2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online [自彈] bgm_1086 - The Tune of Vesper (鋼琴版)
go

[其他] [自彈] bgm_1086 - The Tune of Vesper (鋼琴版) [複製鏈接]

相隔六年有多,回歸鋼琴的懷抱,突然想返黎玩下琴。
彈返ECO嘅背景音樂,真係百感交集...

今次作品係西國(摩根市)嘅背景音樂,名稱叫"The Tune of Vesper",一直以來比我嘅感覺都係一首比較帶有哀傷感覺跟灰暗色彩嘅樂曲...
由於樂藝不精加上時間緊拙,所以練左大半個鐘左右,當中有D配音/節奏可能稍微改動左少少 (始終樂器唔同)... (加上之後NG x N...)

雖然知道呢度已經無咩人會返黎睇,但我相信會返黎呢度路過嘅人,都係對ECO有愛嘅人... lol

PS 舊post連結:
[自彈] bgm_1015 - My Country (鋼琴版)
http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-4214789-fromuid-1248758.html

[自彈] bgm_1013 - The World of Curiosity (鋼琴版)
http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-4199449-fromuid-1248758.html
已有 2 人評分Good 收起 理由
lecky + 2 只是路過
siuman0314 + 3 鳥肌啦ww

總評分:  Good + 5   查看全部評分

西利(拍手`

翼。 發表於 16-11-10 07:10 PM
西利(拍手`

謝謝喔

(要湊夠字數...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:24 PM , Processed in 0.075233 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存