2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 會員HeiHeiJar (前nat) 知錯能改 挑戰強權失敗既故事 ...
go

[消息情報] 會員HeiHeiJar (前nat) 知錯能改 挑戰強權失敗既故事 [複製鏈接]

E條垃圾2年前就見nat強勢 入左黎 玩左年幾之後就話nat d人唔當佢朋友 正係叫佢打敵 咁果陣nat d敵大部分都係佢搞番黎 唔叫佢打叫邊個打?條傻仔果陣玩裙b 話咩水左人10K 收左隻9596Ac 果陣9596唔止

好啦 條友之前走nat之前就自爆自己年紀. 計番就應該2016 dse 我就唔明點解佢可以笑人fd ive啦 自己dSe都唔知搞唔搞得掂就笑人 仲有條友果陣連2防都昆自己族人 真係仲係到開post笑人昆狗 邊到黎既自信

不過 佢都叫有過小小作為 細細狗族果陣有隻戰 叫影夜 俾當時nat隻多啦a夢 5蛋果隻垃圾戰
原來俾利利是是(HeiHeijer) 扮女人昆左7s防爆 單野果陣笑死全天空架都

好啦 希望大家玩夢 唔好俾人妖昆到 夢之有女都唔令得去邊 好似style族隻依月滅仔 生到巴基咁撚樣都有女 咩玻璃心 女就女啦 樣子如何 大家心照啦

另外都希望大家了解番heiheijar 係咩人啦 2轉會員wo

以下就係2轉會員 利是柒事 同魔鬼皇道歉 串人串到同人講番sor 757d 男人 乜霸氣都
http://www.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5524199&page=1#pid88391059
http://www.2000fun.com/thread-5524655-1-1.html

http://www.2000fun.com/thread-5524251-1-1.html
已有 1 人評分Good 收起 理由
HeyHeiJar + 1 我都唔明你又係16dse 點笑人ive同話自己hku.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

你收皮啦 你咪又係Nat家長隻垃圾狗
人地道歉又點 未撚見過? 唔得??  
你連人地既膽量都冇 係到吠乜柒

好似style族隻依月滅仔 生到巴基咁撚樣都有女
你係咪唔撚識規矩 話人柒之前post下你自己個樣出黎啦
冇比較點有公信力呀 柒頭
如果你唔係好得去邊就唔好係度串柒柒

NAT 幾時強勢過...

http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=2437114
點解樓主食左咁多負評
個ac弓抗飾都冇 570防有人收未

你連卡盒都昆啦 真係仲係到開post笑人昆狗

kwokchihos6 發表於 16-4-10 08:40 PM
E條垃圾2年前就見nat強勢 入左黎 玩左年幾之後就話nat d人唔當佢朋友 正係叫佢打敵 咁果陣nat d敵大部分都 ...

回應番你先

知唔知點解我走native
唔關你事啊傻狗ben

係電童狗同我打比我三炒佢賴數
我唔鋸好拎耐

之後你條垃圾成日放ac比我水9我
我唔同你計
我當你朋友你當我On9仔
我臨走前昆你30防合情合理

我幫你打架咁耐強水$都值啦 係咪先?

美麗的我 發表於 16-4-10 09:20 PM
你連卡盒都昆啦 真係仲係到開post笑人昆狗

個時佢同我講

返正入左native冇昆人都比人話昆9
結果用9596ac走去呃左人一粒卡盒上左2000fun

HeyHeiJar 發表於 16-4-10 09:32 PM
個時佢同我講

返正入左native冇昆人都比人話昆9

正宗on 9仔

我承認一年半前既我係On9仔但係我進化左啦

_呀K~  原來係咁...  發表於 16-4-11 12:00 AM
HeyHeiJar  我係話佢昆盒啊  發表於 16-4-10 11:52 PM
_呀K~  以為你話佢走去昆左人一粒卡盒  發表於 16-4-10 11:41 PM

十週年勳章(賀詞)

怨怨相報何時了

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

知錯能改 為自己錯誤道歉既先叫有勇氣  勇於承擔 依類人壞極衰極都有得救

唔敢講一定有作為 不過唔會永遠ON99咁做人落去

錯左又唔識改 唔知錯 唔道歉 依類人永遠都只係一個失敗者

小笙 發表於 16-4-11 01:13 AM
怨怨相報何時了

唔會了

個傻狗nat死剩種好鬼小器
過左咁耐仲記住我

笑傲無雙 忍影世界

kwokchihos6 發表於 16-4-10 08:40 PM

E條垃圾2年前就見nat強勢 入左黎 玩左年幾之後就話nat d人唔當佢朋友 正係叫佢打敵 咁果陣nat d敵大部分都係佢搞番黎 唔叫佢打叫邊個打?條傻仔果陣玩裙b 話咩水左人10K 收左隻9596Ac 果陣9596唔止

好啦 條友之前走nat之前就自爆自己年紀. 計番就應該2016 dse 我就唔明點解佢可以笑人fd ive啦 自己dSe都唔知搞唔搞得掂就笑人 仲有條友果陣連2防都昆自己族人 真係仲係到開post笑人昆狗 邊到黎既自信

不過 佢都叫有過小小作為 細細狗族果陣有隻戰 叫影夜 俾當時nat隻多啦a夢 5蛋果隻垃圾戰
原來俾利利是是(HeiHeijer) 扮女人昆左7s防爆 單野果陣笑死全天空架都

好啦 希望大家玩夢 唔好俾人妖昆到 夢之有女都唔令得去邊 好似style族隻依月滅仔 生到巴基咁撚樣都有女 咩玻璃心 女就女啦 樣子如何 大家心照啦

另外都希望大家了解番heiheijar 係咩人啦 2轉會員wo

以下就係2轉會員 利是柒事 同魔鬼皇道歉 串人串到同人講番sor 757d 男人 乜霸氣都
http://www.2000fun.com/forum.php ... ;page=1#pid88391059
http://www.2000fun.com/thread-5524655-1-1.html

http://www.2000fun.com/thread-5524251-1-1.html

紅字唔明你UP乜9

回覆 ★熊貓;D 的帖子

曲線話利是係昆狗囉 扮人妖昆人7S防爆

★熊貓;D 發表於 16-4-11 02:04 PM
紅字唔明你UP乜9

佢話我呃鳩左人喎

我心諗:我都唔記得 佢記得..

lonely4732 發表於 16-4-11 05:37 PM

一睇我icon就知我係女仔啦

笑傲無雙 忍影世界

lonely4732 發表於 16-4-11 05:37 PM

其實本身撚住問你5蛋係乜鳩 我知了

咁你點解要間住兩行字...

笑傲無雙 忍影世界

lonely4732 發表於 16-4-11 11:20 PM

咁你點解要間住兩行字...

因為我睇唔明個隻字 搞到成句野有D亂

我懷念當日追住利利是是屈佢係昆狗既日子
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:43 AM , Processed in 0.039845 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存