會干涉

哈哈 瞬間變柒頭呀

講咁撚多野做咩姐 落去差館報警啦

懶撚係野咁叫人交個IP比你

你以為自己邊撚個 7_7

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

icyin 發表於 16-4-1 06:18 PM
哈哈 瞬間變柒頭呀

講咁撚多野做咩姐 落去差館報警啦

你回我做乜 你依段野應該係回佢嫁麻

HeyHeiJar 發表於 16-4-1 11:31 AM

你唔好講咁多野 又乜又7

可能佢打贏幾個就以為自己好勁 話自己數一數二
之後開post叫人打完輸左就話數一數二只係標題用黎吸引下人

_呀K~ 發表於 16-4-1 08:55 PM
可能佢打贏幾個就以為自己好勁 話自己數一數二
之後開post叫人打完輸左就話數一數二只係標題用黎 ...

以後唔撚洗同佢個廢人理論

問佢一句數一數二定義係咩就夠啦
佢解釋到當我地輸

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-4-1 08:50 PM
你回我做乜 你依段野應該係回佢嫁麻

只係引用你講段野黎覆返佢

HeyHeiJar 發表於 16-4-1 09:02 AM
哇 你電話比人冒充?
邊個咁大仇口冒充你電話?  
我同你強烈譴責暴徒先

昆狗d傻仔行為,你唔洗咁緊張wo
反正夢之越黎越多人唔玩,
d人放野 有d hihi 冒認人走去"扮"收
得閒就去得罪下人,一次就話屌鳩你
做左幾十萬次既時候,無視你反而實際d

而且你有時真係柒到...一個極點
你以為有位比你入就鳩衝入黎
文都唔爬就衝出黎柒

你提子我賣帳號個個Post 米又係loop呢d
咁L快就失左憶啦
難怪你連fd 都讀唔到, 對你黎講 fd 已經好高level
所以屈人都話人讀fd

柒頭,賣完ac之後係其中一個口戰Post已經提過:
http://www.2000fun.com/forum-red ... romuid-1210922.html

你睇你幾L可悲,提子我提到跳晒制
又不甘口戰/實力都輸比我
搵唔到Point 就唯有長篇大論copy 人地 d廢文

我實在冇乜誘因去為你條傻hi 再晒我時間解釋多1次
反正當我賣左ac 之後,
http://www.2000fun.com/forum.php ... ;page=1#pid88929844
(3# / 4# / 8#)
我已經好充份見到 d人隻眼唔係盲 &有腦

你班垃圾來來去去都係死頂loop 呢d廢話
歡迎你隻抽就唔會見人
你米慢慢做網英係到拋多幾下波仔

icyin 發表於 16-4-1 09:17 PM
只係引用你講段野黎覆返佢

引用都唔識...偽大生,你距離你升level 上大學生重有好大段距離

乜我有話一定要版主比個ip出黎?_?

好純粹既問題,我又唔覺幾柒wo

反倒係有d 傻hi 做完身有屎開始心虛

都唔知做咩要咁緊張

ann18191823 發表於 16-4-1 10:55 PM
引用都唔識...偽大生,你距離你升level 上大學生重有好大段距離

乜我有話一定要版主比個ip ...

用下個腦都知無可能會比IP你啦

屌你兩句就姐係心虛

救命呀 你快D落去差館報案啦 等我有案底係身讀完大學都無撚用啦

快D去啦 洛克人

你知唔知IP可以做幾多野 sosad

你D廢話loop到悶啦

除左話我扮大學生仲有咩point

都係個句啦 學生證就post左 挑埋你機叫你上黎科大搵我

你都係鐘意自己呃自己 隨便你

諗落都正路既

想當年錯覺族入面圍內班友

我就入左科大 進同細南就入左中大 DD就入左港大 楊羽就去左英國TOP 10大學

你睇下淨返你一個 似乜 haha

ann18191823 發表於 16-4-1 10:55 PM

乜我有話一定要版主比個ip ...

答我咩叫數一數二先ok 又回避問題?

收埋你D whatsapp先啦
你咁想放Nos技巧

家下幫你拉埋客 多謝都冇句既?

利申:唔係我做 一陣咪發老皮屈9ME

icyin 發表於 16-4-1 11:10 PM
用下個腦都知無可能會比IP你啦

屌你兩句就姐係心虛

知到個IP已經可以hack左部電腦
BTW有d人入唔到大學就覺得人地都同佢一樣入唔到

_呀K~ 發表於 16-4-1 11:17 PM
BTW有d人入唔到大學就覺得人地都同佢一樣入唔到 ...

