2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 拉普拉斯的神子 nn66890大佬入黎睇下。更新截圖~看看騙子是怎麼騙人的 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

nn66890大佬入黎睇下。更新截圖~看看騙子是怎麼騙人的   [複製鏈接]

琴日我見到nn66890賣AC,同佢傾左成個下午先傾定1400HKD,I7391交易,手續費我出。後來我係I7391俾左錢,佢叫我完成交易,再俾AC我。因為7391交易流程都係我俾錢,跟著佢俾齊資料,我先會完成交易。呢D都係個網站流程。可能佢唔知。過真我驚佢厄我,就話唔要個AC。我係7391取消交易,等佢確定,但係佢拒絕左。後來佢可能急住出去,就俾左遊戲賬號密碼我。我一睇,個人身上得返1G 背包咩之前野都冇。同佢之前截圖有好大區別。我就以為佢諗住厄我。果陣佢一直要我完成交易。我好驚佢厄我(因為我之前俾人厄過,有陰影)就叫佢俾齊D資料我,我先完成交易。後來佢俾左。第一次可能我輸錯密碼,入唔到,我就同佢講,密碼唔岩,跟著佢唉一聲就冇講野了。可能出左去。後來我試多左次,發現可以登了,仲改左密碼。但係得個遊戲賬號密碼,同個網頁密碼都係唔安全。我諗住等佢俾齊資料我再完成交易啦,跟著佢唔知幾時返左黎,係7391留言俾我,果陣我有復佢,但一直發唔出,唔知點解,直到頭先我揾7391客服先解決,呢點客服可以作證,唔係我唔回你,係回唔到。跟著我訓左,諗住我改左密碼,第二日先算啦,我就見到佢話我厄佢,大佬呀~我俾左錢嘎,點厄到你啊,果陣我唔敢同佢話我改左密碼,因為我驚佢用呢D野去7391俾客服睇,到時客服自動打錢俾佢,佢又未俾齊D資料我。揾返我米死得?所以過陣我冇應佢,凈係諗住叫佢俾齊D資料我,單佢一直當我厄佢,我都冇計,因為我都驚俾人厄,一直唔敢應佢。後來就產生左誤會,一直嘈到而家,所以我係度道歉,nn66890大佬我錯啦,我唔應該懷疑你,我知你係好人~大人有大量唔好痛細佬計算好唔好?細佬我錯啦?可以抖返淡氣 好好傾下嗎?

看見沒有 交易需要帳號切結書,你沒給我,這叫交易AC嗎?還是說你覺得給個遊戲帳號密碼和網頁密碼 就叫資料了???

現在你找回了AC 又不回覆我了,就是你才是騙子囖,請大家小心,不要跟他交易。另外他遊戲ID叫:一群大嬸  大家遊戲和他交易的時候要小心喔

聊天記錄我都PO上來了,7391交易,我給了錢,還要我完成交易再給AC。你是來搞笑的,不知道7391交易流程嗎?騙子就是騙子 沒什麽好說的。

這是昨天網上 看見他在線的記錄。已經把AC找回。

琴日有個skyqiling話要賣我個AC,比佢講價1400HKD,佢話佢係大陸過唔到錢去銀行要I7391交易,又唔比電話又話要等到晚上先有錢,手續費當然佢出啦。好啦到左晚上佢係I7391俾左錢,我叫佢叫我完成交易先,佢一定要比哂資料佢先會完成交易,佢強調要比哂所有資料佢包括ID,最後我只好先比網頁帳號密碼佢,點知佢改左我個密碼之後同我講我比佢個密碼錯誤,我心諗中招。。。。再發現我遊戲帳號都比人改左~。。。。。skyqiling就叫我取消交易,我當然唔會啦!到呢家佢就開始搵野黎講~
1.又話我有1800金要比比哂佢~我係個個文章到完全冇提到有G。好當我錯令人誤會,但我比左個遊戲帳號你,當時我問你個帳號有冇問題,你話OK先交易。
2.到呢家你又話要咩賬號切結書........I7391你叫我用~我先去申請帳號~由我同你個對話開始你都冇講要賬號切結書,另外我想問問你,你同佢嘅對話係幾時呀~有冇日子可以睇下~事前定事後呀~?
3.咩叫找回我的帳號?你又知我找回?你又知我唔係叫官方暫停個AC?你又幾叻WOO~

AC交易都要俾帳號切結書啦~~~~~咁先有法律效應啊嘛

AC你沒找回 我昨晚怎麼看見你在交易頻道收東西?截圖都有

我給了錢I7391 只要你有個完整資料我 並且截圖,7391自然會把錢給你,·這是有明文規定的 誰也沒辦法抵賴。你自己都沒給完整資料我,我怎給你錢。還有我付錢了 ,改個密碼怎麼了?

反正現在你把交易取消了,我給你道個歉 當我不對,AC你繼續賣,這貼我也刪了,不抹黑你。不然等30天鎖定期,你AC也賣不出去。因為沒人會信你,過了30天,錢還是我的。

反正你不給帳號切結書,你就沒辦法證明帳號轉給我,I7391不會承認,我也不會承認。這是交易規定,不是我說的,這和我跟客服對話日期有關係嗎?

死騙子skyqiling昆人AC仲扮冤柱PO埋圖你係得既你不如自己升啦洗咩呃人AC咁辛苦幾日就5X啦

你覺得別人昆你錢你咪放高登討論區啦洗咩這留言2000FUN都沒咩人睇到時睇你是騙子定佢騙子啦高登多人睇大家做旁觀者睇

你係香港定海外大家心中有數啦你心照就得啦你講野像香港人你估別人看不出你真[想人當你係大陸蝗蟲你咪死左去下次做大陸人啦你話你系海外沒人信的除非你去左旅行

http://www.2000fun.com/thread-5630610-1-1.html
唔買都來睇下  平賣 棄坑
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:55 AM , Processed in 0.031077 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存