2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 给新族一些小建議 咪成日抱怨千本第一族 ...
go

[閒聊討論] 给新族一些小建議 咪成日抱怨千本第一族

每個新族都離唔開死地,咁係正常既,但係如果要成為一個大族就真係要有以下幾個條件:
〔1〕三條友一定唔出族,要有耐性同心,長on。
〔2〕少搞事,最好就少入p場住,以免引起不必要既爭吵。
〔3〕一定要有完善完美既計畫!
而今日我開post,其實就係想講第〔3〕樣野,一定要有完善完美既計畫!

一個成功既勁族,一定要有三個階段:
初開>生產>成功
而我發覺到,如果真係有心玩既人都停留哂係初開既階段,而真係較高lv既人士都只係係初開同生產之間。
所以我就慢慢講解一下點樣由初開上生產啦!(我因為冇資金同人,如果唔係一早變勁族)

初開:
每樣野都有佢既開始同埋出生,而當一個族真係出世時,就只有三個人,之後既一星期內,就要招到十名人士,而十名一士最好就同族長既lv差20lv,因為咁樣先成正比。
而之後就再係陪訓佢地既時間,一定要每日同兩位副家分頭帶佢地上70以上,一旦個個上哂之後,就要再招多十幾名,而三位既家長同埋副家,就要比權力戈70幾名既族人去收人啦。
跟住三位既家長同埋副家就要狂洗三死,上哂去85,記住,上85唔係一陣既事,而係好耐既事!
當族人夠30之後就開始停招,盡量張佢地提升到70以上,唔可以有一個60,跟住就到生產啦!

生產:
好多族既族人都係停留哂係度,而生產成個項目到,分為幾大類:
第一產業:原料打做,要有幾個人專打怪打料既,打完再放比第二產業既人。
第二產業:如收賣佬、帶死地等搵錢行業。
第三產業:再張第二產業既錢收番黎加以利用,開設財務公司,以與借出既物品相同價值既抵押,每日加一萬利息,收入就分少少就比第一產業
張族人既資產提升之後,族人有錢就可以收勁裝,咁樣就可以提升左族人既實力

最後既就係成功:
做一樣野成功真係要花好多心思,如果經歷完生產之後,仲唔可以分心住,因為你仲要張你既族擴大!
所以你就要簡三個真係你覺得好既人出黎,教識佢地好多好多野,再帶佢地升到80,之後就再開族,開完就會依照三個階段,咁樣循環落去。

羅馬非一日建成  
千本樱由以前既 hi 頭先想問下咩事呢
到而家既咩呀 打你咪打你囉
都經過十幾年忍辱而成
先有今日既成果

咁撚多废话
你有无准备左二十亿梦币升家族技能吖?
无准备啲人升到高LV咪一样离你而去!
千本樱有的是钱!
仲有而家边有咁多新血玩梦之啊

咪撚咁多廢話LA 薯頭 你有料既打柒佢地先講

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 09:57 PM , Processed in 0.025777 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存