人地又笑大學生又笑入唔大學既人
可能滅絕中六之後入壬master呢

_呀K~ 發表於 16-4-1 11:17 PM
BTW有d人入唔到大學就覺得人地都同佢一樣入唔到 ...

其實讀緊大學既人根本唔會覺得大學生呢個身份係咩一回事

因為自己係大學呢個圈子入面 全部人都係大學生 又何來有優越感呢

只有D入唔到大學既人先會咁care人地係唔係大學生

更加極端既就好似李華俊個癲狗咁

發晒癲咁話人地扮大學生 覺得所有人都同佢一樣咁廢

不過同佢就講唔到道理架啦

佢都係坐係個井到算啦

#唔好扣我分呀嗚嗚我岩岩先升返上三星

利利是是大戰李華俊
忍口忍手默默靜看先

ˇ為妳喝采` 發表於 16-4-2 10:34 AM
利利是是大戰李華俊
忍口忍手默默靜看先

呢D人民公敵拎出黎比大家恥笑仲好過比錢睇戲啦
順手教化下呢D人
等佢第日出街唔洗比人打死

人呢?   

icyin 發表於 16-4-1 11:24 PM
其實讀緊大學既人根本唔會覺得大學生呢個身份係咩一回事

因為自己係大學呢個圈子入面 全部人都係大學生  ...

米就係你讀唔成書囉柒頭
由始至終都冇人著緊你咩身份
你要不斷sell 你自己係ust , 高level過人
想不斷拎d優越感個個米係你
但假的真不了,就正正你讀唔成書但又想威米拎 ust 呢d名稱黎偽裝

米正正ip可以做到好多野我先會去問
ip唔緊要我又點會去問? 369
唔問又係冇,問左可能有
冇得拎ip 米冇得拎,我有話版主唔比的話就有意見咩?
普通問下姐,你咁緊張做乜wo

我覺得你d hihi讀唔成書又想高level 過人的話
你不如直接扔張6合彩票 1注獨得頭獎既 成效會大d
反正都你都係吹,吹d 冇人care 既事邊個會覺得你高level

-----------------------

#個昆狗就更加唔洗講
1條 link 已經收左佢皮
重不停loop 叫我解釋乜解釋麥
你唔爬文就係你自己柒左
我冇乜義務走去同你loop咁多次
反正我公開招人PVP & 賣AC既事你都提子左無數次
每次個口戰Post 都收皮潛水
隔一排又失憶開1個全新既走出黎
loop 番晒d 問題同舊 Point 出黎

夢之版區呢,重有幾多人就個個都心照
我n年前答過既野沉左底,
唔會因為你e架 開新既就令到d人 發現新大陸
就係個個都知你出晒名 on9都懶得理你
近呢幾個回復 我嫌quote你都晒氣

ann18191823 發表於 16-4-2 11:40 PM
米就係你讀唔成書囉柒頭
由始至終都冇人著緊你咩身份
你要不斷sell 你自己係ust , 高level ...

#個昆狗就更加唔洗講
~
~
~
~
~
~
~
~
~
近呢幾個回復 我嫌quote你都晒氣

-----------------------------------------------------------------

比我講中左死穴 踢爆原來自己誠信破產呃人收Ac
而加為左回避問題
打咁撚多野都唔單簡單一句>咩叫數一數二?

訓啦你FD仔又搬龍門?
之前又話我九五搭八唔答你
所以話你個死廢柴雙重標準就雙重標準啦

我叫你答咩叫數一數二你就話乜乜77 2000fun冇人流
有冇人流關你有冇昆人收Ac乜柒事?

我回你只係純粹想收皮你個柒皮
唔似你個廢柴當2000fun回post係做Show

講真你係咪比我一針見血踢爆你原來昆人收Ac
原來自己個底花晒 做乜都比社會排斥 打機都做地底泥

讀唔成書都可以入到UST 咁我都想讀唔成書

你係唔撚係on9架傻西滅絕
人地學生證都post撚左挑你機,
你都可以話人地ff自己係ust
你個腦不如扔撚左佢啦

仲要話乜撚野post張六合彩出黎,
到時post左出去你條柒頭未又係到話人張六合彩假呀改圖呀又盛
做人做到你咁都真係幾撚慘
你不如好似水母咁潛水唔好應人算啦
仲係到留言獻世引多d人插你咩柒頭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:04 AM , Processed in 0.037344 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存