2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街機遊戲討論版 BG 4 討論區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: NF2player369
go

[討論] BG 4 討論區   [複製鏈接]

原帖由 NF2player369 於 2008-3-23 08:57 PM 發表

赤下 3:07.........請問妳用乜車呀...... .

....我用85最快先係3:20幾......
好慢呀

我嘅目標係用85行到2:59....x

( 俾我幻想吓啦....我都知F91都係3:05 ...

85..做2分59,,,你真係諗都唔好諗...係基本上冇咩可能....我EG6 車種都係3分鐘...
F91...我拎左佢setting 都慢佢1-2秒....但係佢仲有大把貨....頂多02-03 最盡

原帖由 BOR 於 2008-3-23 12:33 PM 發表

我都認同你的講法, 有"卡"在手都唔錯, 有時玩BG4T的人玩好耐, 分分鐘有時要等成個鐘, 呢個時間去玩下灣岸都係一個不錯的選擇!
而且好似出街約人, 唔通又特意帶D匙出街咩, 而且灣岸卡可以收落去銀包度, 唔駛 ...

但係其實我覺得 車匙做得幾好....夠特別....佢行真車路線...佢做個車匙 我覺得真係好唔錯...
同埋 一條車匙35..講比人聽可能好貴...但係要諗35蚊跟你一世...玩車卡車檢都唔知可能夠你買幾多條匙....
同埋 一架半架可以同d鎖匙扣住....我覺得唔會話唔方便....多車既...好似我咁 用個牛奶仔盒裝住....唔常用既車放入去....想玩先帶..其實我覺得係幾ok...

原帖由 輝☆調酒師☆ 於 2008-3-23 08:08 AM 發表

mum b刀加入街磯吹水板-w-

你呀媽我未生bb之前一放假就同虎虎去機鋪打機同行街o家啦.........
不過基本上係機鋪既時間多過係條街度 xdddd

原帖由 BOR 於 2008-3-23 12:33 PM 發表

我都認同你的講法, 有"卡"在手都唔錯, 有時玩BG4T的人玩好耐, 分分鐘有時要等成個鐘, 呢個時間去玩下灣岸都係一個不錯的選擇!
而且好似出街約人, 唔通又特意帶D匙出街咩, 而且灣岸卡可以收落去銀包度, 唔駛 ...

卡係方便帶 , 但係佢條車匙好特別 , 我都係得2架車 , 都係勾係屋企串鑰匙帶埋出街,一...兩條車匙唔算唔方便......

原帖由 無名氏! 於 2008-3-23 02:56 PM 發表

i started from $5........

可能地區唔同....岩岩出時都有一蚊鋪,不過冇 online =.=

原帖由 NF2player369 於 2008-3-23 08:57 PM 發表

赤下 3:07.........請問妳用乜車呀...... .

....我用85最快先係3:20幾......
好慢呀

我嘅目標係用85行到2:59....x

( 俾我幻想吓啦....我都知F91都係3:05 ...

我用 GTR .......仲有架 RX-8........不過2架車渣法唔同,所以主力用 GTR
點解會簡 85 =.=;;;點 SET 都唔夠 A 級車黎,時間當然冇咁快啦

原帖由 ELSON 於 2008-3-24 01:12 AM 發表

哈..我都係出pro機開始 果時 5蚊 4蚊咁玩.....
女仔 3分07算ok架喇....
不過你條仔 跑4字頭 真係好有興趣想知道佢係邊個....因為香港赤下跑得4字頭既 唔多....
你老公車牌係?????睇下我識唔識

得閒約出 ...

冇啦....3:07 已經成為歷史,太耐冇玩,今日玩返炒到阿媽都唔認得
佢用過我O家 GTR 跑過 2:50 ,我車牌係 ZERO
佢就用 7仔 , 不過佢自己都有 GTR ,唔記得佢邊O家跑到2:4X
老公車牌係 .............. PM 左你

有緣機鋪見

我D女仔朋友....冇過會玩車 GAME~我係特別人種

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-24 02:13 AM 發表

冇啦....3:07 已經成為歷史,太耐冇玩,今日玩返炒到阿媽都唔認得
佢就用 7仔 , 不過佢自己都有 GTR ,唔記得佢邊O家跑到2:4X
老公車牌係 .............. PM 左你 ...

哈哈....得閒 一齊約出黎玩阿....
我都有玩GTR...不過冇玩34...
33 入左48"1
32 入左 49"
但係唔知點解我渣34 渣唔快-.-

原帖由 ELSON 於 2008-3-24 01:20 AM 發表

但係其實我覺得 車匙做得幾好....夠特別....佢行真車路線...佢做個車匙 我覺得真係好唔錯...
同埋 一條車匙35..講比人聽可能好貴...但係要諗35蚊跟你一世...玩車卡車檢都唔知可能夠你買幾多條匙....
同埋 一 ...

我都係諗車檢嘅問題....灣岸都好似要個可........
同埋拎住條匙扭一吓先開始玩依個feel真係好正....啲聲仲型

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-24 02:02 AM 發表

我用 GTR .......仲有架 RX-8........不過2架車渣法唔同,所以主力用 GTR
點解會簡 85 =.=;;;點 SET 都唔夠 A 級車黎,時間當然冇咁快啦

星期日玩85過唔到自己紀錄....就玩吓GT-R........哇.......好快呀....扭力又大.....勁炒....

原帖由 ELSON 於 2008-3-24 12:28 PM 發表

哈哈....得閒 一齊約出黎玩阿....
我都有玩GTR...不過冇玩34...
33 入左48"1
32 入左 49"
但係唔知點解我渣34 渣唔快-.-

點解依到咁多高手.........

我要努力啲喇.......

原帖由 松本敏彌 於 2008-3-24 02:13 AM 發表

老公車牌係 .............. PM 左你 ...

女仔玩車game已經少.......女仔玩BG真係好少有.....夠曬特別

不過係好事來的

原帖由 NF2player369 於 2008-3-24 09:38 PM 發表

女仔玩車game已經少.......女仔玩BG真係好少有.....夠曬特別

不過係好事來的

所以我玩親都一定有人望 好似比人當係怪物咁

[quote]原帖由 NF2player369 於 2008-3-24 09:34 PM 發表

星期日玩85過唔到自己紀錄....就玩

原帖由 NF2player369 於 2008-3-24 09:34 PM 發表

星期日玩85過唔到自己紀錄....就玩吓GT-R........哇.......好快呀....扭力又大.....勁炒....

係快阿...但係你控制唔到 都冇用.....
so 我唔太鼓勵新手用A Class車

原帖由 NF2player369 於 2008-3-24 09:35 PM 發表

點解依到咁多高手.........

我要努力啲喇.......

我唔係高手..

[quote]原帖由 NF2player369 於 2008-3-24 09:34 PM 發表

星期日玩85過唔到自己紀錄....就玩

回復 #70 NF2player369 的帖子

頂佢,,,,又引用唔到,又要我打多幾次字

你用電腦車係差d o家啦,咩都冇 set
買多條車匙玩o下啦~

ZERO...好似有d熟唔知有冇記錯...
你有冇一架GDB06 架...好似黑色

原帖由 ELSON 於 2008-3-25 11:56 AM 發表

ZERO...好似有d熟唔知有冇記錯...
你有冇一架GDB06 架...好似黑色

冇...我得架 gtr & rx-8
d 名實有相同...同名唔出奇....不過我架 rx-8 個名全港得我一個用 xddddd , 不過架車都唔會點用.......
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:51 AM , Processed in 0.044134 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存